Rujul Yves Saint Laurent
Rouge Volupte Shine
nuanţa 19 Fuchsia In Range

Nu îmi stă în obicei să cheltui foarte mult pe un singur ruj, dar pentru că anul acesta mi-am atins un obictiv foarte mare, m-am hotărât să mă răsfăţ cu un ruj YSL mai ales că îmi stătea de cava timp gândul la aceste rujuri.

  • Brand: Yves Saint Laurent
  • Denumire: Rouge Volupte Shine nuanţa 19 Fuchsia In Range
  • Preţ: costată 148lei (42$)
  • Gramaj: 4.5g
  • Valabilitate: 24 luni
  • Disponibilitate: îl puteţi găsi în magazinele Marionnad, Sephora şi Douglas.

YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

După prima mea experienţă cu un ruj "high end", care a fost rujul MAC nuanţa Please Me (review aici), şi care nu m-a impresionat atât de mult pe cât mă aşteptam, de data aceasta am vrut să încerc un brand mai renumit, iar rujurile YSL au fost primele pe "lista mea de dorinţe" şi mereu mi-am dorit să încerc un ruj "scump" doar pentru a le putea compara cu restul rujurilor încercate şi pentru a vedea dacă într-adevăr merită sau nu.

Ambalajul este absolut superb. Arată foarte elegant şi trebuie să recunosc că şi acest lucru a fost un factor important în decizia mea.

YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

În ceea ce priveşte culoarea am fost tare nehotărâtă...ştiam doar că vreau un ruj YSL şi atât, iar după ce am petrecut câteva minute bune testând pe mână diferite texturi şi nuanţe cel mai tare m-a atras nuanţa 19 Fuchsia In Range, iar când l-am încercat şi pe buze, pur şi simplu m-am îndrăgostit de felul în care arăta şi se simţea.

YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

Deşi în tub pare o culoare mai închisă şi "pretenţioasă", pe buze are un aspect mult mai natural şi arată tare bine. Nu e o culoare opacă ci e foarte lucioasă şi strălucitoare dar acoperă foarte bine buzele şi culoarea se vede destul de intens. Trebuie să recunosc că în swatch-ul de pe mână nu mi s-a părut ceva extraordinar însă în momentul în care am aplicat rujul pe buze şi am văzut cât de bine se vede culoarea, m-a cucerit instantaneu.

YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

- poză facută în lumină naturală -


YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

- poză facută în lumină mai puternică -

Astăzi toată ziua a fost înnorat şi lumina nu prea a ţinut cu mine însă sper să vă puteţi face cât de cât o idee de felul în care arată rujul :)

YSL Rouge Volupte Shine nuanta 19 Fuchsia In Range

Un alt lucru care îmi place foarte mult la acest ruj este textura. Are o textură mătăsoasă şi se simte foarte confortabil pe buze. Se aplică uşor, dintr-un singur strat culoarea se întinde uniform şi nu scoate în evidenţă nici un defect al buzelor. E foarte hidratant şi nu usucă deloc buzele nici chiar după o zi întreagă de purtare.

Are un miros uşor dulce dar foarte subtil şi îmi place tare mult şi lucrul acesta.

În ceea ce priveşte rezistenţa, în cazul meu rezistă destul de bine. Nu se usucă şi nici nu se adună în liniile din buze şi arată tare bine chiar şi după 4-5 ore de la aplicare, iar dacă între timp mănânc sau beau ceva, culoarea nu mi se duce de tot ci rămâne imprimată în buze şi nu trebuie decât să o reîmprospătez puţin pentru a rezista întreaga zi.

Sigurul dezavantaj pe care îl are acest ruj este preţul :( dar având în vedere textura, felul în care arată pe buze şi cât de fericită mă simt atunci când îl port, pentru mine a meritat. Un alt plus e şi faptul că are o cantitate mai mare de produs 4.2g iar dacă sunteţi ca mine şi nu folosiţi ruj în fiecare zi, o să vă ajungă mult timp.

Trebuie să vă avertizez că acest ruj poate creea dependenţă :P

Add Comments

Brands