YSL Rouge Pur Couture shade 10 Beige Tribute

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture nuanţa 10 Beige Tribute

16 martie, 2016
De când am încercat rujul YSL Rouge Volupte Shine nuanţa 19 Fuchsia In Range, gândul mi-a rămas tot la rujurile lor şi îmi doream foarte mult să mai încerc ceva de la ei... (citeşte mai mult)

colectia rujuri la finanul anului 2014

My lipstick addiction: Colecţia mea de rujuri la finalul anului 2014

03 ianuarie, 2015
Ador rujurile, iar anul 2014 a fost pentru mine un an forte bogat în materie de rujuri. Am avut ocazia să încerc atât culori noi cât şi rujuri de la firme pe care nu le mai încercasem, iar colecţia mea s-a mărit considerabil... (citeşte mai mult)

Favorite makeup products for fall

Favorite makeup products for fall

20 octombrie, 2014
Toamna e anotimpul meu preferat, iar în ceea ce priveşte machiajul ador culorile puternice şi mă bucur că în această perioadă îmi pot folosi din nou rujurile roşii, burgundy şi alte culori interesante care au aşteptat cuminţi în sertar să vină şi timpul lor... (citeşte mai mult)

 YSL Rouge Volupte Shine shade 19 Fuchsia In Range

Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine nuanţa 19 Fuchsia In Range

4 septembrie, 2014
Nu îmi stă în obicei să cheltui foarte mult pe un singur ruj, dar pentru că anul acesta mi-am atins un obictiv foarte mare, m-am hotărât să mă răsfăţ cu un ruj YSL mai ales că îmi stătea de cava timp gândul la aceste rujuri... (citeşte mai mult)

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty

Shopping time: YSL, L'oreal, Peripera, Revlon, Innisfree, Etude House, A'pieu...

27 august, 2014
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat ... (citeşte mai mult)

Brands