Produse terminate in luna august si septembrie 2016

Produse terminate în august şi septembrie

3 octombrie, 2016
Cum luna trecută am fost mai mult plecată, nu am reuşit să vă arat ce produse am terminat aşa că le-am păstrat pentru luna aceasta. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în lunile august şi septembrie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iulie (July favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iulie (beauty, makeup & lifestyle)

31 iulie, 2015
Deşi luna iulie a fost o lună destul de interesantă, din păcate a trecut foarte repede aşa că iată-mă cu un nou articol cu favorite... (citeşte mai mult)

My blush addiction: korean blushes

My blush addiction: fadrurile de obraz coreene

19 martie, 2015
După rujuri, fardurile de obraz sunt produsele mele de makeup cele mai îndrăgite iar fardurile de obraz coreene sunt pentru mine o tentaţie căruia cu greu îi rezist. În decursul a doi ani de zile, mi-am format o colecţie frumuşică... (citeşte mai mult)

Winter Beauty Favorites

Winter Favorites - produsele de beauty care îmi fac iarna mai "uşoară"

28 ianuarie, 2015
Dacă luăm în calcul temperaturile şi vremea urâtă de afară, iarna nu e chiar cel mai prietenos anotimp cu tenul nostru, iar de cele mai multe ori ne afectează şi starea de spirit. Pentru a trece cu bine de zilele friguroase... (citeşte mai mult)

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher shade 03

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03

9 ianuartie, 2015
Astăzi vreau să vă prezint un blush/iluminator de care sunt extrem de încântată şi anume SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03. E noul meu blush de care pur şi simplu nu mă mai pot despărţi... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, Essence, Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree, Naruko, Rimmel London

Shopping time: Marionnaud, Essence,
Skin Food, A'pieu, Peripera, Innisfree...

15 decembrie, 2014
Am adunat câteva produse noi de makeup şi de îngrijire pe care le-am cumpărat în ultima lună şi jumătate, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol de shopping :) ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2014

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

1 iulie, 2014
Aveam în plan să sar peste acest articol pentru că în luna iunie nu am reuşit să termin multe produse, dar în cele din urmă m-am gândit ca totuşi să vă arat ce produse am terminat şi ce impresie mi-au lăsat... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie 2014

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MISS

8 mai, 2014
A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Şi luna aceasta am reuşit să adun câteva produse terminate. Unele mi-au plăcut foarte mult şi sunt tristă că s-au terminat, iar altele mai puţin... (citeşte mai mult)

Top 5: Produse pentru curatarea fetei

Top 5: Produse pentru curăţarea feţei

16 februarie, 2014
A trecut ceva timp de când am făcut ultimul top şi îmi era dor de acest gen de articol, aşa că vi-am pregătit pentru astăzi
TOP 5: Produse pentru curăţarea feţei
... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna ianuarie 2014

Produse terminate în luna ianuarie
HIT or MISS

3 februarie, 2014
Am reuşit să termin şi luna trecută câteva produse, şi a venit timpul să vă spun părerea mea despre ele... (citeşte mai mult)

  Best of 2013: Produse pentru corp

Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei

20 decembrie, 2013
Voi continua seria de "Best of 2013" cu un articol puţin mai interesant şi anume "Best of 2013: Produse pentru curăţarea şi îngrijirea feţei"... (citeşte mai mult)

Gelul de curatare Skin Food Black Sugar Jelly Foam

Gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam

16 noiembrie, 2013
Un alt produs asiatic pe care l-am încercart şi pe care l-am folosit zilnic în ultimele luni este gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam ... (citeşte mai mult)

Rutina mea de seara pentru ingrijirea tenului

Rutina mea de seară pentru îngrijirea tenului

7 noiembrie, 2013
M-am gândit că ar fi interesant să vă arat produsele pe care le folosesc seara, de obicei înainte de culcare, pentru îngrijirea tenului... (citeşte mai mult)

12

Brands