Rimmel London Kate eye shadow stick
nuanţa 100 Rose Gold

Recent am descoperit aceste farduri sub formă de creion de la Rimmel London by Kate şi am fost tare curioasă să le încerc. Din păcate nu au o selecţie mare de culori, iar singura nuanţă care m-a atras a fost 100 Rose Gold.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Date despre produs:

  • Brand: Rimmel London
  • Gamă: Kate eye shadow stick
  • Nuanţa: 100 Rose Gold
  • Preţ: costă între 14 şi 17lei (between 4$ and 5$)
  • Gramaj: 3.25g
  • Valabilitate: 30 luni
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor ce comercializează produse cosmetice (DM, Auchan, Douglas, etc).

Nu cred că au apărut de foarte mult timp în magazine. Am dat de ele prin Decembrie şi nu ţin minte să le mai fi văzut până atunci. Când le-am văzut prima dată în Auchan erau disponibile în 3 culori dar zilele trecute am văzut că mai aveau încă o nuanţă în plus. Dintre toate culorile cel mai mult mi-a plăcut 100 Rose Gold.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Deşi îmi iubesc fardurile cremă Maybelline Color Tattoo (review aici), prefer puţin mai mult ambalajul acestuia. Fiind sub forma de stick, e mult mai uşor de aplicat şi rămâne cremos mai mult timp. Creionul nu este retractabil ci trebuie ascuţit.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

E o culoare frumoasă însă după părerea mea e mai mult arămiu decât rose gold. E cremos şi se aplică uşor pe pleoape. Lăsat puţin să se usuce, nu se mai ia dacă vă ştergeţi cu mâna pe la ochi şi rezistă întreaga zi, lucru care m-a încântat foarte mult, iar din acest punct de vedere poate fi uşor comparabil cu Maybelline Color Tattoo. L-am folosit atât singur pe pleoape cât şi ca bază pentru alte farduri şi a rezistat destul de bine, fără să se adune în pliu.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

E un produs versatil şi îl puteţi folosi în mai multe feluri: ca fard cremă aplicat pe toată pleoapa, ca bază pentru alte farduri sau ca şi creion de ochi atât pe pleoapa superioară cât şi pe cea inferioară. În poza de mai jos, puteţi vedea cum arată aplicat singur pe pleoape. Deşi e o culoare frumoasă, nu mă prea avantajează cum arată singur pe pleoape aşa că de cele mai multe ori îl folosesc ca bază, în combinaţie cu alte culori.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold - aplicat singur pe pleoape


Funcţionează foarte bine ca bază pentru alte farduri intensificându-le culoarea şi facându-le să se lipească mai uşor de pleoape şi să reziste întreaga zi. Îmi place foarte mult să îl folosesc ca şi bază pentru fardurile Iron Maid-in şi Lead Zeppelin din paleta The Balm Rockstar Palette Balm Jovi (review aici).

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold - folosit ca şi bază pentru fardurile Iron Maid-in şi Lead Zeppelin din paleta The Balm Rockstar Palette Balm Jovi


Deşi nu îmi place să îl folosesc singur pe pleoape, îmi place cum arată folosit ca eyeliner pe pleoapa superioară însă ador să îl folosesc pe pleoapa inferioară pentru a-mi contura mai bine ochii.

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold - folosit pe pleoapa inferioară


Se aplică uşor şi pe pleoapa inferioară şi nu se adună în liniile fine de sub ochi. E perfect pentru un "bronzy look".

Rimmel London Kate eye shadow stick 100 Rose Gold


E un fard de pleoape foarte bun şi trebuie să recunosc că m-a surprins rezistenţa lui. Fiind mai cremos nu mă aşteptam să reziste atât de mult. Poate fi un bun înlocuitor pentru fardurile cremă Maybelline Color Tattoo, iar preţul este mai accesibil. Singurul dezavantaj e faptul că e disponibil într-o gamă mică de culori :(

Aţi încercat aceste farduri stick de la Rimmel London? Ce părere aveţi despre ele?

Add Comments

Brands