Skincare Tag

Nu am mai făcut de foarte mult timp un tag aşa că îi mulţumesc Oanei (Not Just Makeup), pentru că m-a nominalizat pentru Skincare Tag, iar cum în ultima vreme am descoperit o mulţime de produse de îngrijire noi, nu am putut să refuz acest Tag. Dacă sunteţi curioase să aflaţi mai multe despre rutina mea de îngrijire a tenului, vă invit să citiţi în continuare.

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016

1. Descrie rutina ta de îngrijire în câteva cuvinte.

Cel mai important lucru pentru mine e curăţarea tenului aşa că în prima fază folosesc un demachiant (Laptele Demachiant Gerovital Plant cu flori de mac ) după care folosesc şi o spumă de curăţare sau un săpun de faţă (monentan folosesc (Sapunul natural Deva Vu, L'amour Vert cu Aloe şi Castravete ) iar o dată pe săptămână folosesc şi un exfoliant pentru ten (Naruko Marjoram & Lavender Brightening Peelig Gel EX).

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


Pentru hidratarea tenului folosesc un toner (Yves Rocher Serum Vegetal) după care aplic o cremă de fată (Innisfree olive real power cream). Cel puţin o dată pe săptămână îmi place să folosesc şi câte o mască de faţă de tip foaie de bumbac iar preferatele mele în acest moment sunt măştile VANEDO Beauty Friends Rose Essence Mask.

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


2. Ce tip de ten ai?

Am un ten normal, fără probleme majore. Uneori pe timpul verii zona frunţii e puţin uleioasă iar pe timpul iernii zona obrajilor tinde să fie uşor uscată.

3. Cel mai bun inamic împotriva coşurilor.

Nu pot să spun că am probleme mari cu coşurile însă din când în când işi mai face apariţia câte unul iar produsul meu preferat pentru combaterea coşurilor e Mizon Acence Blemish Spot Solution Serum.

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


4. Şervetele demachiante - da sau nu?

Nu prea folosesc şerveţele demachiante decât în cazuri de urgenţă când nu am altceva la-ndemână cu ce să mă demachiez. Pefer să folosesc un demachiant obişnuit pentru că, după părerea mea, e mai eficient în înlăturarea machiajului.

5. Toner : da sau nu?

Îmi place să folosesc toner mai ales pe perioada verii iar unul din toner-ele mele ptreferate a fost The Face Shop Mild Toner pentru ten gras şi acneic, review aici.

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


6. Produse high end pentru ten sau produse high end pentru machiaj?

În mod normal ar trebui să investim mai mult în îngrijirea tenului dar din experienţa mea de până acum am întâlnit produse pentru ten extrem de bune care nu erau high end. De exemplu eu prefer produsele coreene, obişnuite, sunt extrem de bune şi nu văd de ce le-aş schimba. Însă în ceea ce privesc produsele de make-up, le prefer pe cele high end şi mi-aş dori să investesc mai mult în astfel de produse.

7. Care este cel mai ciudat produs pe care l-ai folosit pentru îngrijirea tenului?

Unul din cele mai neobişnuite şi interesante produse pentru ten pe care le-am încercat e exfoliantul Naruko Majoram & Lavender Brightening Peeling Gel. E neobişnuit în sensul că nu conţine particule exfoliante vizibile dar pe măsură ce masaţi produsul pe ten, se formează mici biluţe din pielea exfoliată. La început mi s-a părut interesant pentru că nu am văzut astfel de produse la noi dar deja nu mai sunt o noutate.

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


8. Eşti într-o farmacie şi cumperi un singur produs - ce este?

Cel mai probabil e un demachiant iar cum demachiantul 2 în 1 pentru ochi şi buze de la Farmec e unul din produsele cele mai recumpărate, probabil l-aş recumpăra şi de această dată, asta dacă nu îmi vă atrage atenţia vre-un produs nou apărut :D

TAG: Ingrijirea Tenului 2016 - Skincare Tag 2016


9. Care sunt cele mai bune sfaturi pentru un ten frumos?

Pentru a avea un ten frumos, nu trebuie să folosiţi multe produse de îngrijire ci exact produsele de care aveţi nevoie. Uneori prea multe produse folosite nu fac altceva decât să vă încarce tenul iar efectul nu e întotdeauna cel dorit. Un pas care nu ar trebui să lipsească niciodată din rutina noastră e curăţarea tenului. Un ten curat arată mult mai frumos şi sănătos.

Sper că aţi găsit acest articol interesant, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi şi răspunsurile Oanei, vă invit să citiţi articolul ei aici.

Add Comments

Brands