Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, A'pieu, Orkide...

A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu cumpărături, iar pentru că luna trecută a fost perioada concediului dar şi pentru că am avut multe de sărbătorit, m-am lăsat puţin dusă de val şi am cumpărat câteva produse, în special de make-up.

Shopping time: YSL, L'oreal, Revlon, Peripera, Innisfree, Etude House, Orkide, She Stylezone, Miss Sporty, A'pieu

Produsele le-am cumpărat treptat, pe parcursul întregii luni şi de-abia acum mi-am dat seama că s-au adunat destul de multe :)

Voi începe cu produsele de îngrijire, pentru că sunt mai puţine. Mi-am propus să încerc mai multe produse de la Innisfree, şi mi-am comandat spuma de curăţare Innisfree bija anti-trouble facial foam (8$ aprox 28lei).

Shopping time: Innisfree bija anti-trouble facial foam, Etude House Ice Shot 
		 Cool Band Freeze Foam, A'Pieu Egg Filler BB Cream SPF35 PA++  shade #23 Natual Beige

De la Etude House mi-a atras atenţia spuma răcoritoare Etude House Ice Shot Cool Band Freeze Foam (6.2$ aprox 21lei). Nu am apucat încă să mă joc cu ea dar cu siguranţă îi voi face un review pentru că este un produs interesant.

Am vrut neapărat să încerc un nou BB Cream asiatic şi am optat pentru A'Pieu Egg Filler BB Cream SPF35 PA++ nuanţa #23 Natual Beige (14.5$ aprox 50lei). Îmi place extrem de mult şi e fără îndoială BB Cream-ul meu nr 1.


Shopping time: Innisfree It's Real Rose Mask, Innisfree It's Real 
		  Acai Berry Mask, Vanedo Beauty Friends Vitamin Essence Mask

Probabil ştiţi deja cât de mult îmi place să folosesc măştile de faţă coreene de tip "foaie de bumbac" şi cu toate că mai am încă destul de multe nefolosite, nu am rezistat tentaţiei de a-mi comanda unele noi. Mi-am comandat două de la Innisfree, Innisfree It's Real Acai Berry Mask şi Innisfree It's Real Rose Mask şi câteva Vanedo Beauty Friends Vitamin Essence Mask.


Şi în sfârşit lucrurile de care sunt cea mai încântată :) Cu ocazia împliniri a patru ani de căsătorie, am primit de la soţul meu parfmul Yves Saint Laurent - Parisienne pe care îl ador. E un parfum extraordinar şi miroase tare bine. Iar pentru că luna aceasta am atins anumite targete pe care mi le-am împus, m-am hotărât să mă răsfăţ cu rujul Yves Saint Laurent - Rouge Volupte Shine nuanţa 19 Fuchsia in Range. E un ruj foarte frumos şi a meritat investiţia. Îl puteţi găsi în magazine gen Marionnaud, Douglas, Sephora şi costă 148lei (42$). Preţul e destul de mare pentru un ruj dar simt că a meritat. Găsiţi un review detaliat aici.

Shopping time: Yves Saint Laurent - Parisienne parfum,
		  Yves Saint Laurent - Rouge Volupte Shine lipstick shade 19 Fuchsia in Range


Şi pentru că în ultima vreme am fost destul de cuminte şi nu mi-am cumpărat foarte multe produse de buze, luna aceasta am exagerat puţin cu rujurile :P.

Shopping time: Revlon Colorburst lipgloss shade 058,
		  L'oreal Caresse lipgloss shade 103 Marilyn, Miss Sporty lipstick shade 022 BB Nude, Peripera MY COLOR LIPS 
		  shade 05 Pink Shoot

1.Luciul de buze Revlon Colorburst nuanţa 058 - am găsit la începutul lunii în Auchan o ofertă la unele produse de la Revlon şi am zis să încerc şi eu măcar un luciu de buze de la ei mai ales că preţul a fost doar 10lei.

2.Luciul de buze L'oreal Caresse nuanţa 103 Marilyn - şi acesta a costat doar 10lei aşa că m-a fost greu să refuz o astfel de ofertă. La început m-am gândit că s-ar putea să fie ceva în neregulă cu el de a costat aşa puţin însă e ok şi mă bucur că l-am ales pentru că îmi place foarte mult.

3.Rujul Miss Sporty nuanţa 022 BB Nude - am vrut să experimentez mai mult cu rujurile nude şi întâmplător am dat peste un stand cu rujuri Miss Sporty unde binenţeles că am găsit o culoare care să îmi placă. Cloarea e foarte frumoasă dar din păcate nu mă înteleg prea bine cu mirosul rujului şi nu cred că îl voi folosi prea mult:( A costat în jur de 8lei.

4.Rujul Peripera MY COLOR LIPS nuanţa 05 Pink Shoot (review aici) - am lăsat pentru final un alt ruj de care sunt extrem de încântată. Ador consistenţa, culoarea iar ambalajul este superb. A costat în jur de 14.5$ aprox 50lei.


Iar ultimul produs în materie de makeup este fardul de obraz Orkide Natty nuanţa 04. Mai am de la Orkide un blush în nuanţa 07 şi mi-a plăcut foarte mult aşa că m-am gândit să mai încerc o culoare. Sunt foarte frumoase aceste farduri de obraz şi costă doar 15lei.

Shopping time:  Orkide Natty blush shade 04


Şi cum nu puteau să lipsească din aceste cumpărături şi câteva oje, am să vă arat trei. Ojele S-he Stylezone nr 006 şi 007 mi s-au părut foarte interesante şi potrivite pentru vară, iar oja Sephora L05 Undress me now a venit cadou o dată cu parfumul YSL.

Shopping time: S-he Stylezone nr 006 and nr 007 nailpolishes, 
		  Sephora L05 Undress me now nailpolish

Sunt foarte încântată de toate produsele şi de-abia aştept să le folosesc mai mult ca să le pot face şi un review.

Dacă vă interesează un produs anume aştept să îmi lăsaţi un comentariu cu produsul pentru care vi-ar plăcea să vedeţi un review.

Add Comments

Brands