Produse terminate in luna iunie 2016

Produse terminate în luna iunie HIT or MIS

8 iulie, 2016
A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna iunie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna decembrie 2014

Produse terminate în luna decembrie
HIT or MISS

5 ianuarie, 2015
Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare ... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna august 2014

Produse terminate în luna august
HIT or MISS

7 septembrie, 2014
E timpul pentru un nou articol cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continure întreg articolul... (citeşte mai mult)

Produse terminate in luna iunie 2014

Produse terminate în luna iunie
HIT or MISS

1 iulie, 2014
Aveam în plan să sar peste acest articol pentru că în luna iunie nu am reuşit să termin multe produse, dar în cele din urmă m-am gândit ca totuşi să vă arat ce produse am terminat şi ce impresie mi-au lăsat... (citeşte mai mult)

Tony Moly Nail Shuffle #SH 05 Stup Blue

Tony Moly Nail Shuffle
#SH 05 Stup Blue

2 martie, 2014
În sfârşit am ajuns şi la ultima ojă, dar nu cea din urmă, din gama Nail Shuffle de la Tony Moly şi anume Tony Moly Nail Shuffle #SH 05 Stup Blue ... (citeşte mai mult)

Tony Moly Nail Shuffle #SH 03 Neon Round

Tony Moly Nail Shuffle
#SH 03 Neon Round

1 martie, 2014
Următoarea ojă din colecţia Nail Shuffle de la Tony Moly pe care vreau să vi-o arat este Tony Moly Nail Shuffle #SH 03 Neon Round ... (citeşte mai mult)

Tony Moly Nail Shuffle #SH 01 Jumping Mint

Tony Moly Nail Shuffle
#SH 01 Jumping Mint

24 februarie, 2014
Următoarea ojă din colecţia Nail Shuffle de la Tony Moly pe care vreau să vi-o arat este Tony Moly Nail Shuffle #SH 01 Jumping Mint ... (citeşte mai mult)

Tony Moly Nail Shuffle #SH 04 Pink Square

Tony Moly Nail Shuffle
#SH 04 Pink Square

13 februarie, 2014
Următoarea ojă din colecţia Nail Shuffle de la Tony Moly pe care vreau să vi-o arat este Tony Moly Nail Shuffle #SH 04 Pink Square ... (citeşte mai mult)

Tony Moly Nail Shuffle #SH 02 Star Ring Peach

Tony Moly Nail Shuffle
#SH 02 Star Ring Peach

7 februarie, 2014
Deşi am multe oje în colecţia mea, nu am avut până acum o ojă gen "confetti". Luna trecută am profitat de ocazie şi am cumpărat un set de 5 oje de acest fel de la Tony Moly. Prima ojă pe care vreau să vi-o arat este ... (citeşte mai mult)

Cumparaturi Ebay: Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon, Secret Key

Cumpărături Ebay (Etude House, Lioele, Tony Moly, The Face Shop, Mizon ...)

31 ianuarie, 2014
După o mică pauză, am revenit cu forţe proaspete şi cu un articol interesant. Pentru că în sfârşit am primit toate produsele pe care le-am aşteptat, m-am gândit să vă arat ce mi-am cumpărat în perioada sărbătorilor, de pe... (citeşte mai mult)

Brands