Produse pe care regret că le-am cumpărat

Nu sunt o fire foarte pretenţioasă şi rar se întâmplă să găsesc un produs pe care să nu îl pot folosi şi să regret că l-am cumpărat dar am reuşit să adun şi câteva produse de acest fel şi m-am gândit să vi la arat şi vouă

Produse pe care regret ca le-am cumparat


Produse pentru păr:

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • Spray-ul pentru protecţie împotriva căldurii Syoss Heat Protect Longlasting Straightening Effect - deşi nu l-am terminat m-am hotărât să îl arunc pentru că pur şi simplu nu îl mai pot folosi.După ce l-am cumpărat l-am folosit o perioadă dar şi-a schimbat foarte repede consistenţa. A devenit apos şi are un miros neplăcut. Nu simt să îmi protejeze deloc părul ci doar îl încarcă. Am crezut că poate doar produsul meu are o problemă dar am auzit şi alte fete spunând că au probleme cu acest spray protector.

  • Spray-ul de îngrijire fără clătire - Prospeţime cu Bumbac - pentru păr gras şi foarte gras Schauma Schwarzkopf - nu pot să spun că este un produs foarte rău dar pentru părul meu nu se potriveşte deloc. Părul meu se unge destul de repede la rădăcină şi spre vârfuri e uşor uscat iar acest spray nu face altceva decât să îmi facă părul "pufos", îi lipseşte vitalitatea şi nu îmi place deloc cum îl simt la atingere. Are un miros plăcut. Îl folosesc foarte rar dar încerc să găsesc o combinaţie de produse în care să funcţioneze mai bine.

Produse de make-up:

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • 3W CLINIC Collagen Primer Multi-Effect B.B Cream nuanţa #23 Natural Beige - nu este un produs rău însă ce mă deranjează la acest produs este mirosul. Are un SPF ridicat şi lucrul acesta se simte şi în miros. Are un miros puternic şi artificial. Îl simt foarte incomod pe faţă şi din acest motiv nu prea îl folosesc.

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • Rujul Ruby Rose nuanţa 31 - nu pot folosi deloc acest ruj şi deja l-am şi aruncat. Are un miros urât, e foarte uscat şi deranjant pe buze. Nici culoarea nu mă avantajează deloc.

  • Rujul Farmasi Maxi Rouge nuanţa 10 - nu e un ruj rău dar nu mi se potriveşte deloc culoarea. Când l-am cumpărat l-am încercat pe mâna şi mi s-a părut o culoare foarte frumoasă dar din păcate când am ajuns acasă şi l-am încercat pe buze am văzut că nu mă avantajează deloc. Pe buze arată foarte sidefat, scoate în evidenţă orice crăpătura din buze şi e greu de purtat.


Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • Alverde fard cremă cu sclipici nuanţa 10 Sparkling Gold şi nuanţa 30 Sparkling Red - mi-au plăcut când le-am văzut în magazin şi am fost foarte curioasă să le încerc dar nu au fost deloc cum mă aşteptam. Pe pleoape sunt foarte transparente, culoarea nu prea se vede iar sclipiciul se împrăştie peste tot. Dar ce mă deranjează cel mai tare la ele este mirosul. Au un miros foarte artificial şi deranjant.


Produse pe care regret ca le-am cumparat

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • Fardul de pleoape Essence nuanţa 66 peppermint ice cream - mi s-a părut o culoare interesantă pentru primăvară şi vară dar din păcate pe pleoape nu se vede deloc. La atingere se simte foarte fin şi cremos însă pe pleoape pare prăfos, se aplică foarte greu şi neuniform. Regret că l-am cumpărat pentru că nu îl folosesc deloc. Am auzit multe lucruri bune despre fardurile de la Essence, mai ales despre culorile mai închise, care sunt considerate foarte pigmentate şi sunt curioasă să încerc şi alte culori, dar cu siguranţă mă voi orienta către nuanţele închise.

Produse pe care regret ca le-am cumparat

  • Creionul de ochi Miaoou nuanţa peach - a fost un creion foarte ieftin şi nu aveam aşteptări foarte mari de la el dar acesta e un creion pe care pur şi simplu nu îl pot folosi. L-am cumpărat cu gândul de a lumina colţul intern al ochiului şi de a-l folosi pe linia apei dar acest creion nu scrie şi nu se vede deloc şi din păcate nu poate fi folosit.

Aştept comentariile voastre să îmi spuneţi dacă aţi încercat vreunul din aceste produse şi dacă pentru voi a funcţionat sau nu.

Add Comments

Brands