Cum am reuşit să slăbesc 4.5 kg în 9 zile cu programul de detoxifiere clean 9

De cele mai multe ori felul în care ne simţim e influenţat şi de ceea ce mâncăm iar o alimentaţie nesănătoasă va lăsa urme atât pe corpul cât şi pe sănătatea noastră. În ultimul timp lucrurile mi-au scăpat de sub control şi nu aveam o alimentaţie tocmai potrivită iar încet încet am început să mă resimt. Oboseala, stările de somnolenţă, lipsa bunei dispoziţii dar şi kilogramele în plus m-au făcut să îmi doresc o schimbare. Ei bine schimbarea s-a produs, iar astăzi am să vă povestesc cum am reuşit să slăbesc 4.5 kg în 9 zile.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Mă tot gândeam la o cură de detoxifiere bazată strict pe legume şi fructe dar pentru că nu sunt o specialistă şi nu am găsit reţete de încredere am tot amânat momentul. Asta până când am avut ocazia să particip la un eveniment în care, printre altele, a fost prezentat programul de detoxifiere Clean9 de la Forever.

Faptul că există o îndrumare exactă a ceea ce trebuie să mănânc şi cum, m-au făcut să aleg această cură iar suportul oferit de Andreea Gruia , cea care s-a ocupat de mine pe tot parcursul acestei cure, mi-a fost de mare ajutor ;) Pentru orice informaţii suplimentare legate de această cură sau despre achiziţionarea acestui pachet, nu ezitaţi să o contactaţi pe pagina ei de facebook.

Ce înseamnă Clean 9 şi ce conţine acest pachet? Clean 9 este un program de detoxifiere de 9 zile pus la punct de nutriţioniştii Forever. Acest program se poate face de două ori pe an şi e primul pas spre un stil de viaţă sănătos. În pachet găsiţi produsele care trebuie consumate pe parcursul curei de detoxifiere: două geluri aloe vera, 9 pliculeţe de fibre Forever Fiber, Forever Therm (vitamine care ajută la susţinerea metabolismului), Forever Garcinia Plus (ajută la arderea grăsimilor), Forever Lite Ultra (shakeul de ciocolată/vanilie) şi o broşură în care aveţi toate informaţiile despre cum trebuie preparate şi luate mesele, idei de exerciţii fizice cât şi lista cu alimentele permise pe timupul acestei cure.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Ziua 1: Am început prima zi din acest program de detoxifiere prin a mă cântări şi măsura şi eram foarte entuziasmată de ceea ce va urma. Mă aşteptam să fie o zi grea, având în vedere că a trebuit să îmi înlocuiesc toate obiceiurile de a mânca, cu unele noi, iar mesele, ei bine, au fost mai mult lichide şi nu ştiam cum va face faţă organismul acestei schimbări. Să ştiţi că nu a fost deloc atât de greu cum mă aşteptam. În primele două zile ale programului nu se consumă nici o masă normală doar produsele primite în pachet care sunt suficiente pentru întreaga zi. Gelul de aloe vera, fibrele şi shakeul nu sunt deloc rele la gust doar shakeul e puţin cam dulce pentru gustul meu şi trebuie să îl beau foarte încet. Recunosc că am avut pe parcursul zilei deseori senzaţia de foame dar am rezistat cu bine fără să mănânc nimic în plus. În prima parte a zilei, drept urmare meselor copioase din weekend, am avut suficientă energie încât să merg la sală şi să alerg 5km.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 2: Am început ziua mai devreme cel mai probabil din cauza stomacului gol :D Ei bine am constatat cu surprindere că am avut şi astăzi energie pentru a merge la sală. Cei drept am scurtat puţin programul, 30 min în loc de 40, dar tot a fost bine zic eu. Spre seară am început să mă simt epuizată şi să îmi lipsească o masă bună dar am rezistat tentaţiei. Nici astăzi nu am mâncat nimic în afara programului. Încet dar sigur, rezultatele încep să apară. Nu e uşor să îţi schimbi obiceiurile atât de drastic dar cu voinţă se poate ;).

