Produse terminate în luna ianuarie
- HIT or MISS -

Iată-ne la un nou articol cu produse terminate. De data aceasta sunt foarte entuziasmată pentru că am reuşit să termin şi două produse de makeup. Ca să aflaţi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna ianuarie 2015(January Empties)


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (January Empties): Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Water

Apa micelară Garnier Skin Naturals - înlătură destul de bine machiajul feţei şi mi-a plăcut. Pentru mine a fost un HIT şi o voi recumpăra.


Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (January Empties): Ja Yeon Mapping Lemon Essence Mask, Ja Yeon Mapping Yello Ocher Mask, Beauty Friends Green Tea Mask

Luna trecută am folosit 3 măşti de faţă: Ja Yeon Mapping Lemon Essence Mask, Ja Yeon Mapping Yellow Ocher Mask şi Beauty Friends Green Tea Mask. Îmi plac foarte mult iar tenul meu se simte răsfăţat de fiecare dată când folosesc o astfel de mască. Pentru mine sunt un HIT.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (January Empties): Gelul de dus Happy Care Coco & Vanilla

Gelul de duş Happy Care Coco & Vanilla - de obicei îmi plac produsele care au miros de nucă de cocos însă acesta nu m-a impresionat deloc, nici prin miros, nici prin felul în care îmi lăsa pielea după duş. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Produse terminate in luna ianuarie 2015
		 (January Empties): Gelul de dus si lotiunea de corp AVON Planet Spa Himalayan Goji Berry

Gelul de duş şi loţiunea de corp AVON Planet Spa Himalayan Goji Berry - au un miros extrem de plăcut şi lasă pielea foarte catifelată, iar ambalajul micuţ şi compact le face perfecte de luat în călătorii. Sunt un adevărat răsfăţ pentru corp, le ador şi merită să le încercaţi. Sunt fără îndoială un HIT şi le voi recumpăra în viitor .


Produse pentru ungii:

Produse terminate in luna ianuarie 2015(January Empties)

Dizolvantul pentru unghii Toji - nu cred că am fost vreodată atât de dură cu un produs cum sunt cu acesta. Şterge foarte greu oja şi era un adevărat chin să îl folosesc. Nu vă recomand să îl încercaţi nici măcar în situaţii de "urgenţă". Pentru mine e un MISS şi nu îl voi recumpăra.


Produse de nakeup:

Produse terminate in luna ianuarie 2015(
		 January Empties): MUA -Makeup Academy- BB Cream, nuanta medium shade 2 - Medium Rose

MUA (Makeup Academy) BB Cream, nuanţa medium shade 2 - Medium Rose - nu pot să cred că am reuşit să termin primul BB Cream :D . Nu a fost preferatul meu însă s-a putut folosi. Nu îl voi recumpăra. Găsiţi un review dataliat aici.


Produse terminate in luna ianuarie 2015(
		 January Empties): Rujul AVON Extra Lasting nuanta sand gold

Rujul AVON Extra Lasting nuanţa sand gold - sunt extrem de încântată că am reuşit să mai termin un ruj pe care îl aveam de mai multă vreme. La început nu prea mi-a plăcut culoarea dar, de prin toamnă m-am ambiţionat să îl termin, iar cu cât l-am folosit mai des, a început să îmi placă atât de mult încât am folosit până şi ultimul gram de produs. Găsiţi un review dataliat aici.


Mostre:

Produse terminate in luna ianuarie 2015(January Empties)

Unul din planurile mele pentru 2015 e să îmi folosesc toate mostrele iar luna ianuarie am început-o în forţă.

 • Etude House Pearl Aura Brightening Essence

 • Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam

 • Tosowoong Premium Crystal Peeling Gel

 • Tosowoong Double Effect Pore RX Tightening Serum

 • Isa Knox X2D2 Whitening Secret Prism Serum

 • Tony Moly Floria Whitening Capsule Essence

 • Tony Moly I'm Real Tea Tree Sebum & Pore Lotion

Cele care mi-au plăcut cel mai mult şi pe care mă gândesc să le cumpăr în varianta mare sunt: Etude House Pearl Aura Brightening Essence, Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam, Tosowoong Double Effect Pore RX Tightening Serum şi Isa Knox X2D2 Whitening Secret Prism Serum, cât despre cele de la Tony Moly nu pot să spun că m-au impresionat prea tare.

Aţi încercat vreunul din aceste produse? Cum vi s-a părut?

Add Comments

Brands