Cum am reusit sa slabesc 4.5 kg in noua zile cu clean 9 detox

Cum am reuşit să slăbesc 4.5 kg în 9 zile

20 iulie, 2017
De cele mai multe ori felul în care ne simţim e influenţat şi de ceea ce mâncăm iar o alimentaţie nesănătoasă va lăsa urme atât pe corpul cât şi pe sănătatea noastră. În ultimul timp lucrurile mi-au scăpat de sub control şi nu aveam o alimentaţie tocmai potrivită iar încet încet am început să mă resimt. Oboseala, stările de ... (citeşte mai mult)

Christmas in July - delicii oflactive de la Yankee Candle

Christmas in July - delicii oflactive de la Yankee Candle

5 iulie, 2017
Ştiţi proverbul "omul deştept vara îşi face sanie şi iarna car" ei bine, pe acelaşi principiu, m-am gândit şi eu că vara e cel mai bun moment să îmi refac stocul lumânărilor de iarnă mai ales că am dat peste o ofertă de nerefuzat ... (citeşte mai mult)

Fete cochete, voie buna si o calatorie spre o vara de senzatie.

Fete cochete, voie bună şi o călătorie spre o vară de senzaţie.

30 iunie, 2017
Cum se face că de fiecare dată, la începutul verii ne aducem brusc aminte de kilogramele în plus acumulate pe timpul iernii şi începem să căutăm tot felul de metode care să ne ajute să arătăm cât mai bine. Nu sunt deloc o excepţie de la această regulă şi probabil multe dintre voi ... (citeşte mai mult)

Lumanarile parfumate Aura Candles by Bispol. Cum sunt si daca merita cumparate.

Lumânările parfumate Aura Candles de la Bispol...cum sunt şi dacă merită cumpărate.

20 iunie, 2017
Nu am reuşit încă să vă vorbesc despre noua mea pasiune şi anume lumânările parfumate. De câteva luni în coace, am început să fiu din ce în ce mai atrasă de ideea de a folosi lumânări pentru a-mi parfuma casa dar în acelaşi timp le consider... (citeşte mai mult)

Cum a fost la beauty bloggers meeting editiaIII

Cum a fost la beauty bloggers meeting Timişoara
ediţia a III-a

29 mai, 2017
Cu o săptămână în urmă, am avut ocazia să particip la întâlnirea Bloggerilor de Beauty din Timişoara, care a ajuns deja la ediţia a III-a şi pentru că am avut parte de multe surprize, m-am gândit să vă povestesc şi vouă cum a fost... (citeşte mai mult)

Padel. Unde si cum putem transforma sportul in distractie

Padel. Unde şi cum putem transforma sportul în distracţie.

25 mai, 2017
Nu am fost o mare fană a sportului, iar pentru sporturile de echipă niciodată nu m-am considerat potrivită. Îmi place să privesc însă nu să fiu eu în mijlocul acţiunii. Asta poate şi pentru că mai demult nu existau atâtea posibilităţi de a face sport ci doar în curtea şcolii ... (citeşte mai mult)

Jurnal de vacanta: Praga 2016

Jurnal de vacanţă: Praga 2016

13 decembrie, 2016
Ei bine, chiar dacă a trecut ceva timp de la concediu, amintirile mele sunt încă proaspete iar pentru că am început deja să vă povestesc despre vacanţa mea cu maşina prin Europa, în articolul de astăzi voi continua cu al doilea oraş vizitat şi anume Praga... (citeşte mai mult)

Jurnal de vacanta: Viena 2016

Jurnal de vacanţă: Viena 2016

9 octombrie, 2016
Anul acesta am avut parte de o minunată vacanţă în care am reuşit să vizităm (eu şi soţul meu) 3 capitale europene, Viena, Praga şi Bratislava, într-o singură săptămână. După ce am vorbit despre "Cum să îţi planifici o vacanţă cu maşina prin Europa -tips and tricks", în articolul de... (citeşte mai mult)

Cum sa iti planifici o vacanta cu masina prin europa - tips and tricks

Cum să îţi planifici o vacanţă cu maşina prin Europa - tips and tricks

20 septembrie, 2016
Planificarea unei vacanţe reuşite nu e tocmai un lucru uşor şi poate fi o adevărată bătaie de cap mai ales dacă alegeţi să vizitaţi locuri noi despre care nu stiţi mare lucru aşa că în articolul de astăzi am pregătit pentru voi ... (citeşte mai mult)

Back to School - Timisoara Bloggers Meeting

Back to School - Timişoara Bloggers Meeting

15 septembrie, 2016
Pentru unii "Back to school", pentru alţii "Back to work", iar pentru mine, după o minunată vacanţă despre care vă voi povesti în articolele următoare, a venit timpul să mă reapuc de scrisul pe blog iar pentru că tot vorbeam... (citeşte mai mult)

TOP 5: Makeup products under 15$

TOP 5: Cărţi de beauty, lifestyle şi dezvoltare personală care merită citite

1 august, 2016
Nu am mai făcut de mult un articol "Top 5" iar cum suntem în perioada concediilor şi multe dintre noi apelăm la cărţi pentru a ne relaxa şi a ne ocupa timpul, m-am gândit să vă prezint un top cu cărţile mele preferate, de beauty... (citeşte mai mult)

Explore Timisoara: Ciocolateria Leonidas

Explore Timişoara: Ciocolateria Leonidas

27 iunie, 2016
De ceva timp mă tot gândesc la un nou proiect pentru blog...ce ziceţi să descoperim împreună Timişoara şi tot ce are de oferit acest oraş frumos, iar ca primă oprire m-am gândit să vă îndulcesc puţin cu ciocolata belgiană de la ciocolateria Leonidas ... (citeşte mai mult)

Beauty Bloggers Meeting Timisoara editia II

Beauty Bloggers Meeting Timişoara
ediţia a II-a

14 iunie, 2016
Cu puţin timp în urmă, am avut ocazia să particip la întâlnirea Bloggerilor de Beauty din Timişoara, ediţia a II-a şi m-am gândit să vă povestesc şi vouă cum a fost... (citeşte mai mult)

O femeie puternica este o femeie frumoasa

'O femeie puternică este o femeie frumoasă'

21 noiembrie, 2015
Sub motto-ul "O femeie puternică este o femeie frumoasă", ne-am adunat zilele trecute la evenimentul de beauty Fii Propriu Tău Make-up Artist, organizat de AVON, unde am avut parte de o demonstraţie de realizare a unui machiaj folosind produsele AVON din gama "Luxe"... (citeşte mai mult)

Eveniment Fii Propriul Tau Makeup Artist

Eveniment de beauty: Fii Propriul Tău Makeup Artist

16 noiembrie, 2015
Am o veste bună pentru iubitoarele de machiaj şi iubitoarele produselor AVON. Dacă locuiţi aproape de Timişoara, vă invit marţi 17 noiembrie, să participaţi la evenimentul Fii Propriu Tău Make-up Artist ... (citeşte mai mult)

12

Brands