Produse terminate în luna decembrie
- HIT or MISS -

Din cauza sărbătorilor am întârziat puţin cu acest articol, dar pentru că am reuşit să termin şi luna aceasta câteva produse, am vrut să vi le arat şi să vă spun părerea mea despre ele.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna decembrie


Produse pentru păr:

Balsamul de par Enliven cu mango si fructul pasiunii

Balsamul de păr Enliven cu mango şi fructul pasiunii - ce mi-a plăcut cel mai mult la el a fost mirosul. Miroase extraordinar de bine. E un balsam bun, hidratant, dar nu a fost preferatul meu pentru că îmi lăsa părul prea moale iar cum părul meu e deja destul de moale, prefer produsele care să îmi ofere volum.


Produse pentru faţă:

Apa termala Ivatherm

Apa termală Ivatherm - mi-a plăcut faptul că are un pulverizator fin însă eu nu prea i-am observat efectele. Deşi pentru mine apele termale nu sunt un "must have" probabil o voi mai cumpăra o dată, la vară; poate va fi mai eficientă atunci.


Crema de fata cu extract de caviar negru din gama Planet Spa de la AVON

Crema de faţă cu extract de caviar negru Planet Spa AVON - nu a fost potrivită pentru tenul meu. Am tenul puţin gras şi această cremă îl făcea şi mai uleios. Pentru mine a fost un MISS şi nu o voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Gelul de dus AVON Senses Blissful

Gelul de duş AVON Senses Blissful - îmi plac gelurile de duş AVON Senses. Toate au un miros frumos iar raportul calitate preţ mi se pare foarte bun. Mi-a plăcut varianta aceasta dar voi mai cumpăra şi alte variante.


Deodorantul Balea Pitaya

Deodorantul Balea Pitaya - e un deodorant bun însă nu prea mi-a plăcut mirosul. Nu îl voi recumpăra în varianta aceasta pentru că îmi place mult mai mult Deodorantul Balea Sensitive cu Aloe Vera şi îl voi recumpăra pe acela.Produse pentru unghii:

Dizolvantul fara acetona de la Cien

Dizolvantul fără acetonă de la Cien - mi-a plăcut foarte mult. Nu are un miros chiar atât de deranjant, curăţă destul de bine oja şi îmi place şi pompiţa. Am cumpărat varianta cu acetonă şi îmi place la fel de mult. Am încercat multe dizolvante dar acestea mi-au plăcut cel mai mult şi voi rămâne la ele. Pentru mine sunt un HIT şi le voi recumpăra.


Produse de make-up:

Fardul de pleoape mono Astor 650 Plum

Fardul de pleoape mono Astor 650 Plum - nu l-am terminat dar a trebuit să îl arunc pentru că am încercat să îl folosesc cu o pensulă udă şi s-a stricat. Nu mi-a plăcut de la început pentru că nu era pigmentat deloc şi se lua foarte greu pe pensulă.


Rujul Ruby Rose nuanta 31

Rujul Ruby Rose nuanţa 31 - nu mi-a plăcut deloc. L-am cumpărat recent dar din păcate trebuie să îl arunc pentru că nu îl pot folosi. Are un miros deranjant şi îl simt foarte uscat şi incomod pe buze. E un MISS. Puteţi citi părerea mea despre produsele Ruby Rose aici.

Add Comments

Brands