NOTD: Holiday Glam

Nail Of The Day - Holiday Glam

24 noiembrie, 2015
Fiindcă ne apropiem cu paşi repezi de sărbători, m-am gândit să vă arat o manichiură de sărbătoare care poate fi realizată foarte uşor acasă, fără mari bătăi de cap şi cu produse accesibile tuturor ... (citeşte mai mult)

NOTD: Brown Nails For Fall

Nail Of The Day - Brown Nails For Fall

7 octombtie, 2015
Cum nu am mai făcut de mult un model interesant pentru unghii, astăzi m-am gândit să vă prezint o manichiură pentru toamnă. Nu am avut nici un model în minte, ştiam doar că vreau să folosesc o ojă maro, aceasta fiind una din culorile mele favorite pentru toamnă ... (citeşte mai mult)

NOTD:  Red, Black and Gold

Nail Of The Day - Red, Black and Gold

8 ianuarie, 2015
Mă pregăteam să scriu un review când am văzut că manichiura mea nu arăta prea bine şi trebuia refăcută. Nu aveam în plan să fac un "Nail Of The Day", ci doar să îmi colorez unghiile rapid şi simplu, însă m-am lăsat dusă de val şi într-un final a ieşit un model pe care am vrut nepărat ... (citeşte mai mult)

 NOTD25 Black and... Mint feat Born Pretty Store

Nail Of The Day - Black and... Mint
- folosind produsele Born Pretty Store -

25 iunie, 2014
Cei de la Born Pretty Store mi-au oferit spre testare câteva din produsele lor, şi astăzi vreau să vă arat ce produse mi-am ales şi ce manchiură am realizat folosind aceste produse... (citeşte mai mult)

NOTD20 Pretty Dots

Nail Of The Day - Pretty Dots

18 martie, 2014
Pentru astăzi vi-am pregătit un nou NOTD, cu două din cele mai noi oje ale mele, oja Moyra nr.20 şi oja Farmasi Pretty Dots nr.03 ... (citeşte mai mult)

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie

Cadouri şi cumpărături de 8 Martie

9 martie, 2014
A trecut şi ziua de "8 martie" iar pentru că am dat peste câteva oferte interesante, pe care s-ar mai putea să le găsiţi încă în magazine, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat dar şi ce am primit... (citeşte mai mult)

NOTD19 Nude Illusion

Nail Of The Day - Nude Illusion

8 martie, 2014
A trecut ceva vreme de când nu am făcut o manichiură mai interesantă iar pentru că aseară am avut puţin mai mult timp la dispoziţie, am dat frâu liber imaginaţiei şi iată ce a ieşit... (citeşte mai mult)

NOTD16 Christmas In Red

Nail Of The Day - Christmas In Red

17 decembrie, 2013
Pentru că suntem foarte aproape de sărbători, am vrut să vă arat o manichiură puţin mai festivă care îmi place mult de tot şi mi se pare foarte potrivită pentru Crăciun... (citeşte mai mult)

NOTD15 Black and Sparkles

Nail Of The Day - Black and Sparkles

10 decembrie, 2013
În manichiura de astăzi vreau să vă arat o altă ojă pe care am cumpărat-o recent, şi anume oja Moyra nr.97, o ojă cu bucăţi mari de sclipici duochrome, foarte interesantă... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii mai

Cumpărăturile lunii noiembrie
(Farmec, Balea, Essence, Innisfree...)

30 noiembrie, 2013
Au trecut câteva luni de când nu am mai făcut un articol de acest fel dar luna acesta am făcut ceva mai multe cumpărături şi am reuşit să adun suficiente produse pe care să vi le arat... (citeşte mai mult)

NOTD13 Pink Leopard

Nail Of The Day - Pink Leopard

31 octombrie, 2013
Nu sunt o expertă în ceea ce priveşte unghiile dar îmi place foarte mult să mă joc cu ojele mele şi mereu optez pentru un model mai elaborat când vine vorba de manichiură. Am vrut să încerc şi eu modelul "animal print" şi iată ... (citeşte mai mult)

 Top 5: Rujuri preferate pentru toamna

Top 5: Oje preferate pentru toamnă

12 octombrie, 2013
În top 5 de astăzi vă voi arăta ojele mele preferate pentru toamnă. Deşi se întâmplă destul de rar să port o singură ojă, acestea sunt culorile pe care le folosesc cel mai mult... (citeşte mai mult)

Manichiura Falling for Fall

Nail Of The Day - Falling For Fall

4 septembrie, 2013
Inspirată de vremea de afară am creat această manichiură care mă duce cu gândul la toamnă... (citeşte mai mult)

Manichiura Dark Sparke

Nail Of The Day - Dark Sparkle

22 martie, 2013
Acum câteva zile am găsit prin sertar o ojă mov cu sclipici de la Farmasi, pe care nu am mai folosit-o de mult, şi cum tot am văzut că se poartă foarte mult ojele cu sclipici m-am gândit să o folosesc... (citeşte mai mult)

Brands