Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2015

Produse terminate în luna mai
HIT or MISS

8 iunie, 2015
A mai trecut încă o lună şi a venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret că le-am cumpărat

11 februarie, 2014
Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

2 ianuarie, 2014
Din cauza sărbătorilor am întârziat puţin cu acest articol, dar pentru că am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse, am vrut să vi le arat şi să vă spun părerea... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Farduri de obraz

Best of 2013: Farduri de obraz
(blush, bronzer, iluminator)

28 decembrie, 2013
În articolul de astăzi vă voi arăta fardurile de obraz pe care le-am descoperit în 2013. Nu aş putea să spun că am foarte multe, dar am descoperit câteva produse bune, care îmi plac şi de care m-am bucurat anul acesta... (citeşte mai mult)

NOTD16 Christmas In Red

Nail Of The Day - Christmas In Red

17 decembrie, 2013
Pentru că suntem foarte aproape de sărbători, am vrut să vă arat o manichiură puţin mai festivă care îmi place mult de tot şi mi se pare foarte potrivită pentru Crăciun... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ruby Rose si pareri despre produse

Cumpărături Ruby Rose şi păreri
despre produse

28 noiembrie, 2013
Am tot văzut la fetele care fac filmuleţe pe YouTube nişte palete de farduri de la Ruby Rose foarte interesante pe care îmi doream de ceva vreme să le încerc, dar cum nu le-am găsiti nici unde în oraş am intrat pe site-ul lor... (citeşte mai mult)

Brands