Top 5: Masti de fata 7th Heaven

Top 5: Măşti de faţă 7th Heaven

18 august, 2016
De fiecare dată când am mai mult timp la dispoziţie îmi place să mă răsfăţ cu o mască de faţă iar cum în ultimul timp am început să experimentez şi cu măştile de faţă disponibile la noi, în articolul de astăzi m-am gândit să vă prezint un top 5 cu măştile mele preferate de la 7th Heaven ... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Cărţi de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală care merită citite

1 august, 2016
Nu am mai făcut de mult un articol "Top 5" iar cum suntem în perioada concediilor şi multe dintre noi apelăm la cărţi pentru a ne relaxa şi a ne ocupa timpul, m-am gândit să vă prezint un top cu cărţile mele preferate, de beauty... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 8$

TOP 5: Produse de machiaj sub 30lei

19 mai, 2016
Nu mai ţin minte exact cât timp a trecut de la ultimul articol "Top 5" şi cum mi s-a făcut dor de un astfel de articol, pentru astăzi am pregătit un nou top şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 30lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de ... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Produse de machiaj sub 50lei

22 octombrie, 2015
După cum am promis, voi continua seria de articole "Top 5" cu un topic ce îmi face mare plăcere, şi anume "Top5: Produse de machiaj sub 50lei". Sper să vă placă şi vouă, iar dacă sunteţi curioase să vedeţi produsele mele de machiaj preferate, sub 50lei, vă invit să citiţi în continuare... (citeşte mai mult)

 Top 5: Products I regret buying

Top 5: Produse pe care regret că le-am cumpărat

30 septembrie, 2015
M-am gândit să încep din nou seria de articole "TOP 5", iar pentru azi am pregătit un top mai neobişnuit şi anume Top 5: Produse pe care regret că le-am cumpărat... (citeşte mai mult)

Top 5: Rujuri rosii

Top 5: Rujuri nude (plus o recomandare şi combinaţia favorită)

16 ianuarie, 2015
Pe lângă clasicele rujuri roşii care au fost de nelipsit în perioada sărbătorilor, rujurile nude au devenit favoritele mele în ultima vreme şi m-am gândit să vă arat ce rujuri nude se află în top-ul meu, plus o combinaţie de... (citeşte mai mult)

 Top 5: Creme preferate pentru corp

Top 5: Creme preferate pentru corp

25 septembrie, 2014
Nu am mai făcut de mult un top 5 şi îmi era tare dor de acest gen de articol. Pentru că e din ce în ce mai frig, iar corpul nostru are nevoie de o îngrijire mai mare, m-am gândit să vă arat care sunt cremele mele de corp preferate în acest monent... (citeşte mai mult)

 Top 5: Rujuri preferate pentru vara

Top 5: Rujuri preferate pentru vară

18 iulie, 2014
A trecut ceva timp de la ultimul top şi pentru că acest gen de articole sunt preferatele voastre, dar şi ale mele, vi-am pregătit un nou top. În top 5 de astăzi vă voi arăta rujurile mele preferate pentru vară ... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse de makeup coreene

TOP 10: Produse de makeup coreene

23 iunie, 2014
Am văzut că vi-a plăcut ultimul articol, şi ca să nu vă las prea mult să aşteptaţi, astăzi m-am gândit să continui cu partea a doua a top-ului cu produse coreene şi anume TOP 10: Produse de makeup coreene... (citeşte mai mult)

 Top 5: TOP 10: Produse coreene pentru ingrijire

TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire

20 iunie, 2014
A trecut ceva vreme de la ultimul TOP, şi pentru că unele dintre voi mi-aţi spus că vă plac TOP-urile şi vi-ar plăcea să vedeţi care sunt produsele mele coreene preferate, am ales pentru astăzi să vă prezint TOP 10: Produse coreene pentru îngrijire... (citeşte mai mult)

 Top 5: Palete farduri de pleoape AVON

Top 5: Palete farduri de pleoape AVON

2 martie, 2014
Îmi place să încerc diferite combinaţii de culori când vine vorba de machiajul ochilor şi prin urmare colecţia mea de farduri de pleoape e măricică. Pentru că am încercat destul de multe farduri de la AVON, şi sunt mulţumită de calitatea lor, vi-am pregătit ... (citeşte mai mult)

Top 5: Produse pentru curatarea fetei

Top 5: Produse pentru curăţarea feţei

16 februarie, 2014
A trecut ceva timp de când am făcut ultimul top şi îmi era dor de acest gen de articol, aşa că vi-am pregătit pentru astăzi
TOP 5: Produse pentru curăţarea feţei
... (citeşte mai mult)

 Top 5: Produse cosmetice romanesti

Top 5: Produse cosmetice româneşti

26 ianuarie, 2014
Pentru topul de astăzi vi-am pregătit Top 5: Produse cosmetice româneşti. Sunt o mare fană a produselor cosmetice româneşti, consider că sunt produse foarte bune şi merită să le acordăm mai multă atenţie ... (citeşte mai mult)

 Top 5: Oje favorite

Top 5: Oje favorite

19 ianuarie, 2014
Îmi place să îmi schimb oja foarte des iar până acum am reuşit să adun destul de multe oje aşa că m-am gândit ca în topul de astăzi să vă arat ojele mele favorite... (citeşte mai mult)

Top 5: Rujuri rosii

Top 5: Rujuri roşii

12 ianuarie, 2014
Una dintre culorile mele preferate iarna, când vine vorba de rujuri, e roşul. Fie că e vorba de un eveniment sau doar de o ieşire în oraş, în această perioadă tind mereu să optez către un ruj roşu. În topul de astăzi vreau să vă arat care sunt rujurile mele roşii favorite... (citeşte mai mult)

12

Brands