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 3: Toată lumea zice că primele două zile sunt mai grele, ei bine mie ziua 3 mi s-a părut cea mai grea. Asta până la prânz, când am savurat o delicioasă supă cremă de broccoli şi nu vă puteţi închipui ce satisfăcătoare a fost această masă. Dacă în primele două zile nu mi-a lipsit deloc mâncarea, astăzi am început să simt nevoia unei mese normale. După prânz totul a revenit la normal. Am fost mai obosită spre seară dar nu a fost ceva extrem de deranjant mai ales că eu de obicei seara sunt foarte obosită. A trebuit să sar peste sală dar mi-am bifat mişcarea cu o plimbare mai lungă. Partea cea mai entuziasmantă din ziua 3 a fost cântărirea de dimineaţă şi am constatat cu mare încântare că am ajuns la 67.2 kg adica cu 1.8 kg mai puţin decât la începutul acestei cure de detoxifiere :D

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 4: În ziua a 4-a am început să simt cum felul acesta de a mânca devine deja o rutină iar programul începe să mi se pară din ce în ce mai uşor. Micul dejun a fost ca de obicei shakeul de ciocolată iar la prânz am avut o porţie destul de mică de piept de pui la grătar cu puţină salată. Spre seară mi-a fost puţină foame dar porţiea de shade avută la cină a rezolvat problema asta. Vă raportez cu mândrie că am reuşit să scap de pofte şi chiar dacă soţul meu mânca lângă mine, nu mi-a fost deloc greu să mă abţin să gust câte ceva ;) Ca şi mişcare am reuşit să alerg şi astăzi dar am parcurs mai puţini km în cele 30 min de antrenament decât de obicei şi am observat că obosesc mai repede. E cumva normal având în vedere numărul mic de calorii incluse în dietă în primele zouă zile şi nici masa de ieri nu pot să zic că a fost extrem de consistentă.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 5: M-am trezit puţin mai obosită şi cu mici ameţeli ocazionale din cauza faptului că masa mea din ziua a 4-a nu a fost foarte consistentă şi probabil a fost cu mult sub numărul caloriilor permise dar inexplicabil, tot am avut energie să merg la sală. Am făcut un program de 30 min pe banda de alergat dar de data asta am combinat alergatul cu mersul la inclinaţie mare. Ei bine acest antrenament m-a stors de energie. La prânz am savurat un delicious orez cu ceapă şi pătrunjel şi câteva felii de roşii (nu am folosit deloc ulei şi doar puţină sare). Trebuie să recunosc că mi-a fost foame dar după această masă mi-a revenit toată energia şi au dispărut şi stările de ameţeală. Dacă tot am luat o masă mai copioasă, seara am făcut şi o scurtă plimbare.  Micul dejun şi cina sunt la fel pentru toate zilele 3-9 ale programului, şi anume shakeul de chiocolată plus restul suplimentelor aflate în pachet.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 6: În ziua a 6-a, încă de dimineaţă m-am trezit plină de energie şi pe tot parcursul zilei am avut o inexplicabilă stare de voie bună. Mi-am început ziua ca de obicei cu micul dejun după care am mers la sală. Mi-am făcut miscarea de 30 min, alergat pe bandă combinat cu mers cu o inchinaţie foarte mare. Combinaţia asta am observat ca e mult mai eficientă. După sală, mi-am luat nelipsita gustare adică pliculeţul de fibre iar la pârnz am savurat o delicioasă salată de ton (salată, roşii, castravete, ardei şi puţin ton). A fost delicioasă şi mi-a ţinut de foame toată ziua ;) Oboseala a dispărut complet. M-am simţit foarte bine şi extrem de veselă toată ziua.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 7: A trecut cu bine şi această zi dar am început să mă cam satur de shakeul de ciocolată iar pentru a-l face din nou plăcut am început să adaug câteva bucăţi de zmeură în el. Aşa e mai delicios şi îi taie din dulceaţă. Zmeura face parte din alimentele permise ale acestui program însă doar o anumită cantitate. Astăzi fiind Duminică, am sărit peste sală si mi-am făcut mişcarea în parc. La prânz am savurat o delicioasă supă de mazăre pe care am încercat să o gătesc cât mai scăzută în calorii. Totul mi se pare că a devenit deja obişnuinţă şi simt că nu mai trebuie să depun efort pentru a respecta programul ci totul decurge de la sine. Senzaţiile de oboseală şi foame au dispărut complet. M-am obişnuit deja să fac alegeri mai sănătoase în ceea ce priveşte mâncarea şi chiar îmi place acest lucru.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 8: Mai e puţin până la final şi încep să îmi doresc să mănânc mai diversificat şi dimineaţa sau seara dar nu pot să zic că e dificil să respect programul. Nici astăzi nu am reuşit să ajung la sală dar am recuperat cu o plimbare lungă spre seară. La prânz am avut piept de pui cu legume la grătar. Până acum legumele la grătar nu erau preferatele mele dar de data aceasta au fost delicioase. Nu îmi lipseşte zahărul, nici sucurile şi mă atrage din ce în ce mai mult acest stil de viaţă. Sunt foarte încrezătoare că voi face alegeri mai sănătoase în ceea ce priveşte mâncarea.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox


