Produse terminate în luna februarie
- HIT or MISS -

A venit timpul pentru un nou articol cu produsele pe care le-am terminat. Char dacă luna trecută a fost puţin mai scurtă, sunt bucuroasă că am reuşit să termin suficient de multe pentru a face acest articol.

Iată ce produse am terminat:

Produse terminate in luna februarie


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna februarie; Crema antirid pentru ochi royal jelly si proteine de grau de la Bioten

Crema antirid pentru ochi royal jelly şi proteine de grâu de la Bioten - a fost un produs bun, mi-a plăcut foarte mult dar nu sunt sigură că o voi recumpăra pentru că îmi doresc să încerc şi altele. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna februarie; Baviphat Pore Tightening Ampoule

Baviphat Pore Tightening Ampoule - mi-a plăcut foarte mult acest produs. Are o textură uşoară, un miros curat şi plăcut şi s-a "înţeles" de minune cu tenul meu. Pentru mine a fost un HIT. Din păcate e un produs destul de greu de găsit însă dacă voi avea ocazia în mod sigur îl voi recumpăra. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna februarie; Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Vitamin si FoodAHolic Snail Natural Essence Mask

Am mai terminat şi luna aceasta trei măşti de faţă: două Natural Rich Soo Essence Sheet Mask varianta Vitamin (review aici) şi unua FoodAHolic Snail Natural Essence Mask (review aici). Acest gen de măşti au devenit de nelipsit din rutina mea, mă bucur că le-am descoperit şi voi continua să le folosesc.


Produse pentru îngrijirea corpului:

Produse terminate in luna februarie; Gelul de duș cu săruri de mare White Musk de la Il Benessere

Gelul de duş cu săruri de mare White Musk de la Il Benessere - e un gel de duş foarte cremos şi lasă pielea atât de fină încât nu mai e nevoie să folosesc şi o cremă de corp. Mirosul e puţin masculin şi nu pot să spun că m-a atras foarte tare. Mi-a plăcut mai mult cum mirosea varianta Tea Rose. Îl puteţi găsi în magazinele DM iar o sticlă de 500 ml costă în jur de 20 lei. Preţul mi se pare puţin cam mare însă dacă îl găsiţi la reduceri merită să îl încercaţi.


Produse terminate in luna februarie; Spray-ul de corp AVON Naturals spiced orange & ginger

Spray-ul de corp AVON Naturals spiced Orange & Ginger - mi-a plăcut foarte mult acest spray. L-a început l-am folosit împreună cu gelul de duş şi loţiunea de corp cu aceeaşi aromă, şi în acest fel mirosul a persistat destul de mult pe corp. Spre final am început să îl folosesc seara, înainte de culcare, pe post de spray pentru picioare şi mi-a plăcut pentru că îmi relaxa picioarele obosite. Pentru mine a fost un HIT. De când l-am terminat a început să îmi lipsească şi aştept momentul potrivit să îl recumpăr. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse terminate in luna februarie;Apa de toaletă AVON Be.. Joyful

Luna aceasta am reuşit să termin şi două parfumuri:

  • Parfumul Pink Girl; - are un miros dulce, de caramel. Deşi nu prea eram o mare fană a parfumurilor dulci, acesta mi-a plăcut enorm de mult. Nu e un miros foarte puternic încât să fie greu de suportat ci mai degrabă e un miros care te atrage, iar pentru mie e un HIT. Eu l-am cumpărat din Mall, din magazinul Beauty4You dar l-am văzut şi în DM.

  • Apa de toaletă AVON Be.. Joyful - deşi e o apă de toaletă şi a costat puţin, miroase foarte bine. Are o aromă veselă, îmi aduce aminte de vară, de concediu şi îmi pare rău ca s-a terminat. Pentru mine a fost un HIT şi o voi recumpăra.

Produse pentru îngrijirea părului:

Produse terminate in luna februarie; Uleiul de par AVON Advance Techiques Moroccan Argan Oil

Uleiul de păr AVON Advance Techiques Moroccan Argan Oil - a fost un produs destul de bun. Hidratează vârfurile uscate şi dacă nu e aplicat în exces nu încarcă părul. L-am folosit împreună cu alte prodse iar părul era foarte hidratat şi arăta sănatos. De când l-am terminat, şi nu l-am mai folosit, am observat că părul meu are o uşoară tendinţă de uscare şi pot spune că acest ulei a avut un merit destul de mare în menţinerea părului hidratat. E un produs bun, are un preţ accesibil şi o să vă ţină destul de mult.


Produse terminate in luna februarie; Rimmel London Scandaleyes mascara Extreme Black

Rimmel London Scandaleyes mascara Extreme Black - mi-a plăcut foarte mult această mascara. Îmi place volumul şi aspectul pe care îl oferă genelor şi nu mi le-a încărcat, decât acum spre final când produseul era puţin îngroşat. Pentru mine a fost un HIT. Momentan nu o voi recumpăra pentru că mai am destul de multe începute pe care va trebui să le termin, însă e pe lista mea cu cele mai bune mascara încercate.


Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands