Produse terminate în luna ianuarie
- HIT or MISS -

A venit din nou timpul pentru articolul cu produse terminate iar dacă sunteţi curioase să vedeţi ce produse am terminat în luna ianuarie şi dacă au fost un HIT sau MISS, vă invit să citiţi în continuare.

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January Empties)


Produse de machiaj:

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: AVON Super Full mascara; Fardul de obraz Alverde nuanta 04 Soft Pink; AVON (editie speciala) nuanta Garnet Shimmer)

Rimelul AVON Super Full - de obicei îmi plac rimelurile de la AVON însă cu acesta nu m-am înţeles deloc. Pensula are perii foarte scurţi şi rigizi lucru ce îngreunează aplicarea rimelului iar contrar numelui, nu oferă deloc volum genelor. Pentru mine a fost un MISS şi nu îl voi recumpăra.

Fardul de obraz Alverde nuanţa 04 Soft Pink - un roziu deschis, foarte natural şi mi-a plăcut cum arată pe obraji. La câte farduri de obraz am în colecţie, nu îl voi recumpăra prea curând dar e un produs bun şi îl recomand în special fetelor care preferă un machiaj natural şi nu sunt adeptele fardurilor de obraz foarte evidente. Găsiţi un review detaliat aici.

Rujul AVON (ediţie specială) nuanţa Garnet Shimmer - un ruj roşu, cu sclipici fin şi foarte puţin sesizabil, dar hidratant în acelaşi timp. A fost o ediţie limitată şi nu se mai găseşte în catalogul celor de la AVON.


Produse pentru faţă:

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: FoodAHolic Olive Natural Essence Mask, FoodAHolic Aloe Natural Essence Mask si Vanedo Beauty Friends Rose Essence Mask

Şi luna aceasta am folosit trei măşti de faţă coreene, FoodAHolic Olive Natural Essence Mask, FoodAHolic Aloe Natural Essence Mask şi Vanedo Beauty Friends Rose Essence Mask. Preferatele mele au fost cea cu esenţă de măsline şi cea cu trandafiri. Pentru mine aceste măşti sunt un HIT şi le folosesc cu regularitate.


Produse pentru păr:

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Samponul nutritiv Le Petit Marseillais cu miere si lapte de Karite (lapte de Shea) )

Şamponul nutritiv Le Petit Marseillais cu miere şi lapte de Karite (lapte de Shea) - miroase extrem de bine dar şi lasă părul catifelat şi hidratat. Mi-a plăcut şi probabil îl voi recumpăra în viitor.


Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Masca de par Happy Professional )

Masca de păr Happy Professional - nu m-a impresionat prea tare ca mască de păr şi am folosit-o mai mult pe post de balsam de păr. Dacă nu aveţi un păr prea pretenţios s-ar putea să vă placă însă pentru mine nu a făcut mare lucru aşa că nu o voi recumpăra.


Produse pentru corp:

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Gelul de dus Palmolive So Dynamic )

Gelul de duş Palmolive So Dynamic - mi-a plăcut foarte mult acest gel de duş. Are un miros extrem de plăcut şi într-adevăr oferă o senzaţie de revigorare. Pentru mine a fost un HIT şi îmi doresc să mai încerc şi alte arome ale gelurilor de duş Palmolive.


Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Gelul de ras Balea Blueberry Love )

Gelul de ras Balea Blueberry Love - după ce am încercat varianta cu Aloe Vera şi Ulei de Avocado pur şi simplu m-am îndrăgostit de aceste geluri de ras. Varianta aceasta, Blueberry Love, are un miros foarte plăcut dar textura diferă puţin de prima variantă şi mi se pare că e mai mult o spumă decât un gel însă face depilarea foarte uşoră şi nu irită pielea. Pentru mine a fost un HIT şi deja am recumpărat acest gel de ras dar în varianta Sweet Vanilla. După ce le încerc pe toate o să vă zic care variantă e preferata mea ;)


Produse pentru mâini şi unghii:

Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Crema de maini Dove intensive nourishment )

Crema de mâini Dove intensive nourishment - e o cremă foarte bună, hidratează intens mâinile şi are un miros plăcut dar îmi place să schimb des cremele de mâini şi probabil voi încerca şi altceva.


Produse terminate in luna ianuarie 2016 (January 
		  Empties: Dizolvantul fara acetona de la Cien)

Dizolvantul fără acetonă de la Cien - aţi văzut de multe ori acest dizolvant în articolele mele cu produse terminate. E preferatul meu şi de când l-am descoperit îl folosesc doar pe acesta.


Voi ce produse aţi terminat luna trecută?

Add Comments

Brands