Ziua 9: Nu s-a întâmplat nimic nou în această zi în afara faptului că a trecut foarte repede. Am început ziua normal cu aloe şi shakeul de ciocolată după care am mers la sală unde mi-am făcut programul obişnuit de 30 min. La prânz am avut din nou supă de mazăre iar seara din nou shakeul de ciocolată. Nu îmi vine să cred că aceasta a fost ultima zi a programului dar cu sigiranţă nu mă voi opri aici şi voi continua să mănânc mai sănătos de acum în colo ;) Nu pot să cred cât de repede a trecut timpul şi cât de uşor a fost spre final.

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

După cele 9 zile ale programului de detoxifiere Clean9 a venit monentul pentru măsurători. Să vedem rezultatele:

  • Greutate: înainte 68.9 kg – după 64.4 kg (mai puţin cu 4.5 kg)
  • Piept: înainte 89.5 cm – după 83 cm (mai puţin cu 6.5 cm)
  • Biceps: înainte 24 cm – după tot 24 cm
  • Talie: înainte 76 cm – după 69 cm (mai puţin cu 7 cm)
  • Şolduri: înainte 94 cm – după 89 cm (mai puţin cu 5 cm)
  • Coapse: înainte 60 cm – după 56 cm (mai puţin cu 4 cm)
  • Gambe: înainte 36 cm – după 34 cm (mai puţin cu 2 cm)

Sunt foarte încântată de rezultate şi nu mă aşteptam să slăbesc atât în doar 9 zile. Pe lângă acest lucru, mă simt mult mai bine şi mai plină de energie.

Un lucru pe care l-am învăţat în timpul acestui program e că mă simt mult mai bine atunci când nu am stomacul foarte plin şi am un somn mult mai profund şi mai liniştit atunci când merg la culcare cu stomacul mai gol. De asemenea am observat că uneori senzaţiile de foame se datorează mai mult obişnuinţei de a "gusta" câte ceva şi că totul ţine de voinţa noastră. Cel mai mult mă bucură faptul că am învăţat să îmi stăpânesc poftele şi foamea şi am învăţat să fac alegeri mai sănătoase în ceea ce priveşte alimentaţia. Mă bucur că acest program a reuşit să mă facă să renunţ la dulciuri şi la sucuri acidulate acesta fiind şi unul din obiectivele principale.

Acest program pentru mine a fost doar începutul şi îmi doresc să mănânc mult mai sănătos de acum în colo şi cu siguranţă voi reuşi să ajung la kilogramele dorite iar pentru că deja jumătate din drum a fost parcurs mă simt mult mai motivată. Trebuie să fim conştiente că în doar 9 zile nu putem avea un cu totul alt corp ci pentru asta e nevoie de mult mai multă muncă ... dar totul este posibil dacă vă doriţi suficieint de mult ;)

Nu cred că am mai fost de mult atât de fericită cum m-am simţit pe parcursul acestui program şi îl recomand şi celor care vor să se simtă mai bine şi mai plini de energie, nu doar să slăbească.


Add Comments

Brands