Produse terminate în august şi septembrie
- HIT or MISS -

Cum luna trecută am fost mai mult plecată, nu am reuşit să vă arat ce produse am terminat aşa că le-am păstrat pentru luna aceasta. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în lunile august şi septembrie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna august si septembrie 2016


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna august si septembrie 2016

Din păcate nu am terminat nici un produs de machiaj însă am făcut puţină curăţenie prin colecţia de machiaje şi am reuşit să mă despart de câteva produse vechi.

Balsamul de buze MUA Love Heart Lip Balms nuanţa Hot Lips - mi-a plăcut foarte mult dar greşeala mea a fost să îmi cumpăr 3 nuanţe ale acestor balsamuri de buze MUA în acelaşi timp şi binenţeles că mi-a fost imposibil să le termin pe toate înainte să expire. Sunt fără îndoială un HIT şi le recomand. Găsiţi un review dataliat aici.

Oja argintie, cu pensulă subţire, pentru nail art - e o ojă no name şi nu are nimic ieşit din comun dar e foarte utilă pentru nail art.

SKINFOOD Junglel Fruits Real Fresh Tint Juice nuanţa #1 Real Tomato - e un produs interesant şi mi-a plăcut foarte mult dar având o culoare atât de intensă nu am reuşit să îl termin înainte să expire. Găsiţi un review dataliat aici.

Luciul de buze AVON 24K gold nuanţa simply gold - l-am cumpărat în ideea de a-l folosi vara peste diferite rujuri dar nu l-am folosit aproape deloc.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Demachiantul bifazic Farmec natural pentru ochi si buze

Demachiantul bifazic Farmec natural pentru ochi şi buze - am mai terminat încă un demachiant de la Farmec şi pentru că îmi place cât de uşor îmi curăţă machiajul ochilor, îl recumpăr mereu.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Crema de ochi Yves Rocher Sensitive Vegetal

Crema de ochi Yves Rocher Sensitive Vegetal - a fost o cremă de ochi foarte bună, hidratantă dar şi delicată. Mi-a plăcut şi pot să spun că a fost un HIT.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: masti de fata

De la 7th Heaven, am folosit 3 măşti de faţă Coffee Mocha Mud, Pineapple Peel-Off, Dead Sea Sheet Masque şi două benzi pentru curăţarea porilor de pe nas. Preferata mea a fost masca cu ananas. Despre măştile de faţă 7th Heaven puteţi citi mai multe aici.

O mască ce mi-a fost de mare ajutor în vacanţă şi m-a scăpat de apariţia câtorva coşuri a fost masca Chantelle Dead Sea Mineral Mud pe care o puteţi găsi în Kaufland. O mască foarte bună şi e fără îndoială un HIT.

Produse pentru păr:

Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Vopseaua de par Palette Perfect Care Color nr.770 Roscat Ciocolatiu

Vopseaua de păr Palette Perfect Care Color nr.770 Roşcat Ciocolatiu - am rămas surprinsă de acoperirea bună a acestei vopsele. Pe părul meu brunet nu a ieşit un roşcat foarte evident dar a acoperit toate firele albe şi rezultatul final mi-a plăcut tare mult.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Samponul de par energizant ACM

Şamponul de păr energizant ACM - mi-a priit foarte bine acest şampon şi mi-a plăcut felul în care îmi simţeam părul şi scalpul după spălare. E un şampon bun iar dacă îl găsiţi prin farmacii vă recomand să îl încercaţi.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Balsamul de par Foltene Pharma

Balsamul de păr Foltene Pharma - a fost un alt produs de păr descoperit recent care mi-a plăcut extrem de mult şi e fără îndoială un HIT. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Samponul uscat Balea

Şamponul uscat Balea - nu sunt o mare adeptă a şamponului uscat dar nu strică să am câte unul la-ndemână. După cel de la Batiste, l-am încercat şi pe cel de la Balea dar nu m-a impresionat. Reîmprospătează părul pe moment dar efectul nu durează şi nu e la fel de eficient ca cel de la Batiste.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Gelul de dus exfoliant Balea cu portocale si menta

Gelul de duş exfoliant Balea cu portocale şi mentă - e unul din produsele pe care le recumpăr mereu. Miroase foarte plăcut iar particulele exfoliante mă ajută să îmi relaxez muşchii după ce alerg sau fac sport. Pentru mine e un HIT şi probabil îl voi recumpăra şi în viitor cu toate că mi-ar plăcea să aibă o gamă mai variată de arome.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Lotiunea de corp Avon naturals cu ceai verde si verbina

Loţiunea de corp Avon naturals cu ceai verde şi verbină - sunt atrasă de orice produs de corp cu ceai verde şi îmi place senzaţia energizantă pe care această aromă o oferă. Deşi loţiunea de la AVON la început are un miros puţin mai artificial, pe piele rămâne un miros plăcut şi revigorant. E destul de hidratantă şi intră repede în piele. Mi-a făcut plăcere să o folosesc cum de altfel mi-au plăcut majoritatea produselor de corp din gama naturals de la AVON pe care le-am încercat.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Sapunul lichid Balea cu pepene verde

Săpunul lichid Balea cu pepene verde - săpunurile lichide Balea sunt alte produse pe care le recumpăr mereu. Sunt foarte cremoase şi miros extrem de bine. Pentru mine sunt un HIT şi dacă nu le-aţi încercat până acum merită să le daţi o şansă.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Gelul de ras Balea cu mandarine

Gelul de ras Balea cu mandarine - e un alt produs preferat de la Balea pe care obişnuiesc să îl recumpăr. Chiar dacă aleg mereu variante diferite, toate mi-au plăcut şi sunt fără îndoială un HIT.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Spumantul de baie Auchan cu piersica

Spumantul de baie Auchan cu piersică - aveam nevoie de un spumant de baie şi acesta a fost singurul pe care am reuşit să îl găsesc la momentul respectiv...nu credeam că e atât de greu să găseşti un spumant de baie în magazine. Are un miros plăcut, de gumă de mestecat cu aromă de piersici, dar nu miroase foarte intens şi a trebuit să folosesc destul de mult produs pentru a-i simţi mirosul şi în baie. E o sticlă e un litru dar mi-a ajuns doar pentru 2-3 băi. Nici la capitolul spumă nu s-a descurcat mai bine şi nu e un produs pe care să îl recumpăr.


Produse pentru manichiură:

Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Dizolvant lac de unghii fara acetona Cien

Dizolvant lac de unghii Cien fără acetonă - e un alt produs pe care îl vedeţi mereu în articolele mele cu produse terminate pentru că de mai bine de 2 ani folosesc doar acest dizolvant. Îmi place pompiţa şi îmi place că înlătură oja destul de uşor iar mirosul e ceva mai suportabil. Pentru mine e un HIT şi îl recumpăr mereu.


Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Oja Astor Fashion Studio nr. 219

Oja Astor Fashion Studio nr. 219 - e o ojă bunicică şi ţine cam 3 zile pe unghii dar culoarea nu e una din favoritele mele. Găsiţi un review pentru aceste oje şi puteţi vedea cum arată pe unghii aici.


Mostre:

Produse terminate in luna august si 
		 septembrie 2016: Dior J'adore eau de parfum

Dior J'adore eau de parfum - e un parfum pe care toată lumea îl ştie şi nu mai are nevoie de prezentare. Miroase foarte bine şi îmi aduce aminte de perioada facultăţii când obişnuiam să port acest parfum.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands