Rujul PERIPERA My Color Lips
nuanţa 05 Pink Shoot

De multă vreme am pus ochii pe rujurile Peripera care datorită ambalajului absolut încântător sunt greu de trecut cu vederea, iar de vreo două luni sunt fericita posesoare a rujul Peripera My Color Lips nuanţa 05 Pink Shoot despre care vă voi vorbi astăzi.

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

  • Brand: Peripera
  • Denumire: My Color Lips nuanţa 05 Pink Shoot
  • Preţ: a costat 14.5$ (aproximativ 50lei)
  • Gramaj: 3.5g
  • Valabilitate: 18 luni
  • Disponibilitate: îl puteţi găsi în în mai multe nuanţe, pe ebay, dar şi pe alte site-uri ce comercializează produse cosmetice coreene.

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

După ce am încercat fardul de obraz Peripera Heart Tok Blusher nuanţa I'm Your Pink (review aici) mi-am dorit să încerc şi alte produse de la acest brand, iar cum sunt o mare fană a rujurilor am remarcat rujurile Peripera My Color Lips, care sunt destul de populare. Aceste rujuri sunt puţin mai scumpe decât majoritatea rujurilor coreene ale unor brand-uri mai accesibile (gen Etude House, Skonfood, Tony Moly, Holika Holika etc.) şi sunt considerate undeva între "drugstore" şi "high-end".

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

În primul rând, ambalajul este absolut superb şi trebuie să recunosc că acesta a fost primul lucru care m-a atras la acest ruj, iar la felul în care arată m-am gândit că sigur trebuie să fie şi bun :))). Are un tub argintiu iar capacul rujului este dintr-un plastic foarte rezistent gravat cu un model ce imită dantela. Este foarte bine lucrat şi arată elegant. E o adevarată piesă de colecţie ce merită expusă pe măsuţa de machiaj. Voi lăsa imaginea de mai jos să vorbească de la sine...

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

Are un miros foarte subtil de trandafiri care nu se mai simte din momentul în care aţi aplicat rujul pe buze.

Are o textură fină şi se întinde uşor pe buze. Le hidratează şi le oferă un luciu frumos dar subtil. Ca şi cremozitate, e undeva la mijloc. E suficient de cremos încât să nu usuce buzele şi să le menţină hidratate o perioadă îndelungată, însă nu atât de cremos încât să se împrăştie şi să alunece de pe buze. Nu trebuie să aveţi buzele într-o condiţie perfectă pentru a purta acest ruj însă dacă acestea sunt foarte uscate are tendinţa de a evidenţia şi mai tare acest lucru (datorită mai mult culorii foarte deschise a rujului).

Mi-a fost foarte greu să mă hotărăsc asupra unei culori pentru că pe internet în afară de câteva culori foarte populare (promovate de actriţele coreene) nu prea se găsesc swatch-uri, iar din pozele de pe ebay mi-a fost greu să îmi dau seama de adevărata culoare a rujului, aşa că am mers mai mult pe intuiţie.

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

- rujul Peripera My Color Lips nuanţa 05 Pink Shoot -


E o nuanţă foarte deschisă şi intensă de roziu, cu subtonuri reci, şi s-ar putea sa nu fie o culoare confortabilă pentru toată lumea. Nu merge purtat în orice situaţie ci necesită un machiaj adecvat pentru a arăta foarte bine pe buze. Partea bune e că după aprovimativ o oră de la aplicare, rujul nu se şterge dar se adaptează uşor culorii buzelor mele şi începe să arate mai natural şi foarte frumos. Cu cât stă mai mult pe buze arată şi mai bine. Pe buzele mele rezistă în jur de 4 ore.

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

rujul Peripera My Color Lips nuanţa 05 Pink Shoot -

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

Astăzi toată ziua a fost înnorat şi a plouat iar lumina nu prea a ţinut cu mine însă sper să vă puteţi face cât de cât o idee de felul în care arată rujul imediat după aplicare :)

Peripera MY COLOR LIPS shade 05 Pink Shoot

Deşi nu e o culoare cu care sunt obişnuită, începe să îmi placă din ce în ce mai mult. Ador cum arată după ce stă puţin pe buze şi îşi mai pierde din intensitate. Îmi place această culoare pentru iarnă, şi deja am în gând câteva idei de machiaj cu care cred că se va potrivi foarte bine.

Îmi place foarte mult textura acestui ruj, mirosul iar despre ambalaj am doar cuvinte de laudă. Îşi merită pe deplin bănuţii şi îmi doresc să încerc şi unele culori mai închise ale acestui ruj.

Ce ziceţi? Vă place? Voi cu ce fel de machiaj aţi purta această culoare?

Add Comments

Brands