Produse terminate în luna februarie
- HIT or MISS -

Luna trecută nu am fost foarte productivă şi de-abia am reuşit să termin câteva produse pentru a putea scrie acest articol. Ca de obicei, am avut produse care au fost un HIT dar şi unele care au fost MISS, iar dacă sunteţi curioase vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna februarie 2015(February Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): Crema de fata pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 cu Retinol de la Farmec

Crema de faţă pentru prevenirea ridurilor Gerovital H3 cu Retinol de la Farmec - e o cremă foarte hidratantă dar suficient de uşoară pentru a nu încărca prea tare tenul. Mi-a plăcut foarte mult şi pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): Garnier Express 2 in 1 Eye Make-up Remover

Garnier Express 2 în 1 Eye Make-up Remover - aceasta e a doua sticluţă pe care o termin...atât de mult mi-a plăcut :) Pentru mine e fără îndoială un HIT şi îl voi mai cumpăra. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): AVON Solutions Complete Balance deep cleansing clay mask

AVON Solutions Complete Balance deep cleansing clay mask - e o mască destul de bună. Curăţă porii în profunzime dar a fost puţin cam dură cu tenul, şi nu a fost exact pe placul meu. Am folosit-o destul de rar şi mi-a luat mult timp să o termin. Nu e un produs rău însă mie nu mi s-a potrivit aşa că nu îl voi recumpăra.


Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): Apa termala AVENE

Apa termală AVENE - am avut-o în varianta mare de 300ml şi m-a ţinut destul de mult. O folosesc de obicei dimineaţa pentru a-mi revigora faţa dar îmi place şi să o pulverizez peste machiaj atunci când acesta are un aspect prăfos, pentru a-l face să arate mai natural. Preţul ei e puţin cam mare pentru ceea ce face însă dacă o găsiţi la ofertă, merită încercată.


Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): Masca de fata Beauty Friends Q10 essence mask

Masca de faţă Beauty Friends Q10 essence mask - lasă faţa foarte fină si fermă şi mi-a plăcut foarte mult. Deşi mi-au plăcut aproape toate măştile de faţă coreene pe care le-am încercat, cele de la Beauty Frinds au fost printre preferatele mele. Pentru mine aceste măşti sunt un HIT şi le voi cumpăra şi în viitor.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna februarie 2015
		 (February Empties): Spray-ul pentru indreptarea parului AVON Advance Techiques

Spray-ul pentru îndreptarea părului AVON Advance Techiques - nu a fost ceva extraordinar însă a fost ok. Mi-a plăcut mirosul lui şi faptul că îmi lăsa părul puţin mai strălucitor. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse pentru baie:

Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (February Empties): Batonul pentru baie Balea Badestick cu vanilie si lotus

Batonul pentru baie Balea Badestick cu vanilie şi lotus - în ultima vreme am tot încercat diferite produse pentru baie însă acesta a fost o mare dezamăgire. Lasă apa foarte uleioasă şi nu mi-a plăcut deloc. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra. Va urma în curând un review mai detaliat.


Produse de nakeup:

Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (February Empties): Rujul AVON 24k Gold nuanta Golden Petal

Rujul AVON 24k Gold nuanţa Golden Petal - are o culoare naturală şi conţine mici particule de sclipici însă consistenţa rujului e foarte cremoasă şi nu usucă deloc buzele. Mi-a plăcut foarte mult şi vi-am mai vorbit despre el în alte articole. Puteţi vedea cum arată pe buze în articolul "Top 5: Rujuri nude".


Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (February Empties): Stiloul anticearcan iluminator Marionnaud nuanta 01 Radiant Ivory

Stiloul anticearcăn iluminator Marionnaud nuanţa 01 Radiant Ivory - are o acoperire destul de bună şi nu încarcă deloc zona de sub ochi. Mi-a plăcut foarte mult dar din păcate nu conţine o cantitate mare de produs iar preţul e puţin mai ridicat, însă pentru mine a fost un HIT. Găsiţi un review dataliat aici.


Mostre:

Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (February Empties): mostre

La capitolul mostre, stau destul de bine şi am folosit câteva şi luna trecută.

 • Tosowoong Crystal Intensive Whitening Cream

 • Holika Holika Aqua Fantasy Whitening Cream

 • SkinFood Royal Honey Toner

 • SkinFood Royal Honey Essence (anti-wrinkle effect)

 • Tony Moly Red Appletox Honey Cream

Mi-au plăcut foarte mult cremele cu efect de albire, în special Holika Holika Aqua Fantasy Whitening Cream şi mă gândesc să o cumpăr în viitor.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands