SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03

Astăzi vreau să vă prezint un blush/iluminator de care sunt extrem de încântată şi anume SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03. E noul meu blush de care pur şi simplu nu mă mai pot despărţi.

De multă vreme urmăresc produsele SkinFood doar că până acum nu am avut ocazia să încerc prea multe, însă toate pe care le-am încercat m-au încântat. Am făcut o mică descriere acestei firme în primul meu articol despre produsele lor pe care îl puteţi citi aici.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

  • Brand: SKINFOOD
  • Denumire: Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03 Rose Foret
  • Preţ: costă între 15$ (aprox 52lei) şi 23$ (aprox 80lei) în funcţie de vânzător
  • Gramaj: 7g
  • Valabilitate: 24 luni
  • Disponibilitate: îl puteţi găsi în 3 nuanţe, pe ebay, en.koreadepart.com, www.roseroseshop.com.

Pe site-ul www.roseroseshop.com. îl puteţi găsi la ofertă şi costă doar 11.5$ (aprox 40lei). E cel mai bun preţ pe care am reuşit să îl găsesc.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

Ambalajul e din plastic şi nu arată chiar atât de sofisticat însă carcasa e absolut superbă. Scrisul e gravat şi îmi place foarte mult cum se vede. După cum puteţi vedea, partea din spate nu mai e chiar atât de specială, însă per ansamblu, ambalajul e foarte drăguţ.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

Blush-ul are o carcasă de plastic protectoare şi o pensulă mică şi fină care poate fi folosită la aplicarea fardului. Pensula e foarte bună, îmi place cum aplică fardul de obraz şi doar pe aceasta o folosesc.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

Îmi place foarte mult şi modelul gravat pe blush, şi acesta, la fel ca multe alte farduri de obraz coreene, pare mai mult un blush de "colecţie" decât pentru folosinţa zilnică.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

Conţine 4 culori, 3 nuanţe pale şi diferite de roziu şi un alb cu particule fine de sclipici care dă o strălucire foarte frumoasă obrajilor. Dintre toate cele trei farduri de obraz disponibile în această gamă, acesta are cele mai deschise culori, iar pentru un tren uşor mai închis la culoare, e mai degrabă un iluminator decât un blush.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

Culorile sunt frumoase şi arată extrem de bine şi natural aplicate pe obraz. Dau feţei un aspect proaspăt şi luminos şi îmi place foarte mult acest aspect. Eu am tenul dechis la culoare şi cu toate astea nu e foarte evident, însă exact lucrul acesta îmi place cel mai mult la acest blush. Dă obrajilor o nuanţă subtilă de roziu, un efect luminos şi uşor strălucitor însă fără să lase un aspect încărcat.

În poza de mai jos puteţi vedea cum arată aplicat singur pe faţă. Am folosit doar un BB cream ca şi bază. Am aplicat mai întâi nuanţele de roziu pentru a avea puţină culoare în obraji, iar peste am folosit puţin din acel alb sidefat care se află pe marginea blush-ului.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

fardul de obraz SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03

Cel mai mult îmi place cum arată aplicat peste un alt fard de obraz, mai închis la culoare. E un iluminator superb şi e preferatul meu.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

fardul de obraz SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03 aplicat peste un fard de obraz cremă

Ador aceast fard de obraz. Fie că îl folosesc ca blush sau ca iluminator, în ambele cazuri e superb însă ce îl face special pentru mine, e acea strălucire naturală, dar evidentă, pe care o oferă obrajilor. De când l-am cumpărat îl folosesc fără încetare şi îmi place extrem de mult.

Nu cred că s-ar potrivi persoanelor care sunt adeptele unor farduri de obraz intense, şi au tenul mai închis la culoare.

Ce părere aveţi despre acest fard de obraz? Vă place?

Add Comments

Brands