Shopping time: Marionnaud, O.P.I, The Balm

În ultima vreme am încercat să nu mai îmi cumpăr produse de make-up şi să mă bucur de produsele pe care le am deja, dar după două luni de pauză am făcut o mică sesiune de shopping.

Încet, încet, Marionnaud a devenit unul din magazinele mele preferete. Mereu găsesc câte ceva care să mă atragă plus că de multe ori au promoţii şi campanii interesante, iar fetele de acolo mereu sunt drăguţe şi săritoare.

Shopping time: Marionnaud, The Balm, O.P.I


Eram în căutarea unui iluminator şi pentru că în sfârşit au avut pe stoc iluminatorul The Balm Mary-Lou Manizer mi s-a părut o ocazie bună să îl încerc :) Preţul lui e 64lei (18$). Găsiţi un review detaliat aici.

La capitolul pensule pentru aplicarea fardurilor de pleoape nu am experimentat prea mult. Aveam mare nevoie de o pensulă care să îmi ofere o aplicare precisă şi mi-a atras atenţia pensula acuţită pentru fard de pleoape Marionnaud nr.8, iar la preţul de 16lei (4.5$) chiar mi s-a părut o afacere bună.

Pentru că încă am mai prins campania "Sărbătoreşte franţuzeşte 5 ani de frumuseţe în fiecare zi", am câstigat o ojă O.P.I . Nu au avut foarte multe nuanţe de unde am putut alege dar tot am găsit una care să îmi placă şi anume oja O.P.I nuanţa Keeping Suzi At Bay. Găsiţi un review şi swatch-uri aici.

Shopping time: Marionnaud, The Balm, O.P.I

Pensula am încercat-o deja şi îmi place foarte mult, iar cel mai probabil la următoarea manichiură voi folosi oja O.P.I nuanţa Keeping Suzi At Bay, pe care sunt foarte nerăbdătoare să o încerc.

Add Comments

Brands