În data de 25.05.2018 vor intra în vigoare dispoziţiile Regulamentului Parlamentului European şi al Consiliului (UE) 2016/679 din 27.04.2016 (regulament general privind protecţia datelor cu caracter personal), care va introduce noi reguli unitare în toate ţările Uniunii Europene cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Blogul mybeautykiss.ro nu colectează nici o informaţie cu caracter personal adică nici un fel de informaţii concrete sau personale care au legătură cu o persoană identificată sau care poate fi identificată. Acestea nu includ datele statistice care sunt colectate atunci când vizitaţi blogul şi care nu pot fi legate direct de dvs. ca persoană.

Comentariile pe site-ul mybeautykiss.ro pot fi lăsate prin intermediul plugin-ului de Facebook. Acestea sunt moderate de Facebook, iar pentru a lăsa un comentariu trebuie să fiţi de acord cu "Termenii şi condiţiile" aplicate de Facebook.

Pentru promovarea blogului mybeautykiss.ro, există propriile pagini pe Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter, YouTube ăi GooglePlus. Acestea sunt platforme de reăele de socializare, iar mybeautykiss.ro este doar un alt utilizator. Operatorul fiecărei platforme este responsabil de modul în care aceătia procesează datele.

Mă puteţi contacta la adresa de email
contact@mybeautykiss.ro
sau
mybeautykiss@gmail.com

Brands