Favoritele lunii iunie (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iunie (beauty, makeup & lifestyle)

1 iulie, 2015
Nu am mai făcut de mult un articol cu favoritele lunii iar pentru că în luna iunie am descoperit o mulţime de lucruri noi, care îmi plac la nebunie, m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă... (citeşte mai mult)

Iluminatorul The Balm Mary-Lou Manizer

Iluminatorul The Balm Mary-Lou Manizer

13 martie, 2015
De mult vi-am promis un review pentru iluminatorul de la The Balm, Mary-Lou Manizer şi în sfârşit a venit şi timpul lui să fie în centrul atenţiei. Cum nu am prea multe iluminatoare pentru obraz, mi-am dorit foarte mult să îl încerc pe cel de la The Balm mai ales că e un produs foarte.. (citeşte mai mult)

Get ready with me - makeup and outfit

Get ready with me - makeup and outfit

7 decembrie, 2014
În sfârşit mi-am luat inima în dinţi şi vă prezint primul meu "Outfit Of The Day". Ca să fie articolul mai interesant, m-am gândit să vă arat ţinuta completă cât şi machiajul şi produsele pe care le-am folosit... (citeşte mai mult)

Shopping time: Marionnaud, The Balm, O.P.I

Shopping time: Marionnaud, O.P.I,
The Balm

2 noiembrie, 2014
În ultima vreme am încercat să nu mai îmi cumpăr produse de make-up şi să mă bucur de produsele pe care le am deja, dar după două luni de pauză am făcut o mică sesiune de shopping... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in February 2014

Cele mai folosite produse în luna februarie

25 februarie, 2014
De astăzi voi începe un nou set de articole care vor apărea la sfârşitul fiecărei luni şi în care vă voi arăta produsele care mi-au plăcut şi pe care le-am folosit cel mai mult în luna respectivă... (citeşte mai mult)

 Best of 2013: Farduri de pleoape

Best of 2013: Farduri de pleoape

26 decembrie, 2013
A venit în sfârşit rândul să vă arat fardurile de pleoape pe care le-am descoperit în 2013. Anul acesta am găsit câteva farduri interesante pe care sunt bucuroasă că le-am adăugat în colecţia mea... (citeşte mai mult)

Alverde blush nuanta Soft Pink

The Balm: Rockstar Palette Balm Jovi

25 noiembrie, 2013
Zilele trecute vi-am vorbit despre rujul de la MAC pe care l-am primit cadou de ziua mea iar acum vreau să vă vorbesc puţin despre cealaltă parte din cadou şi anume paleta de la The Balm Rockstar Palette Balm Jovi ... (citeşte mai mult)

Brands