Produse terminate în luna decembrie
- HIT or MISS -

LA MULŢI ANI!!! şi bine v-am regăsit în 2016. După o scurtă vacanţă, sunt hotărâtă să încep anul în forţă, iar primul articol pe care vi l-am pregătit e cel cu produsele terminate luna trecută. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în decembrie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare

Produse terminate in luna decembrie 2015 (December Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): SECRET KEY LET ME KNOW CC Cream si rujul AVON Extra Lasting nuanta Vintage Pink

Rujul AVON Extra Lasting nuanţa Vintage Pink - o nuanţă frumoasă, uşor de purtat şi mi-a plăcut tare mult. Review şi swatch aici.

SECRET KEY, Secret Kiss Let Me Know CC Cream - un CC cream coreean care mi-a plăcut. Are culoarea albă însă pe măsură ce îl întindeţi se adaptează culorii tenului. Nu are o acoperire mare dar are un aspect natural pe ten. Are o textură foarte lichidă şi alunecoasă şi trebuie să aveţi puţină grijă la aplicare pentru a nu murdări totul în jurul vostru. E perfect pentru cele care nu aveţi un ten cu probleme mari şi nu aveţi nevoie de produse cu acoperire mare.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Demachiantul pentru ochi si buze Farmec Natural

Demachiantul pentru ochi şi buze Farmec Natural, cu argan - e al doilea tub pe care îl termin şi îmi place foarte mult. Curăţă foarte bine machiajul rezistent la apă şi are un preţ bun. Pentru mine e un HIT şi deja l-am recumpărat.


Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Innisfree bija anti-trouble facial foam

Spuma de curăţare Innisfree bija anti-trouble facial foam - mi-a plăcut tare mult. Curăţă foarte bine tenul, nu îl usucă şi pe toată perioada în care am folosit această spumă de curăţare tenul a arătat mai sănătos şi am avut mai puţine coşuri. Pentru mine a fost un HIT şi probabil o voi recumpăra în viitor.


Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Crema pentru ten normal/mixt Elmiplant Skinnergy refresh it!

Crema pentru ten normal/mixt Elmiplant Skinnergy refresh it! - m-am bucurat tare mult când a apărut această cremă şi speram să fie un înlocuitor bun pentru crema mea preferată de faţă, Mizon Nonstop Waterful Aqua Cream (review aici) dar din păcate nu a fost aşa. Deşi la o primă vedere, pare să aibă o textură uşoară şi plăcută, intră destul de greu în ten şi lasă o senzaţie uşor uleioasă dar dacă aveţi tenul uscat s-ar putea să vă placă acest lucru. Mie personal nu îmi place senzaţia pe care o lasă pe ten iar din acest motiv nu o voi recumpăra.


Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Beauty Friends Tomato Essence Mask si Ja Yeon Mapping White Essence Mask

Am folosit şi luna trecută două măşti de faţă coreene, Beauty Friends Tomato Essence Mask şi Ja Yeon Mapping White Essence Mask. Ambele mi-au plăcut însă preferata mea a fost Ja Yeon Mapping White Essence Mask. Pentru mine aceste măşti sunt un HIT şi le folosesc cu regularitate.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Inebrya Ice Cream Go Up Logic Volume

Lacul de păr Inebrya Ice Cream Go Up Logic Volume intensitate 3 - oferă strălucire părului însă nu fixează aproape deloc. Mi-a plăcut faptul că nu încarcă părul dar pentru o fixare mai bună probabil ar fi trebuit să optez pentru intensitatea maximă, de 5, pentru că acesta e prea slab pentru a fi folosit ca fixativ.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): White Organia Aloe Shooting Gel

Gelul de corp White Organia Aloe Shooting Gel - l-am primit în una din cutiile Memebox cumpăratre mai demult şi a fost cel mai interesant şi minunat produs pentru corp pe care l-am încercat. Are textura unui gel care pe măsură ce e masat pe corp parcă se transformă în apă şi lasă o senzaţie foarte plăcută şi răcoritoare. În ciuda texturii lejere mi-a lăsat pielea foarte hidratată. Mi-a plăcut extrem de mult. A fost fără îndoială un HIT şi dacă voi avea ocazia cu siguranţă îl voi recumpăra.


Produse terminate in luna decembrie 2015 
		  (December Empties): Sapunul lichid Balea, cu flori de cires

Săpunul lichid Balea, cu flori de cireş - îmi plac foarte mult săpunurile lichide de la Balea; sunt cremoase şi au o aromă subtilă şi plăcută iar din toate cele încercate până acum, varianta cu flori de cireş e preferata mea. Pentru mine sunt un HIT şi de când le-am desoprit le folosesc doar pe acestea.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands