Produse terminate in luna iulie 2014

Produse terminate în luna iulie
HIT or MISS

6 august, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta produsele terminate în luna iulie şi ce impresie mi-au lăsat, aşa că dacă sunteţi curioase citiţi în continure să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS... (citeşte mai mult)

Apa de trandafiri Naturalis

Apa de trandafiri Naturalis

27 iunie, 2014
Vi-am mai arătat în unele din articolele mele apa de trandafiri de la Naturalis, dar pentru că nu vi-am dat foarte multe datalii despre ea, astăzi am să vă vorbesc despre experianţa mea cu această apă de trandafiri... (citeşte mai mult)

I Love: Roses

I Love: Roses

26 mai, 2014
Pentru astăzi aveam planificat cu totul alt articol dar cum "socoteala din târg nu se potriveşte tot timpul cu cea de acasă", am ales să încep o nouă serie de articole, la care mă gândeam de ceva vreme, şi anume "I Love: ..." ... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in April 2014

Cele mai folosite produse în luna aprilie

29 aprilie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu cele mai folosite produse ale lunii. Luna aceasta am să vă arat atât produse noi cât şi unele pe care le-aţi văzut deja, sunt produse pe care le-am folosit foarte mult şi le îndrăgesc... (citeşte mai mult)

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie

Cadouri şi cumpărături de 8 Martie

9 martie, 2014
A trecut şi ziua de "8 martie" iar pentru că am dat peste câteva oferte interesante, pe care s-ar mai putea să le găsiţi încă în magazine, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat dar şi ce am primit... (citeşte mai mult)

Brands