Ce produse am îndrăgit toamna aceasta

Odată cu lăsarea frigului, nevoile mele în materie de beauty se schimbă aşa că am făcut mici modificări în produsele de îngrijire pe care le folosesc. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am folosit în ultima perioadă şi recomandările mele pentru toamna aceasta, vă invit să citiţi în continuare.

Ce produse am indragit toamna aceasta


Apa micelară demachiantă Bioderma - după ce o lungă perioadă de timp am folosit demachiantul bifazic de la Farmec, a ajuns în sfârşit în mâinile mele şi apa micelară de la Bioderma. Ei bine, nu a fost deloc greu să intre în favoritele mele. Demachiază foarte bine pentru o apă micelară chiar şi un machiaj mai intens al ochilor. Nu are parfum, e foarte delicată cu tenul şi nu încarcă porii. Singura ei problemă e preţul destul de ridicat dar dacă sunteţi dispuse să investiţi mai mult în produsele de îngrijire, merită să o încercaţi.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Apa micelara demachianta Bioderma


Tonerul Ziaja cu aloe, pentru ten normal şi uscat - acest produs a rămas printre favorite încă de pe perioada verii. Fiind dedicat tenului normal şi uscat l-am putut folosi şi toamna pentru că nu usucă deloc tenul dar ţine sub control excesul de sebum. E delicat cu tenul dar în acelaşi timp îl lasă curat şi revigorat. Mi-a plăcut extrem de mult tonerul acesta. Pentru preţul pe care îl are e un produs ce merită încercat.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Tonerul Ziaja cu aloe, pentru ten normal si uscat


Uleiurile de la Melvita - pentru că urăsc cremele de faţă prea hidratante care încarcă tenul, m-am ferit să folosesc uleiuri pentru faţă tocmai pentru că mă gândeam că îmi vor încărca şi mai tare tenul...ei bine aceste uleiuri de la Melvita m-au făcut să îmi schimb radical părerea. Uleiul de argan, cu roll on îl folosesc în jurul ochilor şi e genial. Hidratează foarte bine fără să încarce deloc pielea şi îl consider mult mai bun decât o cremă de ochi obişnuită. Iar pentru faţă folosesc uleiul Melvita Huile Extraordinaire, o combinaţie unică de 5 uleiuri preţioase, care e foarte hidratant şi hrănitor. Îmi place felul în care îmi lasă tenul acesta fiind mai luminos şi cu un aspect sănătos. Acest ulei e puţin mai greoi, dar intră repede în piele şi nu lasă o senzaţie deranjantă pe faţă. Modul meu preferat de a-l folosi e seara, înainte de culcare, după ce m-am demachiat. Aceste două produse sunt minunate pentru sezonul rece, oferind hidratarea de care avem nevoie în această perioadă.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Uleiul de argan Melvita si Melvita Huile Extraordinaire


Crema de corp Bottega Verde cu lapte de Iris şi unt de shea - dacă vara pot scăpa lejer cu un spray de corp uşor hidratant sau o loţiune lejeră, toamna încep deja să folosesc creme care să îmi ofere o hidratare mai bună şi de lungă durată. Cu timpul am ajuns la concluzia că e greu să găseşti o cremă care să hidrateze dar în acelaşi timp să nu dureze o veşnicie până intră în piele, tocmai de aceea am vrut neapărat să menţionez, din nou, această cremă de corp de care pur şi simplu m-am îndrăgostit. Îmi place cât de bine hidratează pielea dar în acelaşi timp e lejeră şi intră repede în piele iar mirosul de asemenea e foarte plăcut. Pentru produsele Bottega Verde din aceasta gamă, găsiţi un review detaliat aici.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Crema de corp Bottega Verde cu lapte de Iris si unt de shea


Balsamul de buze cu lăptişor de matcă de la Apidermaliv - e un produs cu adevărat salvator pentru buzele mele destul de uscate mai ales toamna. Hidratează foarte bine buzele şi previne crăparea lor iar dacă aveţi probleme cu buzele uscate vă recomand să încercaţi acest balsam.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Balsamul de buze cu laptisor de matca de la Apidermaliv


Etude House Rosy Lip Tint nuanţa 8 After Blossom - nu puteam să nu includ şi rujul meu preferat pentru această perioadă. Toamna aceasta mi-a plăcut să pun accent pe buze şi să păstrez machiajul ochilor cât mai lejer iar acest ruj are o culoare superbă şi e perfect pentru un astfel de machiaj. Găsiţi un review detaliat aici.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Etude House Rosy Lip Tint nuanta 8 After Blossom


Benefit they're real mascara - e un alt produs de care m-am îndrăgostit în ultima perioadă şi pe care îl folosesc constant. Dă volum genelor şi acestea au un aspect foarte frumos dar şi preţul lui e pe măsură. Nu ştiu dacă merită să daţi atâţia bani pe produsul întreg, care ar trebui schimbat tot la 3 luni însă varianta mini poate fi o alegere mai bună.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Benefit they're real mascara


Apa de toaletă Givenchy Ange au Demon Le Secret - ador să folosesc acest parfum când e frig afară şi e parfumul meu preferat pentru această perioadă. Nu ştiu de ce, dar îmi dă o stare de bine şi confort dar în acelaşi timp e un parfum elegant şi sofisticat. Îl văd ca un parfum ce iasă mult mai bine în evidenţă în sezonul rece. Deşi e o apă de toaletă, rezistă mai mult de 6 ore, iar pe haine mirosul rămâne uneori câteva zile.

Ce produse am indragit toamna aceasta: Apa de toaleta Givenchy Ange au Demon Le Secret


Oja China Glaze nuanţa Cowgirl Up - am ales să vă arat această ojă pentru că are o culoare foarte frumoasă şi perfectă pentru toamnă. Mai multe despre ojele China Glaze şi felul în care arată pe unghii, găsiţi aici.

Ce produse am indragit toamna aceasta: China Glaze nuanta Cowgirl Up


Ce produse am indragit toamna aceasta: China Glaze nuanta Cowgirl Up


Care sunt produsele voastre favorite pentru toamnă?


Add Comments

Brands