Crema contur ochi cu argan de la Farmec

Crema contur ochi cu argan face parte din gama Farmec Natural lansată la începutul anului, care conţine produse de îngrijire pe bază de aloe vera, galbenele sau argan. Conform descrierii gamei produsele nu conţin parabeni.

Date despre produs:

  • Brand: Farmec
  • Gamă: Natural
  • Denumire: Cremă contur ochi cu argan
  • Preţ: costă în jur de 9 lei
  • Gramaj: 15ml
  • Valabilitate: 6 luni
  • Disponibilitate: în majoritatea magazinelor cu produse de îngrijire (Kaufland, Auchan etc.)

Descriere produs produs:

"Zona din jurul ochilor este mai expusă acţiunii agresive a diferiţilor nocivi şi ca urmare mult predispusă la formarea ridurilor, necesitând o îngrijire specială.
Uleiul de Argan este recunoscut pentru excelentele sale proprietăţi de emolienţă, catifelare şi hrănire a pielii. Contribuie la estomparea ridurilor şi conferă pielii elasticitate. Ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii, regenerează pielea prin revitalizarea funcţiilor celulelor, prevenind îmbătrânirea precoce, cauzată de poluare, fumat, expunerea excesivă la soare, este deosebit de util în tratarea pielii uscate.
Vitamina A prezentă atât în uleiul de Argan, cât şi ca adaos suplimentar, constituie un antioxidant natural eficient, contribuind la combaterea îmbătrânirii cutanată datorate radicalilor liberi: linii fine şi riduri, scăderea tonicităţii, pierderea luminozităţii şi strălucirii tenului. "

Crema contur ochi cu argan de la Farmec Natural

Crema contur ochi cu argan de la Farmec Natural

Ce cred eu despre despre produs:

Mirosul e foarte uşor parfumat şi nu îl găsesc deranjant deloc. Are o textură uşoară şi intră foarte repede în piele fără a o lăsa lipicioasă. Îmi place faptul că hidratează foarte bine pielea din jurul ochilor însă fară să o încarce prea tare. O folosesc de mai mult de o lună şi am observat o îmbunătăţire a aspectului pielii care pare mai luminoasă şi mai fermă. Am văzut şi o uşoară estompare a liniilor fine din jurul ochilor. În comparaţie cu gelul de ochi revigorant cu extract de caviar negru din gama Planet Spa de la AVON la care i-am făcut un review nu de mult şi pe care îl găsiţi aici, crema contur ochi cu argan de la Farmec, se termină mai repede însă a avut efect asupra pielii mele şi nu am avut impresia că îl folosesc degeaba.

Singurul lucru care nu îmi place la această cremă este ambalajul. După nici două luni de folosire partea alungită din zona capacului pe unde iasă produsul s-a rupt şi nu mai pot închide tubul. Nu am mai păţit până acum lucrul acesta cu alte produse. Încerc să am grijă de lucrurile pe care le cumpăr şi am rămas dezamăgită că acesta s-a rupt aşa de uşor mai ales că a mai rămas destul de mult produs în tub.

Crema contur ochi cu argan de la Farmec Natural

Per ansamblu produsul este bun iar preţul este foarte accesibil şi merită să îl încercaţi. Un alt produs românesc care m-a surprins plăcut.

Ingrediente:

Aqua, Caprylic Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyacrylamide, C13-C14 Isoparaffin, Laureth-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Retinyl Palmitate, Methylisothiazolinone, Terasodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHA.

Add Comments

Brands