My spring wishlist

În ultimul timp am descoperit că sunt mult mai mulţumită atunci când fac cumpărături planificate decât cumpărături impulsive, iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă arat produsele care mi-au atras atenţia şi pe care le-am trecut pe lista mea de cumpărături.

My spring wishlist


Cei de la Etude House au lansat în colecţia de primăvară două palete de farduri de pleoape, Etude House Fantastic Color Eyes, Cherry Blossom şi Rose Garden. De când le-am văzut am ştiut că trebuie să încerc neapărat măcar una din ele.

My spring wishlist: Etude House Fantastic Color Eyes Cherry Blossom si Rose Garden

Etude House Fantastic Color Eyes - Cherry Blossom şi Rose Garden


Încă de când au apărut, îmi doresc să încerc fardurile de obraz Clinique Cheek Pop în special pe cel în nuanţa Ginger Pop.

My spring wishlist: Clinique Cheek Pop nuanta Ginger Pop

Clinique Cheek Pop nuanţa Ginger Pop


Acum ceva timp am încercat în magazin rujul Astor Style Lip Lacquer Shine în nuanţa 120 Fashion Style şi de atunci nu mai pot să îmi scot culoarea lui din minte. E un coral aprins, foarte intens, o culoare veselă şi perfectă pentru primăvară. Îmi plac foarte mult rujurile lichide de la Astor, şi am deja unul în nuanţa 225 Ready to Style pentru care puteţi găsi un review aici.

My spring wishlist: Astor Style Lip Lacquer Shine 
		in nuanta 120 fashion style

Astor Style Lip Lacquer Shine în nuanţa 120 Fashion Style


Sunt înnebunită după tot ce ţine de Flower Blossom, iar cu parfumul L'Eau d'Issey City Blossom lansat recent de Issey Miyake a fost dragoste la prima vedere. Are un amestec feminin creat din acorduri floral-lemnoase. Debutează cu note de citrice, piper roz şi calone, apoi urmând adieri de petale albe de osmanthus, frezie şi magnolie, iar baza conţine cedru, mosc alb şi ambrox.

My spring wishlist: parfumul Issey Miyake - L'Eau d'Issey City Blossom

parfumul Issey Miyake - L'Eau d'Issey City Blossom


Îmi plac foarte mult imprimeurile florale pentru primăvară însă hainele înflorate nu mă prea reprezintă de aceea prefer accesoriile sau pantofii cu imprimeu floral. O gentuţă veselă, înflorată şi colorată e un "must have" pentru mine iar când am văzut geantă FLOWER CROSS OVER BAG de la Pieces m-am îndrăgostit pe loc de ea.

My spring wishlist: Pieces - FLOWER CROSS OVER BAG si
		Choies - White Letter And Bird Print Long Sleeve Sweatshirt

Pieces - FLOWER CROSS OVER BAG
Choies - White Letter And Bird Print Long Sleeve Sweatshirt

O altă piesă vestimentară ce mi-o doresc pentru primăvară este o bluză sau un tricou alb cu mesaj. Tipul acesta de haine sunt foarte uşor de asortat şi aduc ceva în plus fiecărei ţinute.

Voi ce aveţi pe lista voastră de cumpărături?

Add Comments

Brands