Black Friday la Bottega Verde

Oferte de Black Friday la Bottega Verde

17 noiembrie, 2016
Mai e foarte puţin timp până se dă startul reducerilor de Black Friday şi pentru a evita toată agitaţia din ultimul moment, un plan făcut dinainte ar putea fi de mare ajutor. În articolul de astăzi vreau să vă aduc la cunoştinţă evenimentul de Black Friday organizat de către Bottega Verde. În cazul în care aveţi pe lista de ... (citeşte mai mult)

Etude House Colorful Scent Eau De Perfume

Noutăţi parfumate de la Etude House - Colorful Scent Eau De Perfume

23 mai, 2016
În articolul de astăzi vă aduc la cunoştinţă câteva noutăţi parfumate de la Etude House care au lansat recent colecţia de parfumuri Etude House Colorful Scent Eau De Perfume... (citeşte mai mult)

Noutatile lunii Aprilie la Melkior

Noutăţile lunii Aprilie în magazinele Melkior

21 aprilie, 2016
Melkior e un brand nou descoperit de mine şi trebuie să recunosc că au început să îmi placă produsele lor dar cel mai mult îmi place faptul că îşi măresc colecţiile cu produse noi destul de des. Dacă sunteţi ca mine şi vă ... (citeşte mai mult)

Noutatile lunii Aprilie la Douglas Romania

Noutăţile lunii Aprilie la Douglas România

11 aprilie, 2016
După o mini vacanţă, sunt hotărâtă să reiau activitatea pe blog în forţă aşa că luna aceasta veţi avea parte de câteva articole interesante, zic eu. Pentru început, am ales să vă prezint ce noutăţi puteţi găsi în luna aprilie în magazinele Douglas... (citeşte mai mult)

Recomandarile primaverii de la Wonderspa

Recomandările primăverii de la Wonderspa

9 martie, 2016
Voi continua seria de noutăţi ale primăverii cu câteva produse de la Wonderspa. Dacă sunteţi curioase să aflaţi care sunt recomandările lor pentru primăvara aceasta vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

Noutati Melkior - Noua gama de rujuri Mate: Tender, Sweet Love, Fantasy

Noutăţi de la Melkior - gama de rujuri Mate: Tender, Sweet Love, Fantasy

2 martie, 2016
Ca beauty blogger îmi place să urmăresc tot ce se lansează nou pe piaţă şi de multe ori aram invidioasă pe fetele din străinătate că ele aveau parte de produse noi în fiecare sezon iar noi destul de rar. Încet, încet, am observat că ... (citeşte mai mult)

Etude House Halloween Collection 2015

Etude House Halloween Collection 2015

28 octombrie, 2015
Mai sunt câteva zile până la Halloween aşa că m-am gândit să vă prezint o nouă colecţie de la Etude House, concepută special pentru această sărbătoare... (citeşte mai mult)

Etude House Dreaming Swan Collection

Etude House Dreaming Swan Collection

15 aprilie, 2015
Astăzi vă aduc informaţii legate de o nouă colecţie lansată de ETUDE HOUSE săptămâna trecută şi anume Etude House Dreaming Swan Collection. Colecţia a fost realizată în colaborare cu Kerrie Hess, renumită prin faptul că a făcut ilustraţii pentru baraduri renumite ... (citeşte mai mult)

Arome de vacanta de la Balea

Arome de vacanţă de la Balea + Concurs

9 aprilie, 2015
Chiar dacă zilele călduroase încă se lasă aşteptate, majoritatea firmelor de produse cosmetice au început să ne încânte cu arome noi, care aduc vara şi vacanţa în casele noastre. Balea ne îndeamnă la visare cu noua gamă de produse Cabana Dream, în ediţie limitată. Aromele... (citeşte mai mult)

Etude House Happy Lunar New Year Event

Etude House Happy Lunar New Year Event - seturi cadou cu transport gratuit -

16 februarie, 2015
Ştiţi cât de mult îndrăgesc produsele Etude House, sunt foarte bune şi ambalajele lor sunt adorabile, iar cum găsesc o ofertă interesantă trebuie neapărat să vi-o împărtăşesc şi vouă...aşa că astăzi am veşti bune pentru toate... (citeşte mai mult)

Noutati Etude House: Colectia Princess Happy Ending

Noutăţi Etude House: Colecţia Princess Happy Ending

7 august, 2014
Nu a trecut foarte mult timp de la ultimele noutăţi de la Etude House că deja au şi lansat o colecţie nouă foarte drăguţă Princess Happy Ending, căreia vă va fi foarte greu să îi rezistaţi... (citeşte mai mult)

Cumparaturi si oferte Marionnaud

Cumpărături şi oferte Marionnaud

4 iulie, 2014
Se pare că deja a început sezonul reducerilor iar magazinele se întrec în oferte greu de rezistat. Deşi magazinele de cosmetice nu au mereu oferte foarte atrăgătoare, am dat peste câteva produse interesante la Marionnaud, aşa că astăzi m-am gândit să vă arat mica mea sesiune de shopping... (citeşte mai mult)

Noutati Etude House: Colectia de vara LOCK'N Summer

Noutăţi Etude House: Colecţia de vară LOCK'N Summer

3 iulie, 2014
Astăzi vă aduc noutăţi interesante şi de peste hotare. Mult îndrăgitul brand coreean Etude House a lansat colecţia de vară LOCK'N Summer, care duce la un alt nivel conceputul de "Cushion Makeup", concept care e în ... (citeşte mai mult)

Cstiga o masina cu noile sampoane Farmec Natural

Câştigă o maşină cu noile şampoane Farmec Natural

14 mai, 2014
Veste bună şi de la Farmec Natural :). Începând de luna aceasta sunt disponibile 5 şampoane noi, iar la achiziţionarea lor puteţi participa la un super concurs... (citeşte mai mult)

Rduceri mari la produsele Deja Vu

Rduceri mari la produsele Deja Vu

9 mai, 2014
Am o veste minunată pentru voi de la Deja Vu Natural. Weeckend-ul acesta, adică pe 9, 10 şi 11 mai Deja Vu ne oferă reduceri între 50% şi 90% la toate produsele lor. Puteţi vedea oferta lor.... (citeşte mai mult)

12

Brands