Shopping time: L'oreal, Astor, Flormar, Etude House, Naruko, Marionnaud...

Nu am mai scris de mult un articol cu cumpărături şi uitându-mă peste achiziţiile din ultimul timp mi-am dat seama că am adunat suficient "material" pentru acest articol. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse mi-au atras atenţia atât de tare încât să intre în posesia mea, vă invit să citiţi în continuare.

Shopping time: L'oreal, Astor, Etude House, Naruko, Marionnaud, Flormar, Gliss, Rimmel London


Voi începe cu produsele de îngrijire pentru că sunt cele mai puţine. Întâmplător am dat peste deodorantul Gerovital H3 Fresh şi mi-am adus aminte că l-am avut şi anul trecut şi mi-a plăcut iar preţul a fost foarte accesibil (în jur de 7lei). Pentru că mi-a plăcut enorm de mult crema de ochi pe care o am de la Naruko m-am gândit să încerc şi gelul exfoliant pentru faţă NARUKO Marjoram and Lavender Brightening Peeling Gel EX. A costat în jur de 7$ (aprox 30lei) şi îmi place la nebunie.

Shopping time: deodorantul Gerovital H3 Fresh si NARUKO Marjoram and Lavender Brightening
		   Peeling Gel EX

deodorantul Gerovital H3 Fresh
NARUKO Marjoram and Lavender Brightening Peeling Gel EX


M-am hotărât în sfârşit că e timpul să fac o schimbare cu părul meu aşa că m-am tuns. Tipa de la salon a folosit la aranjarea părului produse profesionale L'oreal şi mi-au plăcut atât de mult încât a trebuit să îmi cumpăr şi eu ceva de la ei. Am optat pentru un set ce conţine pudra pentru volum şi fixare L'oreal Professionnel Tecni Art Super Dust şi fixativul L'oreal Professionnel Tecni Art Air Fix. Setul a costat 70lei dar mi s-a părut un preţ destul de bun având în vedere că doar pudra costă în jur de 60lei, iar produsele mă ajută foarte mult la aranjarea părului şi sunt încântată de ele.

Shopping time: L'oreal Professionnel	Tecni Art Air Fix si 
		  L'oreal Professionnel Tecni Art Super Dust

L'oreal Professionnel Tecni Art Air Fix
L'oreal Professionnel Tecni Art Super Dust


Tot pentru păr mi-a atras atenţia balsamul leave-in cu complex de keratină lichidă Gliss Hair Repair Oil Nutritive. Miroase tare bine şi nu încarcă deloc părul iar preţul a fost în jur de 11lei. Pentru că părul meu e uşor ondulat am vrut să încerc şi un activator de bucle şi am găsit o mostră de 30ml pentru Revlon Professional Style Masters Curly Orbital. Mostra a costat 10lei şi mi s-a părut o metodă bună de a încerca produsul fără să fiu nevoită să plătesc aproape 70lei pentru produsul întreg.

Revlon Professional Style Masters Curly Orbital (mostra 30ml)
		  si balsamul leave-in cu complex de keratina lichida Gliss Hair Repair Oil Nutritive

Revlon Professional Style Masters Curly Orbital (mostra 30ml)
balsamul leave-in cu complex de keratină lichidă Gliss Hair Repair Oil Nutritive


Am ajuns în sfârşit şi la produsele de makeup. Aveam pe lista de cumpărături de ceva vreme rujul lichid Astor Style Lip Lacquer nuanţa 120 Fashion Style. E o culoare perfectă pentru primăvară şi vară. A costat 20lei iar la cumpărarea lui am primit cadou luciul de buze Astor Shine Deluxe Jewels nuanţa 004 Rare Amethyst. Iar pentru că nu de mult am descoperit fardurile mono de la Flormar şi am fost impresionată de pigmentul lor, am vrut să mai încerc o nuanţă şi am optat pentru Flormar Mono Eye Shadow nuanţa 11 Wild Rose. Fardul a costat 18lei însă are o cantitate mare de produs şi e destul de pigmentat.

Astor Style Lip Lacquer nuanta 120 Fashion Style,
		Astor Shine Deluxe Jewels nuanta 004 Rare Amethyst si Flormar Mono Eye Shadow nuanta 11 Wild Rose

Astor Style Lip Lacquer nuanţa 120 Fashion Style
Astor Shine Deluxe Jewels nuanţa 004 Rare Amethyst
Flormar Mono Eye Shadow nuanţa 11 Wild Rose


În DM am descoperit eyeliner-ul gel Rimmel London Scandaleyes Waterproof gel eyeliner 001 Black. Nu am foarte multe produse de acest fel şi m-am gândit că nu strică să îl încerc. A costat în jur de 14lei.

Rimmel London Scandaleyes Waterproof gel eyeliner 001 Black

Rimmel London Scandaleyes Waterproof gel eyeliner 001 Black


Am reuşit să pun mâna pe una din paletele în ediţie limitată Etude House Fantastic Color Eyes varianta Rose Garden. Culorile sunt tare drăguţe şi de-abia aştept să o folosesc şi să vă pot spune exact ce impresie mi-a lăsat. A costat 13.5$ (aprox 55lei). Găsiţi un review aici.

Etude House Fantastic Color Eyes varianta Rose Garden

Etude House Fantastic Color Eyes varianta Rose Garden

Etude House Fantastic Color Eyes varianta Rose Garden


Ultimul produs, dar nu cel din urmă, e tot o paletă de farduri pe care am văzut-o în Marionnaud în perioada sărbătorilor şi am avut norocul să o găsesc zilele trecute la reducere aşa că mi-am zis de ce nu... E vorba de paleta Marionnaud L'amour a la Folie (My Crazy Love). Are culori mai neutre, predominante fiind nuanţele de maro şi auriu, dar sunt şi câteva nuanţe mai colorate gen roziu şi portocaliu. Paleta a costat doar 25lei faţă de 50lei cât a fost în iarnă. Găsiţi un review aici.

Marionnaud L'amour a la Folie (My Crazy Love) eye shadow palette

Marionnaud L'amour a la Folie (My Crazy Love) eye shadow palette


Dacă vi-au plăcut produsele încă le puteţi găsi în magazine iar dacă doriţi un review pentru un produs anume lăsaţi-mi un comentariu cu produsul care vă interesează şi voi încerca să îi fac un review cât mai repede.

Add Comments

Brands