Produse terminate în luna aprilie
- HIT or MISS -

A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Şi luna aceasta am reuşit să adun câteva produse terminate. Unele mi-au plăcut foarte mult şi sunt tristă că s-au terminat, iar altele mai puţin.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna aprilie 2014


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna aprilie 2014: Gelul de curatare Skin Food Black Sugar Jelly Foam

Gelul de curăţare Skin Food Black Sugar Jelly Foam - e un gel de curăţare foarte bun. Mi-a plăcut extrem de mult şi îmi pare tare rău că l-am terminat. Pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna aprilie 2014: Masca de curatare intensa AVON Clearskin blackhead clearing

Masca de curăţare intensă AVON Clearskin blackhead clearing - e un alt produs care şi-a făcut foarte bine treaba şi m-a ajutat de fiecare dată când îmi simţeam faţa încărcată şi aveam semne că urmează să îmi apară un coş. Pentru mine a fost un HIT şi o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna aprilie 2014: masca de fata revitalizanta cu ginseng de la Planet Spa AVON

Masca de faţă revitalizantă cu ginseng de la Planet Spa AVON - şi această mască mi-a plăcut foarte mult şi vi-am arătat-o în multe articole cu produse favorite. Ce îmi place cel mai mult la ea, e faptul că e o mască gen "peel off", o lăsaţi pe faţă până se usucă iar apoi trebuie doar desprinsă de pe faţă. E uşor de folosit şi nu vă murdăriţi aproape deloc. Pentru mine a fost un HIT.


Produse terminate in luna aprilie 2014: Crema de fata relaxanta AVER Aqua Relax

Crema de faţă relaxantă AVER Aqua Relax - e o cremă plăcută şi foarte hidratantă, fiind potrivită pentru tenul uscat însă din păcate pentru tenul meu a fost puţin cam greoaie. Nu e una din favoritele mele aşa că pentru mine a fost un MISS. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna aprilie 2014: Masca de fata Beauty Friend Season II Green Tea Essence Mask

Luna aceasta a fost destul de încărcată şi nu am avut prea mult timp pentru măştile mele de faţă aşa că nu am terminat decât una, masca de faţă Beauty Friend Season II Green Tea Essence Mask. Găsiţi un review detaliat aici. Îmi plac foarte mult acest gen de măşti de faţă, pentru mine sunt un HIT şi le voi recumpăra.


Produse pentru îngrijirea părului:

Produse terminate in luna aprilie 2014: Spray-ul fixativ Colour & Shine de la Cien

Spray-ul fixativ Colour & Shine (nivel de fixare 3) de la Cien - într-adevăr lasă părul strălucitor, însă ca şi fixativ nu şi-a făcut treaba foarte bine. Nu e preferatul meu aşa că nu îl voi recumpăra.


Produse buze:

Produse terminate in luna aprilie 2014: Balsamul de buze Balea Urea

Balsamul de buze Balea Urea - îl am de foarte mult timp şi am reuşit în sfârşit să îl termin. La început nu m-a încântat foarte tare, însă cu cât am început să îl folosesc mai mult, a ajuns să îmi placă. Pe perioada în care l-am folosit cu regularitate nu am avut buzele crăpate sau uscate.


Parfum:

Produse terminate in luna aprilie 2014: Apa de toaleta Slip Into... Daring AVON

Apa de toaletă Slip Into... Daring AVON - miroare foarte bine şi mi-a plăcut extrem de mult. Are un miros dulce dar uşor şi îl găsesc potrivit pentru primăvară şi vară. Pentru mine a fost un HIT.


Diverse:

Deşi nu aş putea spune că sunt terminare, am decis să arunc unele produse care nu mai pot fi folosite.

Produse terminate in luna aprilie 2014: Oja AllSun nr.66, Top coat-ul neon de la Orkide, Perlele pentru fata de la AVON

  • Oja AllSun nr.66 - mi-a plăcut şi am folosit-o foarte mult ca şi top coat. Mai e doar puţin produs pe fundul sticluţei şi nu prea se mai ia pe pensulă aşa că nu mai are rost să o păstrez.

  • Top coat-ul neon de la Orkide - din păcate nici acesta nu mai poate fi folosit. Nu se mai ia suficient de mult produs pe pensulă şi nu se mai întinde frumos pe unghii.

  • Perlele pentru faţă de la AVON - au fost printre primele mele produse de make-up însă pe vremea aceea nu obişnuiam să mă machez foarte mult şi din păcate nu le-am folosit aproape deloc. Au o vechime destul de mare şi nu mai pot fi folosite. Nu pot să vă spun ce părere am despre ele pentru că nu le-am folosit suficient.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands