Produse terminate in luna februarie 2014

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

4 martie, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol ... (citeşte mai mult)

Natural Rich Soo Vitamin essence Sheet Mask

Natural Rich Soo Essence Sheet Mask
- Vitamin -

14 februarie, 2014
O altă mască de faţă pe care am încercat-o şi despre care vreau să vă vorbesc este Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Vitamin... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna ianuarie 2014

Produse terminate în luna ianuarie
HIT or MISS

3 februarie, 2014
Am reuşit să termin şi luna trecută câteva produse, şi a venit timpul să vă spun părerea mea despre ele... (citeşte mai mult)

Natural Rich Soo cucumber essence Sheet Mask

Natural Rich Soo Essence Sheet Mask
- Cucumber -

9 ianuarie, 2014
O altă mască pe care am cumpărat-o de ceva vreme, am folosit-o, şi despre care nu am reuşit încă să vă vorbesc este Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Cucumber... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in octombrie

Produse terminate în octombrie
HIT or MISS

29 octombrie, 2013
Am reuşit să adun şi luna aceasta câteva produse pe care le-am terminat, şi a venit timpul să vă spun ce părere am despre ele, care mi-au plăcut şi care nu... (citeşte mai mult)

 Top 5: My Favorite Mask Sheets

Top 5: My Favorite Mask Sheets

19 octombrie, 2013
Fiindcă în ultima vreme vi-am tot vorbit despre măşti de faţă, m-am gândit ca în topul de astăzi să vă arat măştile care mi-au plăcut cel mai mult... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in august

Produse terminate în august - HIT or MISS

31 august, 2013
Am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse şi pot să vă spun părerea mea despre ele. Unele mi-au plăcut destul de mult pentru a le recumpăra iar altele mai puţin... (citeşte mai mult)

Cumparaturile lunii iulie

Cumpărăturile lunii iulie

30 iulie, 2013
Luna aceasta am încercat să fiu mai moderată în ceea ce priveşte cumpărăturile însă mereu găsesc câte ceva care să îmi placă şi de care să "am nevoie"... (citeşte mai mult)

Brands