Cumpărăturile lunii noiembrie
(Farmec, Balea, Essence, Innisfree, A'pieu...)

Au trecut câteva luni de când nu am mai făcut un articol de acest fel dar luna acesta am făcut ceva mai multe cumpărături şi am reuşit să adun suficiente produse pe care să vi le arat.

Iată ce am cumpărat luna aceasta pe lângă produsele de la AVON
( "Cumpărături Avon Campania 16" ) şi cele de la Ruby Rose ( "Cumpărături Ruby Rose şi păreri despre produse" ).

Produse cumparate in luna noiembrie: Farmec, Balea, Essence, Innisfree, A'pieu, Moyra, Cairuo, Maybelline

Pentru faţă: - fiindcă mai aveam foarte puţin din demachiantul de la Byphasse, am vrut să încerc şi altceva, aşa că m-am îndreptat spre demachiantul cu gălbenele de la Farmec. L-am încercat şi îmi place. A costat în jur de 9lei. Găsiţi un review detaliat aici.

Pentru păr: - am văzut din întâmplare în DM laptele hidratant pentru păr cu mango şi aloe vera de la Balea şi mi s-a părut un produs interesant. A costat în jur de 10lei şi este un produs bun. Miroase foarte frumos, a mango, şi îmi lasă părul hidratat şi plăcut la atingere. Găsiţi un review detaliat aici.

Produse cumparate in luna noiembrie: Demachiantul cu galbenele de la Farmec si laptele hidratant pentru păr cu mango şi aloe vera de la Balea

Pentru unghii: - deşi de fiecare dată spun că nu îmi voi mai cumpăra oje, pentru că am mai mult decât suficiente, mereu găsesc câte una care să mă atragă. Am cumpărat oja de la Cairuo în nuanţa 14 Blueberry, o ojă cu sclipici de la Moyra nr.97, oja de la Essence nuanaţa 112 Time for Romance (pe care vi-am arătat-o într-un NOTD aici) şi am vrut să îmi iau o ojă care imită "pielea veche" de la Maybelline, dar cred că am luat din greşală alta pentru că pe unghii arată ca o ojă normală (Maybelline Colorama nr.155).

Produse cumparate in luna noiembrie; oja Cairuo nr.14 blueberry, oja Moyra nr.97, oja Essence 112 Time For Romance, oja Maybelline Colorama nr.155

Produse de pe Ebay: - de mult îmi doream să încerc produsele Innisfree şi mi-am cumpărat de la ei o mască de faţă cu pomegranate (rodie) review aici şi un luciu de buze în nuanţa 4 spring flower care îmi place foarte mult. De la Lioele mi-a plăcut fardul de pleoape în nuanţa 07 shine peach pink, o culoare neutră şi utilă pentru un machiaj natural.

Produsul de care sunt cea mai încântată şi care m-a impresionat prin textura sa şi prin felul în care arată şi se simte pe buze este A'pieu Style Mix Duo Lipstick & Pearl Gloss în nuanţa Fuchsia Mix. E un produs foarte bun şi îl ador. Găsiţi un review detaliat aici.

Produse cumparate in luna noiembrie; A'pieu Style Mix Duo Lipstick & Pearl Gloss Fuchsia Mix, LIOELE Color Eye shadow NO7 Shine Peach Pink, Innisfree - Eco real color lipgloss #4 spring flower pink, Innisfree Pomegranate Moisture Face Mask

Accesorii: - am găsit la magazinul House of Art această pereche de cercei, în formă de fundiţă. Arată tare drăguţ şi au costat doar 10lei. De pe Ebay am mai cumpărat şi nişte decoraţii pentru unghii în formă de fulgi de nea. Din câte îmi amintesc au costat în jur de 1 dolar şi de-abia aştept să le folosesc într-un NOTD.

Produse cumparate in luna noiembrie; cercei fundita; Nail Art Design Tips Decoration Metallic Gold Snowflake

Produse cumparate in luna noiembrie; cercei fundita;

Produse cumparate in luna noiembrie; Nail Art Design Tips Decoration Metallic Gold Snowflake

Add Comments

Brands