Ojele China Glaze

Review and swatch: Ojele China Glaze

13 octombrie, 2016
Acum un an am descoperit ojele China Glaze şi pentru că îmi plac foarte mult de fiecare dată când am ocazia să cumpăr o nuanţă nouă, nu stau prea mult pe gânduri. Încet, încet, am adunat câteva nuanţe superbe şi m-am gândit ca în acest articol să vă arat aceste oje şi să vă vorbesc ... (citeşte mai mult)

Flower Stamping Nail Art

Flower Stamping Nail Art

28 iulie, 2016
Cred că v-am înnebunit cu obsesia mea pentru manichiura "ştampilată" şi dacă nu era de ajuns, pentru astăzi v-am pregătit tot o manichiură folosind tehnica nail stamping. Consider că "nail stamping-ul" e cel mai uşor mod prin care puteţi obţine o manichiură de efect fără... (citeşte mai mult)

Manichiura eleganta pentru evenimente

Manichiură elegantă pentru evenimente

13 mai, 2016
Cine spune că nu putem realiza acasă o manichiură destul de sofisticată încât să o putem purta la evenimente gen nuntă, botez, bal? Nu de puţine ori mi s-a întâmplat ca înaintea unui eveniment să nu am suficient timp şi pentru o manichiură elaborată la salon şi sunt convinsă că aţi ... (citeşte mai mult)

Wibo nail polish

Ojele Wibo

19 aprilie, 2016
La fel ca rujurile, ojele sunt produsele care îmi captează atenţia într-un magazin şi mereu sfârşesc prin a cumpăra cel puţin una. Ojele Wibo mi-au atras atenţia prin ambalajele lor mai profesionale şi varietatea largă de culori iar cum nu mai încercasem minic de la ei, am ales 3 oje... (citeşte mai mult)

NOTD: Blooming Rose

Nail Of The Day - Blooming Rose

24 februarie, 2016
Astăzi vreau să vă vorbesc despre noua mea obsesie în materie de unghii şi anume kit-ul pentru nail stamping de la Born Pretty Store. În sfârşit am avut ocazia să mă joc cu un stamping kit şi trebuie să vă avertizez că mi-a creat dependenţă, atât de mult îmi place... (citeşte mai mult)

Marionnaud nail polish nr.46, 48 and 64

Ojele Marionnaud nr.46, nr.48 şi nr.64

18 ianuarie, 2016
Ador ojele Marionnaud, sunt ojele mele preferate atât din punctul de vedere al culorilor cât şi al rezistenţei, iar cum la ultima vizită în Marionnoaud, aveau reduceri substanţiale la aceste oje, nu am putut rezista tentaţiei de a alege câteva... (citeşte mai mult)

NOTD: Holiday Glam

Nail Of The Day - Holiday Glam

24 noiembrie, 2015
Fiindcă ne apropiem cu paşi repezi de sărbători, m-am gândit să vă arat o manichiură de sărbătoare care poate fi realizată foarte uşor acasă, fără mari bătăi de cap şi cu produse accesibile tuturor ... (citeşte mai mult)

NOTD: Brown Nails For Fall

Nail Of The Day - Brown Nails For Fall

7 octombtie, 2015
Cum nu am mai făcut de mult un model interesant pentru unghii, astăzi m-am gândit să vă prezint o manichiură pentru toamnă. Nu am avut nici un model în minte, ştiam doar că vreau să folosesc o ojă maro, aceasta fiind una din culorile mele favorite pentru toamnă ... (citeşte mai mult)

NOTD: Oja She Stylezone nr.323

NOTD: Oja She Stylezone nr.323

28 iulie, 2015
Deşi mi-am propus să nu mai îmi cumpăr atât de multe oje, mereu dau peste o culoare care mă atrage atât de mult încât nu îmi pot lua gândul de la ea până nu ajunge în posesia mea. Aşa s-a întâmplat şi cu oja She Stylezone nr.323... (citeşte mai mult)

NOTD Marionnaud Rouge Farouche Nail Polish

Nail Of The Day - Oja Marionnaud nr.11 Rouge Farouche

29 iunie, 2015
Ador ojele Marionnaud şi zilele trecute mi-am mărit colecţia cu încă 3 iar în articolul de azi m-am gândit să vă prezint prima dintre ele şi anume oja Marionnaud nr.11 Rouge Farouche... (citeşte mai mult)

AVON Magic Effects Matte Top Coat

AVON Magic Effects Matte Top Coat

6 iunie, 2015
De mult căutam un top coat mat iar când am văzut că cei de la Avon au lansat în catalogul trecut un astfel de top coat nu am stat prea mult pe gânduri dacă să îl cumpăr sau nu. Ojele mate nu sunt o noutate şi există o mulţime de firme care oferă şi această variantă de oje dar dacă aveţi o ... (citeşte mai mult)

NOTD: Nails In Fire

Nail Of The Day - Nails In Fire

4 mai, 2015
În ultimul timp am mers la "sigur" cu manichiura, folosind mai mult oje neutre, şi mi-a fost tare dor de o manichiură "colorată" aşa că în articolul de azi m-am gândit să vă arat ceva tare drăguţ şi uşor de realizat... (citeşte mai mult)

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.063

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.063

9 martie, 2015
După o experienţă plăcută cu ojele Miss Sporty, am început să îndrăgesc ojele texturate. În articolul de astăzi vreau să vă arat cea de-a doua ojă texturată de la Miss Sporty şi anume oja Crush On You 3D Texture nr.063... (citeşte mai mult)

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.064

Oja Miss Sporty Crush On You 3D Texture nr.064

23 februarie, 2015
Nu am fost înnebunită după ojele texturate şi am puţine oje de acest fel în colecţia mea. Zilele trecute am văzut în DM ojele texturate Miss Sporty şi am fost atrasă de culorile lor, aşa că mi-am lărgit colecţia cu încă două... (citeşte mai mult)

Manichiura pentru ziua indragostitilor - Pas cu pas

Manichiură pentru ziua îndrăgostiţilor - Pas cu pas

9 februarie, 2015
Ne apropiem cu paşi repezi de ziua îndrăgostiţilor şi m-am gândit să încep o serie de articole cu această temă. Pentru început vi-am pregătit o manichiură drăguţă pe care să o puteţi purta la întâlnirea cu iubitul. Pentru a ... (citeşte mai mult)

12345

Brands