Produse terminate in luna iulie 2017

Produse terminate în iulie

22 august, 2017
Vacanţa mi-a dat peste cap toată luna august şi nu am reuşit să fiu activă pe blog dar iată-mă din nou la datorie cu un nou articol cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iulie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Produse terminate in luna ianuarie 2017

Produse terminate în ianuarie

16 februarie, 2017
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2016

Produse terminate în luna mai HIT or MIS

7 iunie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna mai şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna aprilie 2016

Produse terminate în luna aprilie
HIT or MIS

6 mai, 2016
Pentru astăzi am pregătit articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna aprilie şi dacă au fost un HIT sau MIS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Samponul si masca de par Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

Şamponul şi masca de păr Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore

18 aprilie, 2016
Astăzi în sfârşit apuc să vă vorbesc despre şamponul şi masca de păr Syoss Oleo Rich Celular Hair Restore pentru păr uscat şi deshidratat. Au devenit produsele mele favorite pentru îngrijirea părului, descoperite în ultima... (citeşte mai mult)

 My new hair color - experienta mea cu vopseaua de par Syoss Oleo Intense nuanta 1-10 level 3 Intense Black

My new hair color - experienţa mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense

4 septembrie, 2015
Probabil aţi văzut în ultimele articole că mi-am schimbat culoarea părului şi aveam de gând să vă povestesc despre experienţa mea cu vopseaua de păr Syoss Oleo Intense dar nu am vrut să scriu acest articol imediat ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna august 2015

Produse terminate în luna august
HIT or MISS

2 septembrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2014

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

5 ianuarie, 2015
Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna octombrie 2014

Produse terminate în luna octombrie
HIT or MISS

11 noiembrie, 2014
Ştiu că e puţin cam târziu pentru acest articol dar luna trecută am reuşit să termin câteva produse interesante, iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare întreg articolul... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2014

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

1 iulie, 2014
Aveam în plan să sar peste acest articol pentru că în luna iunie nu am reuşit să termin multe produse, dar în cele din urmă m-am gândit ca totuşi să vă arat ce produse am terminat şi ce impresie mi-au lăsat... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2014

Produse terminate în luna mai
HIT or MISS

4 iunie, 2014
Luna trecută nu am terminat foarte multe produse şi iniţial am vrut să sar peste acest articol însă am considerat că experienţa mea cu unele dintre produse merită menţionată... (citeşte mai mult)

Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret că le-am cumpărat

11 februarie, 2014
Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna ianuarie 2014

Produse terminate în luna ianuarie
HIT or MISS

3 februarie, 2014
Am reuşit să termin şi luna trecută câteva produse, şi a venit timpul să vă spun părerea mea despre ele... (citeşte mai mult)

 Top 5 Produse pentru ingrijirea parului

Top 5: Produse pentru îngrijirea părului

4 octombrie, 2013
În top 5 de astăzi vă voi vorbi despre produsele mele preferate pentru îngrijirea părului, care s-au potrivit cel mai bine cu tipul meu de păr... (citeşte mai mult)

Produsele treminate in august

Produse terminate în august - HIT or MISS

31 august, 2013
Am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse şi pot să vă spun părerea mea despre ele. Unele mi-au plăcut destul de mult pentru a le recumpăra iar altele mai puţin... (citeşte mai mult)

1

Brands