Cumpărăturile lunii mai

M-am hotărât să postez în fiecare lună un articol cu produsele pe care le-am cumpărat în luna respectivă şi la care urmează să le fac un review.

Iată ce am cumpărat luna aceasta:

Produse cumparate in luna mai

Pentru faţă: am cumpărat şerveţelele demachiante pentru ten normal de la Blanchette B. Le găsiţi în Kaufland şi costă 2,5 lei.

Tot pentru faţă, am comandat de pe ebay Mizon Snail Repair BB Cream (review aici) care a costat 11.30$ şi un blush cremă Etude House Water Color Blusher în nuanţa Baby Apricot (review aici) care a costat 7.99$, pentru care am primit şi câteva mostre. Ambele sunt branduri asiatice, despre care am citit multe review-uri bune şi pe care mi le doream de multă vreme. Urmează să le fac un review şi să vă spun părerea mea despre ele.

Produse pentru fata cumparate in luna mai

Pentru păr: am vrut să îmi schimb şamponul, doar din dorinţa de a testa şi alte produse aflate pe piaţă, iar fiindcă nu m-am putut hotărâ, am luat două, Garnier Ultra Doux Repairing Shampoo cu ulei de avocado şi unt de shea - pentru păr uscat şi deterioarat; şi L'oreal Elseve Volum Colagen - pentru păr fin, plat, fără volum.

Produse pentru par cumparate in luna mai

Şi pentru că de fiecare dată când merg la cumpărături sfârşesc prin a cumpăra şi o ojă, de data asta am cumpărat două oje de la Fasmasi în nuanţa 80 şi 130 (review aici ) şi un dizolvant de unghii de la Cien.

Produse pentru unghii cumparate in luna mai

Add Comments

Brands