Natural Rich Soo Essence Sheet Mask
- Cucumber -

O altă mască pe care am cumpărat-o de ceva vreme, am folosit-o, şi despre care nu am reuşit încă să vă vorbesc este Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Cucumber.

Natural Rich Soo cucumber essence Sheet Mask

Este o mască hidratantă cu extract de castravete. Am cumpărat-o de pe ebay şi a costat în jur de 2 dolari însă o puteţi găsi şi pe alte site-uri. Pe ambalaj scrisul e din păcate doar în coreană dar toate site-urile de unde o puteţi cumpăra oferă informaţii despre produs în limba engleză.

Natural Rich Soo cucumber essence Sheet Mask

E o mască facială 3D, adică foaia de bumbac care se aplică pe faţă are câteva tăieturi în jurul bărbiei şi nasului pentru a putea fi aranjată mai uşor şi pentru a se potrivi mai multor forme ale feţei.

Conţine 23g de esenţă, este potrivită pentru toate tipurile de ten şi promite hidratare, îmbunătăţirea elasticităţii pielii şi relaxarea pielii tensionate. Instrucţiuni : pe faţa curată se aplică foaia de bumbac şi se lasă 15-20 minute după care se masează faţa până se absoarbe tot serul. Eu obişnuiesc să o ţin aproximativ 30 de minute ca să intre mai mult ser în piele.

Natural Rich Soo cucumber essence Sheet Mask

Are un miros subtil de castraveţi, uşor dulce, care pe mine mă trimite cu gândul la pepene galben :). E un miros foarte plăcut şi uşor de suportat.

Conţine foarte multă esenţă şi îmi place că îmi rămâne să o folosesc şi pe mâini şi în zona gâtului. Foaia de bumbac este bine îmbibată, e subţire şi se lipeşte bine de faţă.

Esenţa e foarte uşoară, se absoarbe repede în piele şi hidratează faţa fără să o încarce. Senzaţia lipicioasă dispare după aproximativ 10 minute. Imediat după aplicare am observat un efect uşor de albire care dispare destul de repede dar diminuează roşeaţa şi lasă faţa mai uniformă. Îmi place faptul că îmi simt pielea revigorată. Am impresia că îmi întinde puţin pielea şi îi oferă un aspect sănătos şi tineresc. Faţa arată foarte bine şi se simte plăcut la atingere. Îmi place foarte mult.

Add Comments

Brands