TAG: Ingrijirea Tenului

TAG: Îngrijirea Tenului

3 martie, 2016
Nu am mai făcut de foarte mult timp un tag aşa că îi mulţumesc Oanei (Not Just Makeup), pentru că m-a nominalizat pentru Skincare Tag, iar cum în ultima vreme am descoperit o mulţime de produse de îngrijire noi, nu am putut să refuz acest Tag. Dacă sunteţi curioase ... (citeşte mai mult)

Produse de machiaj terminate in 2015

Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

12 ianuarie, 2016
Mereu apar produse cosmetice noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? ... (citeşte mai mult)

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake face powder

10 noiembrie, 2015
După o lungă perioadă de testare, a venit în sfârşit timpul de a avea parte de un review bine meritat şi pudra de faţă THE FACE SHOP Myeonghan Miindo Lin Two-way cake ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna septembrie 2015

Produse terminate în luna septembrie
HIT or MISS

5 octombrie, 2015
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Favoritele lunii iunie (June favorites): beauty, makeup and lifestyle

Favoritele lunii iunie (beauty, makeup & lifestyle)

1 iulie, 2015
Nu am mai făcut de mult un articol cu favoritele lunii iar pentru că în luna iunie am descoperit o mulţime de lucruri noi, care îmi plac la nebunie, m-am gândit să vi le împărtăşesc şi vouă... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna mai 2015

Produse terminate în luna mai
HIT or MISS

8 iunie, 2015
A mai trecut încă o lună şi a venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat luna trecută şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

My blush addiction: korean blushes

My blush addiction: fadrurile de obraz coreene

19 martie, 2015
După rujuri, fardurile de obraz sunt produsele mele de makeup cele mai îndrăgite iar fardurile de obraz coreene sunt pentru mine o tentaţie căruia cu greu îi rezist. În decursul a doi ani de zile, mi-am format o colecţie frumuşică... (citeşte mai mult)

Get ready with me - makeup and outfit

Get ready with me - makeup and outfit

7 decembrie, 2014
În sfârşit mi-am luat inima în dinţi şi vă prezint primul meu "Outfit Of The Day". Ca să fie articolul mai interesant, m-am gândit să vă arat ţinuta completă cât şi machiajul şi produsele pe care le-am folosit... (citeşte mai mult)

NOTD29 Confetti Summer

Nail Of The Day - Confetti Summer

12 august, 2014
Înainte de a pleca în vacanţă m-am gândit să vă arat ce manichiură mi-am făcut, aşa că pentru astăzi vi-am pregătit un nou articol, Nail Of The Day - Confetti Summer... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in July 2014

Cele mai folosite produse în luna iulie

31 iulie, 2014
Pentu ultima zi din această lună, vi-am pregătit articolul cu cele mai folosite şi îndrăgite produse în luna iulie ... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse de makeup coreene

TOP 10: Produse de makeup coreene

23 iunie, 2014
Am văzut că vi-a plăcut ultimul articol, şi ca să nu vă las prea mult să aşteptaţi, astăzi m-am gândit să continui cu partea a doua a top-ului cu produse coreene şi anume TOP 10: Produse de makeup coreene... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

The Face Shop Face It Confetti Nail CMX323 Bonny Girl

The Face Shop -Face It Confetti Nail- CMX323 Bonny Girl

30 mai, 2014
Pentru că e din nou sfârşit de săptămână, şi de obicei atunci am mai mult timp pentru a-mi face manichiura, vă voi arăta oja mea confetti preferată şi anume The Face Shop -Face It Confetti Nail- CMX323 Bonny Girl... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in April 2014

Cele mai folosite produse în luna aprilie

29 aprilie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu cele mai folosite produse ale lunii. Luna aceasta am să vă arat atât produse noi cât şi unele pe care le-aţi văzut deja, sunt produse pe care le-am folosit foarte mult şi le îndrăgesc... (citeşte mai mult)

Most used beauty produscts in March 2014

Cele mai folosite produse în luna martie

28 martie, 2014
A mai trecut încă o lună şi a venit momentul pentru articolul cu "Cele mai folosit produse în luna martie". Îmi place să rotesc produsele pe care le folosesc, şi în fiecare lună încerc să folosesc produse noi, iar în felul acesta mă asigur că mă folosesc de toate produsele mele... (citeşte mai mult)

12

Brands