Produse terminate în luna martie
- HIT or MISS -

Iată-mă ajunsă la prima postare în care vă vorbesc despre produsele pe care le-am terminat.

De multe ori se întâmplă să fiu încântată de un produs la început după ce l-am cumpărat însă în timp, după mai multe utilizări produsul respectiv se poate comporta diferit. În momentul în care am terminat un produs pot să spun că mi-am format o părere exactă despre el şi dacă mi-a plăcut suficient de mult încât să îl recumpăr.

Iată ce produse am terminat:

poza cu produsele treminate in martie

poza cu produsele treminate in martie

  1. Balea Flex & Glossy Haarspray, Satin Reflex strength 3, 300 ml;
  2. Dissolvant doux Auchan, fără acetonă, 200ml;
  3. Farmasi Facial Cleanser Milk, Rose, 280ml;
  4. Farmec, Balsam cu extract din tărâţe de grâu, 200ml;
  5. Balea, cremă de duş exfoliantă Indian Chai, 200ml;
  6. Gel de duş cremă Dove visiblecare, Renewing, 200ml;
  7. Fennel Body Butter, Cherry Blossom, 200g;
  8. Apa de toaletă Playboy, Play It Lovely
  9. Avon Super magnify mascara, 7ml;
  10. Avon Super enchant mascara, 8ml.

Fixativul Balea

Fixativul Balea Flex & Glossy Haarspray - e un fixativ destul de bunicel pentru preţul lui, nu încarcă părul însă nici nu ţine prea mult. Nu îl voi recumpăra momentan, pentru că încerc să găsesc unul care să îmi placă mai mult.

Dissolvant doux Auchan

Dissolvantul doux Auchan, fără acetonă - pentru un dizolvant fără acetonă curăţă destul de bine unghiile însă nu îmi place deloc pentru că îmi usucă foarte tare mâinile şi îmi dă o senzaţie foarte neplăcută pe mâini. Nu îl voi recumpăra.

Farmasi Facial Cleanser Milk, Rose

Laptele demachiant de la Farmasi - e un lapte demachiant obişnuit, nu are nimic special. E un demachiant destul de delicat, nu irită ochii şi lasă faţa plăcută la atingere însă nu curăţă destul de bine. Nu îl voi recumpăra pentru că îmi place mult mai mult spuma de curăţare de la AVON Solutions Complete Ballance.

Balsamul cu extract din tărâţe de grâu, de la Farmec

Balsamul cu extract din tărâţe de grâu, de la Farmec - nu am văzut nimic special la părul meu în perioada în care am folosit acest balsam. Nu îl voi recumpăra pentru că am găsit un alt balsam mult mai bun, Syoss Substance & Strength, pe care îl folosesc de ceva vreme şi l-am şi recumpărat.

crema de duş exfoliantă Indian Chai de la Balea

Crema de duş exfoliantă Indian Chai de la Balea - a fost o cremă exfoliantă plăcută însă nu îmi place pentru că mirosul persistă foarte puţin ( nu persistă nici măcar până ies din baie ) şi mi s-a părut că îmi usucă pielea. Nu o voi recumpăra.

Gel de duş cremă Dove visiblecare, Renewing

Gelul de duş cremă Dove visiblecare, Renewing - nu mi s-a părut foarte cremos acest gel de duş, l-am simţit puţin uleios pe piele şi am avut impresia că nu îmi curăţă pielea foarte bine şi îmi lasă o peliculă uleioasă pe piele. Nu îl voi recumpăra.

Fennel Body Butter, Cherry Blossom

Crema Fennel Body Butter, Cherry Blossom - e unt de corp foarte cremos, intră repede în piele, o hidratează foarte bine şi are şi un miros plăcut. O voi recumpăra, însă nu o voi folosi pe perioada verii pentru că mi se pare prea greoaie pentru vară dar pentru perioada rece e perfectă.

Apa de toatela Playboy, Play It Lovely

Apa de toaletă Playboy, Play It Lovely - îmi place cum miroase, are un miros puternic însă nu e deloc înţepător. Mirosul persistă destul de mult pentru o apă de toaletă; pe pielea mea a ţinut până la 4-5 ore. Îl voi recumpăra însă nu acum pentru că am alte parfumuri pe care vreau să le termin şi altele pe care vreau să le testez. E un parfum care mi-a plăcut să îl am în colecţia mea şi la care mă voi reîntoarce pe viitor.

Avon Super enchant mascara si Avon Super magnify mascara

Avon Super enchant mascara - mi-a plăcut această mascara pentru că îmi dădea volum genelor şi nu le aduna. Mi-ar plăcea să o recumpăr însă în ultima vreme nu am mai văzut-o prin cataloagele de la Avon.

Avon Super magnify mascara - e o mascara bună, mai mult alungeşte genele decât le dă volum. Nu aş mai recumpăra-o pentru că mi-a plăcut mai mult cealaltă. Îmi plac mai mult genele voluminoase decât genele alungite.

Add Comments

Brands