Se întâmplă în Timişoara : November Notes în Social Media

Ei bine dacă până acum mă tot plângeam că în Timişoara nu au loc foarte multe evenimente, astăzi vreau să vă povestesc despre cel mai mare eveniment de "educare" destinat tuturor celor dornici să afle mai multe despre blogging şi social media: November Notes în Social Media 2017.

Se întâmplă în Timişoara : November Notes în Social Media

Aflat la a doua ediţie, November Notes în Social Media, un proiect ambiţios pus la cale de Teodora Mateoc şi Andra Costa se desfăşoară pe parcursul a 2 zile (10 şi 11 noiembrie). În prima zi veţi avea posibilitatea să participaţi la diferite conferinţe care vor încerca să atingă cât mai multe subiecte ce ţin de domeniul online iar a doua zi sunteţi aşteptaţi la diferite workshopuri.

Programul detaliat şi formularul de înscriere îl găsiţi pe http://bloggingtm.ro.

E primul eveniment de acest fel la care particip şi sunt foarte curioasă ce noutăţi voi afla şi nu mi-ar strica şi câteva idei motivaţionale pentru blogul meu mai ales că în ultima vreme simt că l-am neglijat destul de mult.

Dacă sunteţi si voi interesate de tot ce ţine de mediul online, blogging şi social media dar şi dacă vreţi să petreceţi o zi excelentă, alături de oameni care au multe de povestit şi de la care sigur aveţi multe de învăţat nu trebuie să rataţi această conferinţă ;)


Add Comments

Brands