Câte produse de machiaj pot fi consumate într-un an de zile?

Mereu apar produse de machiaj noi care prin ambalajul şi prin "povestea" lor ne îmbie să le cumpărăm şi să le încercăm, dar câte astfel de produse putem într-adevăr să şi terminăm astfel încât să nu le considerăm o risipă? Drept urmare, la începutul anului 2015, mi-am propus să fac un experiment şi să adun toate produsele de machiaj pe care le termin. În acest articol m-am gândit să împart cu voi această experienţă şi să vă arat toate produsele de machiaj pe care am reuşit să le tremin în 2015 şi concluziile mele.

Produse de machiaj terminate in 2015Produse pentru machiajul de bază al feţei (fond de ten, BB cream, pudră, primer):

Produse de machiaj terminate in 2015

1.MUA -Makeup Academy- BB Cream, nuanţa medium shade 2 - Medium Rose (review aici)

2.The Face Shop Oil Free BB Cream pentru ten gras şi cu probleme (review aici)

3.SECRET KEY, Secret Kiss Let Me Know CC Cream

4.VIVITO, White Angel Chorus Beam face primer

Concluzii:

- nu sunt adepta fondurilor de ten ci prefer produsele cu acoperire mică spre medie, iar în zilele în care tenul meu arată bine prefer să folosesc doar un anticearcăn şi atât, şi a durat puţin până mi-am format obiceiul de a folosi mai des aceste produse. Am reuşit să termin 3 BB cream-uri doar pentru că majoritatea erau deja folosite în proporţie de 50%. Am ajuns la concluzia că e suficient să am în colecţie un BB Cream şi un fond de ten pentru ocaziile speciale;

- am început să folosesc şi primere pentru faţă, îmi place cum le simt pe ten şi cum arată machiajul atunci când folosesc un primer şi îmi doresc să experimentez mai mult cu aceste produse;

- folosesc pudra de faţă foarte rar de aceea nu am reuşit să termin nici măcar una până acum aşa că o singură pudră e suficientă pentru mine.


Anticearcăne şi corectoare:

Produse de machiaj terminate in 2015

5.Stiloul anticearcăn iluminator Marionnaud nuanţa 01 Radiant Ivory (review aici)

6.Anticearcănul Balea

Concluzii: - am învăţat că, în cazul meu, un anticearcăn bun face diferenţa şi prefer să am în colecţie un anticearcăn bun decât mai multe care să nu facă nimic.


Primere şi creioane de ochi:

Produse de machiaj terminate in 2015

7.Primer-ul pentru ochi de la ELF

8.Catrice Longlasting Waterproof Eye Pencil nr.100 Pearly Bird

9.Creionul de ochi Ruby Rose nr.2

10.Creionul alb Essence


Concluzii: - nu am pleoapele uleioase iar fardurile îmi rezistă foarte bine chiar şi fără primer dar îmi place să folosesc o bază pentru fardul de pleoape pentru a-l intensifica. Acest gen de produse se consumă foarte greu şi nu aveţi nevoie de prea multe pentru că riscaţi să se usuce produsul înainte de a-l termina.


Mascara:

Produse de machiaj terminate in 2015

11. AVON Super Drama mascara

12. MAX FACTOR False Lash Effect mascara (review aici)

13. Baviphat Powerful unique volume & curling dual mascara


Concluzii: - nu am păţit să se usuce sau să se strice o mascara înainte de termenul recomandat de folosire aşa că într-un an nu am nevoie de mai mult de 2-3 mascara.


Farduri de obraz:

Produse de machiaj terminate in 2015

14. Fardul de obraz cremă, MUA nuanţa blossom


Concluzii: - fardurile de obraz sunt produse care se consumă foarte greu şi chiar dacă folosiţi zilnic aceleaşi culori sunt foarte mici şansele să terminaţi mai mult de un fard de obraz într-un an, aşa că dacă aveţi deja o colecţie frumuşică de blush-uri vă sugerez să vă gândiţi bine înainte de a face următoarele cumpărături :D


Produse pentru buze:

Produse de machiaj terminate in 2015

15. Rujul Maybelline Vivid nuanţa Pink Pop (review aici)

16. Rujul Maybelline Color Whisper nuanţa 130 Pink Possibilities (review aici)

17. Rujul AVON Extra Lasting nuanţa Sand Gold (review aici)

18. Rujul AVON Extra Lasting nuanţa Vintage Pink (review aici)

19. Rujul AVON 24K Gold nuanţa Golden Petal

20. ETUDE HOUSE Apricot Stick #7 Raspberry

21. Balsamul de buze cu lăptişor de matcă, ulei de măsline şi miere de la Apidermaliv

22. Creionul de buze AVON Glimmerstick nuanţa Mystery Mauve


Concluzii: - sunt o mare iubitoare de rujuri dar oricât de mult aş încerca am ajuns la concluzia că nu pot termina mai mult de un produs de buze pe luna, iar cum colecţia mea de rujuri e destul de mare ar trebui să stau departe de rujuri data viitoare când voi merge la cumpărături :P ... ceea ce va fi o adevărată provocare pentru mine.


Produse de machiaj terminate in 2015

Într-un an de zile am reuşit să termin 22 de produse de makeup şi sunt foarte încântată. Până acum nu am mai reuşit să termin un fond de ten, fard de obraz şi nici măcar un ruj iar faptul că mi-am concentrat atenţia asupra anumitor produse, mi-a fost de mare ajutor.

Voi câte produse de machiaj aţi reuşit să terminaţi în 2015?

Add Comments

Brands