Produse terminate în luna decembrie
- HIT or MISS -

Luna trecută a fost o lună bună pentru mine şi am reuşit să folosesc destul de multe produse iar dacă sunteţi curioase să aflaţi ce produse am terminat şi dacă au fost un HIT sau MISS vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna decembrie 2014 (December Empties)


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Samponul Syoss Repair Therapy

Şamponul Syoss Repair Therapy - am terminat un nou şampon Syoss însă de data aceasta în varianta Repair. Până acum am folosit mai mult varianta pentru Volum, care e preferata mea, însă şi acesta a fost bun. Mi-a plăcut :) Pentru mine şampoanele Syoss sunt un HIT şi chiar dacă din când în când mai încerc şi altceva, mereu mă reîntorc la acestea.


Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Balsamul ultranutritiv pentru par, cu laptisor de matca, bio keratina si unt de
		 shea de la Apidermaliv

Balsamul ultranutritiv pentru păr, cu lăptişor de matcă, bio keratină şi unt de shea de la Apidermaliv - e un balsam bun, hidratează şi descurcă părul şi mi-a plăcut tare mult, iar faptul că nu are coloranţi şi nici parabeni, şi se bazează mai mult pe ingrediente naturale, e un mare plus. Singurul dezavantaj e faptul că se termină destul de repede.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Apa de Trandafiri de Damasc Bio, MAYAM

Apa de Trandafiri de Damasc Bio, MAYAM - am terminat apa de trandafiri pe care am primit-o spre testare de la elemental.eu şi mi-a plăcut foarte mult. Lasă faţa catifelată şi plăcut la atingere. Pentru mine a fost un HIT şi mă gândesc să o recumpăr în viitor. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Scinic Wrinkle Free 3D Lifting Mask

Masca de faţă Scinic Wrinkle Free 3D Lifting Mask - a fost o mască foarte hidratantă şi mi-a plăcut. Nu o voi recumpăra momentan pentru că am foarte multe măşti de faţă pe care trebuie să le folosesc, însă e pe lista cu preferatele mele. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru ochi:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Alverde Aqua gel perle pentru ochi

Crema de ochi Alverde Aqua gel perle pentru ochi - am cumpărat-o cu speranţa că va fi o cremă uşoară şi răcoritoare dar şi cât de cât hidratantă însă m-a dezamăgit. Textura e mult prea lichidă şi nu face absolut nimic pentru zona din jurul ochilor. Pentru mine a fost un MISS şi nu o voi recumpăra.


Produse pentru buze:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Balsamul de buze NIVEA Fruity Shine - Cherry

Balsamul de buze NIVEA Fruity Shine - Cherry - am terminat în sfârşit al doilea balsam de buze de la Nivea însă acesta nu a fost preferatul meu. Mi-a plăcut faptul că îmi colora uşor buzele dar nu e chiar atât de hidratant. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Spumantul de baie Avon Blackberries & Vanilla

Spumantul de baie Avon Blackberries & Vanilla - îmi plac foarte mult spumantele de la Avon iar acesta a mirosit extrem de bine. Am încercat şi alte spumante dar cele de la Avon îmi plac mai mult. Pentru mine a fost un HIT şi îl voi recumpăra însă cu o altă aromă.


Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Fennel Cocoa Body Butter

Untul de corp Fennel Cocoa Body Butter - e foarte hidratant şi perfect pentru sezonul rece, iar mirosul e tare plăcut. Pentru mine a fost un HIT, vi l-am prezentat şi în articolul "Top 5: Creme preferate pentru corp".


Mostre:

Produse terminate in luna decembrie 2014 
		 (December Empties): Spumantul de baie Avon Blackberries & Vanilla

Şi luna aceasta am încercat să folosesc din mostrele pe care le am, pentru că s-au adunat destul de multe, şi mi-am propus să le folosesc.

 • Tosowong Transformstion Milk Oil Cleansing

 • Mizon Mrystal Miracle Face Cream

 • Tony Moly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack

 • Nature Republic The First clear toner, emulsie şi esenţă

Mi-au plăcut tare mult laptele de curăţare Tosowong, crema de faţă de la Mizon şi setul de la Nature Republic.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands