Alege parfumul pentru primăvară preferat, de la Infinite Love
(Review şi Giveaway)

Parfumurile mereu au fost şi vor rămâne o fascinaţie pentru noi femeile iar un parfum bine ales poate fi cel mai rafinat accesoriu al unei ţinute, ca să nu mai spun cât de mult ne poate influenţa starea de spirit. Cu toate iubim parfumurile scumpe dar nu tot timpul bugetul ne permite achiziţionarea unui astfel de parfum iar astăzi vreau să vă ofer o alternativă mai accesibilă a unor parfumuri de designer, renumite.

Parfumurile Infinite Love

Nu ştiu câte dintre voi aţi auzit despre Infinite Love, însă ei comercializează esenţe de parfumuri cu note asemănătoare parfumurilor cunoscute. Nu sunt replici ale parfumurilor scumpe însă prin notele pe care le folosesc încearcă să se apropie cât mai mult de acestea. Sunt calitative şi persistente însă foarte accesibile ca preţ. Nu se promovează drept ceva ce nu sunt şi ştiţi de la bun început ce cumpăraţi.

Dacă nu vreţi să riscaţi să cumpăraţi parfumurile preferate de pe site-uri dubioase şi să nu fiţi sigure de provenienţa şi autenticitatea lor, vă puteţi îndrepta spre parfumurile Infinite Love dacă bugetul nu vă permite achiziţionarea parfumului original.

Eu am ales două parfumuri de la ei, K-005 – Bordeaux (asemănător cu Chanel - Coco Mademoiselle ) si K-168 Ontario asemănător cu Chloe - Chloe Eau De Parfum ).


K-168 Ontario

Caracteristicile parfumului:

 • Notele pot aduce cu: Chloe - Chloe Eau De Parfum
 • Note de vârf: bujor, frezie, lichi
 • Note de mijloc: lăcrămioare, magnolie, trandafir
 • Note de bază: ambră, cedru, mosc
 • Anotimp: Toamna
 • Timpul zilei: zi
 • Disponibilitate: aici

Parfumul Infinite Love Ontario

Chloe e unul din parfumurile mele preferate şi am fost foarte curioasă să îi încerc "surioara" dar scopul principal a fost să fac o comparaţie între cele două parfumuri şi să văd cât sunt de apropiate. Într-adevăr ca miros, K-168 Ontario e foarte asemănător cu cel de la Chloe şi de asemenea are o persistenţă foarte bună. Rezistă pe piele până la 8 ore iar pe haine pot simţi parfumul chiar şi câteva zile. Singura diferenţă e intensitatea parfumurilor. K-168 Ontario e foarte intens şi uneori poate fi deranjant dacă folosiţi o cantitate prea mare pe când cel de la Chloe e mai subtil ceea ce îi oferă o anumită eleganţă. Îmi place foarte mult şi parfumul K-168 Ontario şi cu siguranţă îl voi folosi cu mare plăcere până la epuizare.


K-005 – Bordeaux

Caracteristicile parfumului:

 • Notele pot aduce cu: Chanel - Coco Mademoiselle
 • Note de vârf: bergamot, mandarin, portocale
 • Note de mijloc: iasomie, trandafir, ylang-ylang
 • Note de bază: mosc, paciuli, tonka, vanilie, vetiver
 • Anotimp: Primavara
 • Timpul zilei: zi
 • Disponibilitate: aici

Parfumul Infinite Love Bordeaux

Din păcate nu am avut parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel ca să vă pot face o comparaţie 1 la 1 dar îmi amintesc că l-am mirosit prin magazine şi pot să vă spun că într-adevăr la o primă mirosire K-005 – Bordeaux mă trimite cu gândul la un parfum Chanel. Are un miros sofisticat, pot simţi notele citrice dar şi mosk-ul şi paciuli. Contrar descrierii, pentru mine e mai mult un parfum de seară. E destul de intens şi îşi face bine simţită prezenţa. Poate fi o alegere minunată pentru o seară mai răcoroasă de primăvară.

Parfum Infinite Love

Parfum Infinite Love

Pentru o primă experienţă cu parfumurile Infinite Love, am rămas plăcut surprinsă de persistenţa lor dar şi de felul în care au fost combinate notele parfumurilor. Miros bine şi se apropie destul de mult de parfumul de la care s-au inspirat. Deşi nu reprodusc în totalitate mirosul unui parfum scump sunt destul de bune pentru preţul pe care îl au şi pot fi o alternativă bună în cazul în care aveţi un buget limitat.

Aceste parfumuri le puteţi găsi în unele mall-uri din (Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Brîila, Galaţi, Constanţa, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Targu Jiu) sau pot fi comandate online de pe site-ul http://infinitelove.ro.

Pentru că atunci când descopăr ceva nou îmi place să vă ofer şi vouă această posibilitate, împreună cu cei de la Infinite Love vă oferim şansa de a încerca unul din parfumurile lor.

Ce trebuie să faceţi:

 1. Să urmăriţi pagina mybeautykiss pe Facebook (aici) sau pe Instagram (aici), cum doriţi.

 2. Să daţi Like şi share postării de pe facebook corespunzătoare acestui articol (aici)

 3. Să intraţi pe site-ul Infinite Love, să alegeţi parfumul pe care doriţi să îl încercaţi şi să lăsaţi un comentariu la acest articol cu link-ul către parfumul ales.

 4. Să aveţi adresa de livrare a produselor în România.

Concursul durează până în data de 20 februarie. Câstigătoarea/câstigătorul va fi ales prin random.org. Mult succes!!!


Add Comments

Brands