Produse terminate in luna februarie 2016

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

11 martie, 2016
Cu o mică întârziere, am pregătit pentru voi articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna februarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Manichiura pentru ziua indragostitilor - Pas cu pas

Manichiură pentru ziua îndrăgostiţilor - Pas cu pas

9 februarie, 2015
Ne apropiem cu paşi repezi de ziua îndrăgostiţilor şi m-am gândit să încep o serie de articole cu această temă. Pentru început vi-am pregătit o manichiură drăguţă pe care să o puteţi purta la întâlnirea cu iubitul. Pentru a ... (citeşte mai mult)

Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty

Shopping time: YSL, L'oreal, Peripera, Revlon, Innisfree, Etude House, A'pieu...

27 august, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie 2014

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MISS

8 mai, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Şi luna aceasta am reuşit să adun câteva produse terminate. Unele mi-au plăcut foarte mult şi sunt tristă că s-au terminat, iar altele mai puţin... (citeşte mai mult)

NOTD18 Fun In Winter

Nail Of The Day - Fun In Winter

16 ianuarie, 2014
Pentru manichiura de astăzi vi-am pregătit un model inspirat de zilele înzăpezite de iarnă de care nu am avut încă parte :( ... (citeşte mai mult)

NOTD17 Green & Silver

Nail Of The Day - Green & Silver

4 ianuarie, 2014
Nu vi-am mai arătat de mult un "Nail Of The Day" aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un model interesant care sper să vă placă... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Farduri de obraz

Best of 2013: Farduri de obraz
(blush, bronzer, iluminator)

28 decembrie, 2013
În articolul de astăzi vă voi arăta fardurile de obraz pe care le-am descoperit în 2013. Nu aş putea să spun că am foarte multe, dar am descoperit câteva produse bune, care îmi plac şi de care m-am bucurat anul acesta... (citeşte mai mult)

Top 5: Farduri de obraz

Top 5: Farduri de obraz

15 noiembrie, 2013
Deşi pe unele le-aţi văzut deja în review-urile mele, astăzi m-am gândit să vă arat fardurile mele de obraz favorite. Mi-a fost destul de greu să aleg oridinea pentru că toate îmi plac şi le folosesc ... (citeşte mai mult)

NOTD13 Pink Leopard

Nail Of The Day - Pink Leopard

31 octombrie, 2013
Nu sunt o expertă în ceea ce priveşte unghiile dar îmi place foarte mult să mă joc cu ojele mele şi mereu optez pentru un model mai elaborat când vine vorba de manichiură. Am vrut să încerc şi eu modelul "animal print" şi iată ... (citeşte mai mult)

Orkide Natty blusher nuanta 04

Orkide Natty blusher nuanţa 07

15 octombrie, 2013
De multă vreme îmi doream să încerc un blush de acest fel însă cele pe care le găseam fie costau mai mult decât eram eu dispusă să plătesc, fie nu îmi plăceau culorile... (citeşte mai mult)

NOTD Studs And Sparkles

Nail Of The Day - Studs And Sparkles

1 octombrie, 2013
E timpul pentru un nou NOTD!!! De data aceasta m-am gândit să fac ceva mai interesant şi în acelaşi timp potrivit pentru toamnă. Sper să vă placă... (citeşte mai mult)

Manichiura Summer White

Nail Of The Day - Summer White

6 august, 2013
Fiindcă tot e la modă culoarea albă dar şi ojele cu sclipici m-am gândit să le combin şi iată ce a ieşit... (citeşte mai mult)

Manichiura Purple Dots

Nail Of The Day - Purple Dots

18 iunie, 2013
Nu ştiu de ce în ultima vreme am fost atrasă de culoarea mov şi fără să îmi dau seama mereu sfârşesc prin a alege ojele mov când vreau să îmi fac o manichiură mai interesantă. Iată ce a ieşit de data asta... (citeşte mai mult)

Manichiura Dark Sparke

Nail Of The Day - Dark Sparkle

22 martie, 2013
Acum câteva zile am găsit prin sertar o ojă mov cu sclipici de la Farmasi, pe care nu am mai folosit-o de mult, şi cum tot am văzut că se poartă foarte mult ojele cu sclipici m-am gândit să o folosesc... (citeşte mai mult)

1

Brands