Cele mai folosite produse
în luna mai

Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta care au fost cele mai folosite produse de beauty în luna mai şi pe care le-am folosit cu foarte mare plăcere.

Most used beauty produscts in May 2014 (May Favorites)


Produse de make-up:

Most used beauty produscts in May 2014 (May Favorites): Rimmel London Wake Me Up Concealer, 
		  Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara, Maybelline ColorSensational Lipstick 725 Tantalizing Taupe,
		   NIVEA Fruity Shine - Cherry lipbalm, Peripera Heart Tok Blusher 06 I'm Your Pink, Essence eyeshadow 03 Always In My Mint

  • Corectorul Rimmel London Wake Me Up - e un corector bun, acoperă destul de bine cearcănele şi luminează uşor zona ochilor.

  • Baviphat Super Dream Curling Waterproof Mascara - vremea a fost foarte capricioasă şi a plouat destul de mult iar această mascara a fost salvarea mea. E o mascara rezistentă la apă şi rezistă cu brio întreaga zi dar îmi şi alungeşte uşor genele şi le oferă volum. Pur şi simplu o ador şi e mascara mea preferată. Găsiţi un review detaliat aici.

  • Pentru buze, cel mai mult am folosit luna aceasta Rujul Maybelline ColorSensational nuanţa 725 Tantalizing Taupe (review aici) - un nude foarte frumos care poate fi purtat cu orice fel de machiaj; iar când nu purtam ruj, de cele mai multe ori am folosit balsamul de buze NIVEA Fruity Shine - Cherry.. Pentru balsamurile de buze de la Nivea puteţi găsiţi un review detaliat aici.

  • Peripera Heart Tok Blusher nuanţa I'm Your Pink - l-am folosit foarte mult luna aceasta şi a devenit fără îndoială unul din blush-urile mele preferate. Găsiţi un review detaliat aici.

  • Şi ultimul produs favorit de care am abuzat luna aceasta e fardul de pleoape Essence nuanţa 03 Always In My Mint din colecţia Me & My Icecream - nu l-am folosit ca şi fard de pleoape pentru că nu e o culoare foarte intensă însă e perfect pentru a ilumina colţul intern al ochiului.


Produse de îngrijire:

Most used beauty produscts in May 2014 (May Favorites):
		  AVON Sensuelle body cream, AVON FootWorks ginger & white tea smoothing scrub

  • Ca şi cremă de corp mi-a plăcut foarte mult crema de corp parfumată AVON Sensuelle. Are o consistenţă uşoară, intră repede în piele iar parfumul este foarte plăcut şi primăvăratic.

  • Am început să acord o mai mare atenţie îngrijirii picioarelor şi am folosit din ce în ce mai mult exfoliantul pentru picioare AVON Foot Works cu ghimbir şi ceai alb. Îmi lasă picioarele revigorate şi fine. Găsiţi un review detaliat aici.


Accesorii:

Most used beauty produscts in May 2014 (May Favorites): colier verde menta

De data aceasta am şi un acceasoriu preferat. L-am cumpărat de la un târg organizat în interiorul mall-ului (genul acesta de târguri sunt organizate destul de des) şi mi-a plăcut atât de mult culoarea încât nu m-am mai putut despărţi de acest colier.

Voi ce produse aţi folosit voi cel mai mult luna trecută?

Add Comments

Brands