Produse terminate în luna februarie
- HIT or MISS -

Cu o mică întârziere, am pregătit pentru voi articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna februarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna februarie 2016 (February Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): creionul de ochi Lovely Professional eye pencil nr. 02 (maroniu) si Rujul Mistine Rosy Lip Tint Stick Rose

Creionul de ochi Lovely Professional eye pencil nr. 02 (maroniu) - e cremos, pigmentat, se aplică uşor şi rezistă bine. Am văzut că în unele magazine DM se găsesc produsele Lovely iar dacă voi da peste el, probabil îl voi recumpăra pentru că mi-a plăcut destul de mult.

Rujul Mistine Rosy Lip Tint Stick Rose - mi-a plăcut la nebunie. Are textura unui balsam de buze însă e destul de pigmentat şi culoarea rămâne imprimată în buze timp îndelungat. Miroase uşor a trandafiri şi e un miros extrem de plăcut. Pentru mine a fost un HIT şi probabil îl voi recumpăra în viitor... după ce mai termin o parte din produsele pentru buze :)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Demachiantul 2 in 1 Farmec Natural cu argan

Demachiantul pentru ochi şi buze 2 în 1 Farmec Natural cu argan - nu o să vă zic multe despre el pentru că l-aţi tot văzut în articolele mele cu produse terminate şi nu vreau să vă plictisesc. E a multa oară când îl termin şi îl recumpăr şi asta zice ceva :D


Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Etude House Be Clear Moisturizer

Etude House Be Clear Moisturizer - a fost un produs interesant. Nu aş putea spune că e o cremă de faţă ci mai degrabă un fel de primer ce uniformizează uşor tenul dar în acelaşi timp îl şi hidratează. Găsiţi un review detaliat aici.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Samponul reconstructiv cu celule stem si struguri Inebrya Ice Cream

Şamponul reconstructiv cu celule stem şi struguri Inebrya Ice Cream - e al doilea şampon pe care îl încerc de la Inebrya şi mi-a plăcut tare mult şi acesta. Curăţă bine părul şi îl face mai uşor de coafat. Mi-a plăcut şi cu siguranţă voi mai încerca şi alte variante de la ei.


Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Balsamul Leave-in Inebrya Ice Cream Argan Age

Balsamul Leave-in Inebrya Ice Cream Argan Age - a fost un produs bun, şi-a făcut treaba şi mi-a plăcut. Găsiţi un review detaliat aici.

Produse pentru corp:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Spumantul de baie cu flori de lamaie si lapte de migdale Balea

Spumantul de baie cu flori de lămâie şi lapte de migdale Balea - a fost un spumant de baie obişnuit şi nu pot să spun că a ieşit cu ceva în evidenţă dar nici nu mi-a displăcut. Are un miros foarte plăcut dar a trebuit să folosesc destul de mult produs ca să se simtă mirosul în baie. Deşi e o sticlă mare (750ml) l-am terminat destul de repede; mi-a ajuns pentru 5 utilizări.


Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Lotiunea de corp Douglas Home Spa Indian Mango & Gotu Kola

Loţiunea de corp Douglas Home Spa Indian Mango & Gotu Kola - mi-a plăcut tare mult. Miroase extraordinar de bine iar mirosul se menţine pe corp. E foarte hidratantă şi se consumă puţin produs la aplicare. Pentru mine a fost fără îndoială un HIT.


Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): Tratamentul pentru unghii AVON nail experts mineral fix; Farmec Gel Top Coat; Oja Orkide Flower nr.803

Tratamentul pentru unghii AVON nail experts mineral fix - nu pot să spun că a avut rezultate ieşite din comun dar după ce am folosit o sticlă întreagă am observat că unghiile nu se mai exfoliază atât de repede şi mi-e mai uşor să le păstrez lungi.

Farmec Gel Top Coat - e un produs foarte bun şi dacă îmi urmăriţi articolele, probabil aţi văzut că l-am pomenit foarte mult mai ales în articolele cu modele pentru unghii. Oferă un luciu foarte frumos unghiilor şi păstrează oja intactă mai mult timp. Pentru mine a fost un HIT.

Oja Orkide Flower nr.803 - nu are o culoare opacă şi a trebuit să aplic vreo 3 uneori chiar şi 4 straturi pentru un rezultat mulţumitor dar a fost ok ca bază pentru alte oje sau pentru nail art. Nu a fost preferata mea şi nu o voi recumpăra.


Produse mini şi mostre:

Produse terminate in luna februarie 2016 (February 
		  Empties): mostre

Paula's Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment 2%BHA - e prima dată când încerc ceva de la Paula's Choice şi trebuie să recunosc că mi s-a deschis apetitul pentru produsele lor. Mi-a plăcut foarte mult cum arăta tenul după ce am folosit această mostră iar efectul a rămas vizibil mai multe zile după utilizare.

Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream - a venit cu o revistă iar această mini cremă de ochi mi-a ajuns câteva luni bune. E foarte hidratantă şi nu trebuie să folosiţi mult produs însă în afară de hidratare nu am observat nici un alt efect.

Sarea de baie cu piersică şi pepene galben Balea - miroase foarte îmbietor dar la fel ca restul produselor Balea, mirosul nu e intens şi se pierde repede.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands