Winter Favorites - produsele de beauty care îmi fac iarna mai "uşoară"

Dacă luăm în calcul temperaturile şi vremea urâtă de afară, iarna nu e chiar cel mai prietenos anotimp cu tenul nostru, iar de cele mai multe ori ne afectează şi starea de spirit. Pentru a trece cu bine de zilele friguroase, produsele de beauty pe care le folosim pot fi cel mai bun aliat al nostru, iar în articolul de astăzi vă voi vorbi despre produsele care mie îmi fac iarna mai "uşoară".

Winter Beauty Favorites


Voi începe prin a vă arăta produsele de îngrijire care mi-au fost de mare ajutor în această perioadă.

Winter Beauty Favorites: produse de ingrijire

Crema de faţă pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 cu Retinol de la Farmec (review aici) : îmi păstrează tenul hidratat pe tot parcursul zilei iar machiajul se aplică mai uşor.

Balsamul de buze cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi miere de la Apidermaliv: dacă nu l-aţi încercat până acum, trebuie neapărat să o faceţi. E cel mai hidratant balsam pe care l-am încercat, e confortabil pe buze şi miroase plăcut. Îl folosesc zilnic, iar iarna aceasta nu am avut deloc probleme gen buze uscate, crăpate sau decojite.

Crema de ochi Naruko, Marjoram & Lavender Brightening Eye Cream EX (review aici ) : e hidratantă şi se absoarbe repede fără să îmi lase zona din jurul ochilor încărcată şi uleioasă. E un produs foarte bun şi e fără îndoială crema mea de ochi preferată.


Şi la capitolul makeup sunt câteva produse care au ieşit în evidenţă şi care au devenit pentru mine un "must have" pe timpul iernii.

Winter Beauty Favorites: produse de beauty

Baza de machiaj Vivito White Angel Chorus Beam: până acum nu am mai folosit primere pentru faţă dar e un produs care într-adevăr face diferenţa. De când l-am primit în cutia Memebox Colorbox #4 - Electric Brights, a devenit un produs de bază pentru mine. Îi redă tenului luminozitatea şi vitalitatea iar machiajul final arată mult mai bine.

SkinFood Rose Essence Multi Finish Blusher nuanţa 03 (review aici ): e un fard de obraz/iluminator perfect pentru iarnă. Oferă luminozitate şi o culoare naturală obrajilor.


Iar cum sunt o mare iubitoare de rujuri, nu puteau lipsi dintr-un astfel de articol :) Vă voi prezenta 3 rujuri preferate, în funcţie de ocazia cu care le port.

Winter Beauty Favorites: rujuri

Rujul Hope Girl Milky Balm Lipstick nuanţa Chicago Red: e clasicul ruj roşu, de nelipsit în perioada sărbătorilor. Elegant dar hidratant şi confortabil pe buze, a fost mereu alegerea mea în această perioadă.

Rujul lichid Color World Multi Lovely Finger Mousse Lip nuanţa 704 So Hot Pink (review aici) : - un ruj mat, rezistent la transfer, cu o culoare veselă şi intensă. E un ruj cu care nu poţi trece neobservată şi îmi place să îl folosesc de fiecare dată când ies în oraş.

Rujul AVON 24k gold nuanţa Golden Petal : e rujul de zi cu zi, care merge purtat în orice situaţie şi cu orice fel de machiaj.


Winter Beauty Favorites: parfum

Apa de toaletă Givenchy Ange ou Demon le secret - a fost cadoul meu de Crăciun, şi după cum puteţi vedea, am folosit-o destul de mult :) E un parfum senzual, misterios şi miroase încântător. De fiecare dată când îl port mă simt încrezătoare şi mă binedispune.


Winter Beauty Favorites: oje

Oja China Glaze 801 Stellar (review aici): are o culoare superbă şi e una din ojele mele preferate nu doar pe timpul iernii ci tot timpul. E o ojă elegantă ce arată extrem de bine pe unghii cu orice ocazie.


Add Comments

Brands