Produse terminate in luna mai 2016

Produse terminate în luna mai HIT or MIS

7 iunie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna mai şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna martie 2016

Produse terminate în luna martie
HIT or MISS

12 aprilie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna martie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Shopping time: Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London

Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

8 mai, 2015
Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras... (citeşte mai mult)

Review & lip swatch: Rimmel London Apocalips Lip Velvet Matte

Review & lip swatch: noile rujuri Rimmel London Apocalips Lip Velvet Matte

25 martie, 2015
Am tot văzut la fetele din străinătate noile rujuri Rimmel London Apocalips Lip Velvet Matte şi, obişnuită ca la noi să apară mult mai târziu, am rămas plăcut surprinsă când le-am văzut în magazine... (citeşte mai mult)

 Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Rimmel London Kate eye shadow stick
nuanţa 100 Rose Gold

12 ianuarie, 2015
Recent am descoperit aceste farduri sub formă de creion de la Rimmel London by Kate şi am fost tare curioasă să le încerc. Din păcate nu au o selecţie mare de culori, iar singura nuanţă care m-a atras a fost 100 Rose Gold... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Nail Of The Day - Ready To Go

Nail Of The Day - Ready To Go

19 octombrie, 2014
Pentru astăzi vi-am pregătit o manichiură tare drăguţă şi foarte uşor şi rapid de realizat, iar la finalul articolului vă aşteaptă şi o mică surpriză aşa că vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Top 5: Rujuri preferate pentru vara

Top 5: Rujuri preferate pentru vară

18 iulie, 2014
A trecut ceva timp de la ultimul top şi pentru că acest gen de articole sunt preferatele voastre, dar şi ale mele, vi-am pregătit un nou top. În top 5 de astăzi vă voi arăta rujurile mele preferate pentru vară ... (citeşte mai mult)

 paleta de farduri  Rimmel London Glam Eyes 022 Brixton Brown

Paleta de farduri Rimmel London
Glam Eyes 022 Brixton Brown

9 iunie, 2014
De mult aveam în plan să vă vorbesc despre paleta de farduri Rimmel London Glam Eyes 022 Brixton Brown doar că mereu a intervenit câte ceva şi am tot amânat acest articol... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in May 2014

Cele mai folosite produse în luna mai

2 iunie, 2014
Cu o mică întârziere, astăzi vă voi arăta care au fost cele mai folosite produse de beauty în luna mai şi pe care le-am folosit cu foarte mare plăcere... (citeşte mai mult)

Rimmel London Apocalips Lip Lacquers

Rimmel London Apocalips Lip Lacquers

19 aprilie, 2014
În sfârşit au apărut şi la noi lacurile de buze Rimmel London Apocalips Lip Lacquers. După ce am aşteptat mai bine de un an de zile să apară şi la noi m-am lăsat puţin dusă de val şi le-am cumpărat în 5 nuanţe... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in March 2014

Cele mai folosite produse în luna martie

28 martie, 2014
A mai trecut încă o lună şi a venit momentul pentru articolul cu "Cele mai folosit produse în luna martie". Îmi place să rotesc produsele pe care le folosesc, şi în fiecare lună încerc să folosesc produse noi, iar în felul acesta mă asigur că mă folosesc de toate produsele mele... (citeşte mai mult)

Cadouri si cumparaturi de 8 Martie

Cadouri şi cumpărături de 8 Martie

9 martie, 2014
A trecut şi ziua de "8 martie" iar pentru că am dat peste câteva oferte interesante, pe care s-ar mai putea să le găsiţi încă în magazine, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat dar şi ce am primit... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna februarie 2014

Produse terminate în luna februarie
HIT or MISS

4 martie, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol ... (citeşte mai mult)

12

Brands