OOTD: Fall Florals. Imprimeul floral, toamna.

OOTD: Fall Florals. Imprimeul floral, toamna.

22 noiembrie, 2016
Unul din trendurile acestei toamne, pe care îl tot văd prin revistele Glamour şi Vogue, e imprimeul floral de toamnă. Deşi nu mă dau în vânt după imprimeurile florale în culori intense şi care de cele mai multe ori mi se par obositoare, ei bine, imprimeurile florale de toamnă mi-au captat atenţia. Aceste imprimeuri florale în... (citeşte mai mult)

Colier cu perle Bijutrend

Colier Statement Stunning Pearls Bijutrend

5 iulie, 2016
Mereu am fost atrasă de bijuteriile "statement" dar elegante în acelaşi timp şi pentru că aceste două lucruri sunt destul de greu de combinat, nu am foarte multe piese de acest fel în colecţia mea de bijuterii. În articolul de astăzi am să vă arat un colier în posesia căruia am intrat de curând şi... (citeşte mai mult)

What to wear to a wedding

Modele de rochii pentru nuntă

2 iunie, 2016
Nu am mai abordat de mult un subiect de fashion iar cum se apropie sezonul nunţilor şi cu siguranţă multe dintre voi, la fel ca mine, veţi avea parte de un astfel de eveniment, în articolul de astăzi m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva idei de rochii elegante perfecte pentru o astfel de... (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Get Ready For Spring

Outfit of the day: Get Ready For Spring

14 februarie, 2016
A trecut ceva timp de la ultimul articol cu un outfit iar cum astăzi a fost o zi atât de frumoasă şi am ieşit puţin la plimbare, m-am gândit să vă arat şi ce am purtat... (citeşte mai mult)

 5 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba de toamna

5 lucruri care nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă

14 octombrie, 2015
Toamna e anotimpul meu preferat, în special în ceea ce priveşte moda, pentru că putem fi foarte creativi cu ţinutele noastre. Astăzi am pregătit pentru voi 5 piese vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba... (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Rochie lunga Poema

Outfit of the day: Rochie lungă Poema

25 august, 2015
V-am mai arătat nu de mult o ţinută de nuntă dar cum întâmplarea a făcut să mai particip la un astfel de eveniment iar look-ul meu e complet schimbat, am profitat de ocazie şi iată-mă cu un nou articol de tip "Outfit Of The Day"... (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Low Back Top

Outfit of the day: Low Back Top

20 august, 2015
Sunt o mare fană a bluzelor şi rochiilor cu spatele mai decoltat şi de mult timp încerc să găsesc ceva pe placul meu însă oferta din magazinele noastre e destul de limitată. Spre norocul meu, la ultima plimbare prin mall am găsit în sfârşit în colecţia de toamnă C&A o bluziţă cu spatele decoltat.. (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Summer Wedding Guest Dress

Outfit of the day: Summer Wedding Guest Dress

10 august, 2015
A trecut ceva timp de când nu am mai postat un articol cu o ţinută iar pentru că nu de mult am participat la o nuntă, m-am gândit să vă arat şi vouă ţinuta mea... (citeşte mai mult)

Fashion 101: Vintage Dresses

Fashion 101: Formal Dresses

23 iunie, 2015
Astăzi m-am gândit să abordez un nou subiect de fashion şi anume ce rochii alegem să purtăm la o nuntă sau un eveniment important din viaţa noastră, unde e necesar să ieşim în evidenţă prin stil şi eleganţă... (citeşte mai mult)

Fashion 101: Vintage Dresses

Fashion 101: Vintage Dresses

2 iunie, 2015
Astăzi m-am gândit să abordez un nou subiect de fashion şi anume rochiile în stil vintage (Vintage Dresses). Nu pot să spun că sunt o mare purtătoare de rochii şi de cele mai multe ori mă îndrept spre jeansi însă există momente în care rochiile devin cel mai bun aliat al nostru de aceea... (citeşte mai mult)

Wardrobe Essentials: spring and summer dresses

Wardrobe Essentials: spring and summer dresses

20 mai, 2015
Deşi sunt adepta jeanşilor consider că rochiile nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei fete/femei. Uneori fiecare dintre noi simţim nevoiea de a ne arăta feminitatea iar rochiile ne vin mereu în ajutor. Indiferent că ai ... (citeşte mai mult)

My spring wishlist

My spring wishlist

31 martie, 2015
În ultimul timp am descoperit că sunt mult mai mulţumită atunci când fac cumpărături planificate decât cumpărături impulsive, iar în articolul de astăzi m-am gândit să vă arat produsele care mi-au atras atenţia şi pe care le-am trecut pe lista mea de cumpărături... (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Little Black Leather Jacket

Outfit of the day: Little Black Leather Jacket

16 martie, 2015
De fiecare dată când merg în vizită la părinţi găsesc cel mai bun prilej de a face câteva poze pentru o postare de tipul "Outfit Of The Day". În weekend am profitat de această ocazie aşa că astazi m-am gândit să vă arat... (citeşte mai mult)

Rosu sau negru? Ce rochie alegem la o intalnire romantica?

Roşu sau negru? Ce rochie alegem la o întâlnire romantică?

11 februarie, 2015
Alegerea unei rochii perfecte pentru o întâlnire romantică nu e tocmai o sarcină uşoară. Feminină şi senzuală sau clasică şi elegantă? O rochie roşie sau neagră?...sunt câteva întrebări care ne răscolesc mintea atunci când ne aranjăm.. (citeşte mai mult)

Outfit of the day: Casual Weekend

Outfit of the day: Casual Weekend

2 februarie, 2014
Uneori găsirea unei perechi de cizme potrivite poate fi o adevărată provocare. Ba nu au toc deloc, ba tocul e prea înalt, ba sunt prea elegante sau prea casual, dar pe lângă toate astea, cel mai important e să fie comode pentru că în weekend mereu sunt pe drumuri iar o pereche... (citeşte mai mult)

12

Brands